۱
۰
plusresetminus
سه شنبه ۱ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۱

صفر تا صد راه اندازی سایت

ایتنا - در این مقاله روند اجرایی پروژه طراحی و راه اندازی سایت از ابتدا تا انتها بصورت مرحله به مرحله بررسی می‌شود.
---------- گزارش آگهی -------------

بسیاری از افرادی که قصد راه‌اندازی سایت اینترنتی برای خود یا مجموعه‌ای که در آن کار می‌کنند را دارند دو سوال اصلی در ذهنشان است:

۱. راه‌اندازی سایت چه مدت زمان نیاز دارد؟
۲. راه اندازی سایت چقدر هزینه دارد؟

پاسخ دادن به این سوالات به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد. مانند:
• نوع سایت: شخصی یا تجاری
• سیستم مدیریت محتوی
• تعداد کاربران و منابع مورد نیاز هاست
• نوع و تعداد محتوی و صفحات سایت
و عواملی از این دست که همه در کنار هم، در تعیین قیمت و زمان نهایی برای راه اندازی سایت موثر هستند. در روند اجرایی پروژه سایت اینترنتی اهداف MileStoneمختلفی مشخص میشود و برای هر هدف زمانی در نظر گرفته میشود که بعد از رسیدن به آن هدف در واقع آن مرحله به پایان میرسد و وارد فاز بعدی پروژه می‌شوید.
در ادامه روند اجرایی پروژه طراحی و راه اندازی سایت از ابتدا تا انتها بصورت مرحله به مرحله بررسی می‌شود.

صفر تا صد راه اندازی سایت
۱- تحقیق و برنامه ریزی (۲ تا ۱۰ هفته):
مهم ترین مرحله قبل از راه اندازی سایت و رسیدن به موفقیت در آینده تحقیق در مورد آن است . باید سایتهای فعلی که هم موضوع سایت شما راه اندازی شده اند را بررسی کنید و نقاط ضعف و قوت آنها را بشناسید.اگر سایت شما نمونه داخلی ندارد باید سایتهای خارجی و درصد هماهنگی آنها با مخاطبین داخلی را بررسی کنید. امروزه در هر موضوعی که فکر کنید هزاران سایت وجود دارد و برای موفقیت در میان این بازار پر رقابت باید فعال باشید و با برنامه ریزی درست برای رسیدن به اهداف خود تلاش کنید . بهتر است قبل از راه اندازی سایت پاسخ سوالات زیر را در ذهن خود آماده کنید
• باید بدانید که هدفتان از سایتی که راه اندازی میکنید چیست ؟
• چه افرادی مخاطبین شما را تشکیل میدهند ؟
• محتوی سایت چگونه و توسط چه افرادی تهیه خواهد شد ؟
• منابع مالی و درآمدهای شما برای ادامه فعالیت چگونه تامین میشود ؟
• چگونه میتوانید برای سایت بازاریابی و تبلیغ کنید؟
• کدام شبکه های اجتماعی برای سایت شما مناسب هستند ؟
فراموش نکنید خلاقیت در هر کاری باعث پیشرفت و متمایز شدن شما از رقبا خواهد شد.پس نباید از سایتهای رقیب خود کپی برداری کنید.

۲- دامنه و منابع مورد نیاز (۱ هفته):
بعد از برنامه ریزی و مشخص کردن اهداف برای راه اندازی سایت باید برای سایت خود دامنهDomainانتخاب کنید. دامنه معرف نام و برند شماست و برای انتخاب آن باید دقت و وسواس خاصی داشته باشید.
در کنار دامنه شما به یک سرویس میزبانی وبHostپر قدرت هم نیاز دارد که جوابگوی نیازهای شما باشد. در واقع تمامی فایلهای سایت شما روی سرویس میزبانی وب نگه داری میشود و کاربران با تایپ کردن دامنه شما در مرورگر میتوانند محتویات سایت شما را مطالعه کنند.
یک سرویس میزبانی خوب باید کیفیت بالایی داشته باشد و از سرور های قدرتمندی استفاده کند و همچنین پشتیبانی ۲۴ ساعته داشته باشد تا هر وقت مشکلی در سایت شما بوجود آمد بتوانید سریعا آن را رفع کنید.

۳- طراحی سایت (۴ تا ۱۲ هفته):
در این مرحله از راه اندازی سایت نوبت به طراحی ظاهری و قالب سایت شما میرسد که با توجه به نوع و کاربرد سایت به زمان نیاز دارد. ظاهر یک سایت مانند ویترین یک فروشگاه است و باید شیک و مشتری پسند باشد تا بتواند بازدیدکنندگان را جذب سایت کند. سایتهای شخصی معمولا زمان زیادی نیاز ندارد و بین ۱ تا ۲ هفته طول میکشد . اما سایتهای بزرگ شرکتی و خصوصا فروشگاه های اینترنتی زمان بیشتری تا ۳ ماه هم نیاز دارند چون برنامه نویسی و اجرای این پروژه ها بسیار تخصصی است و امکانات خاصی باید در آنها قرار بگیرد که در سایتهای شخصی وجود ندارد.
زمان مورد نیاز برای طراحی سایت به کاربرد سایت , نوع سیستم مدیریت محتوی , تعداد صفحات سایت بستگی دارد.
نکته : حتما از طراح خود بخواهید سایت شما را بصورت واکنش گراطراحی کند تا در هر سایز صفحه نمایش و در تمامی دستگاه های همراه بصورت درست نمایش داده شود.

۴- محتوی سایت (۵ تا ۱۵ هفته):
یک بخش مهم در راه اندازی سایت , انتخاب و تولید محتوی برای سایت است. هرچه شما به زیبایی ظاهری سایت اهمیت بدهید ولی از نظر محتوی ضعیف باشید در عمل شکست میخورید چون این محتوی سایت است که باعث جذب کاربر به سمت شما میشود و همین کاربرها به خریداران و مشتریان شما تبدیل میشوند.
با یک جست و جوی ساده در موضوعات مورد تخصص خودتان میتوانید صدها ایده جدید برای تولید محتوی پیدا کنید و یک مقاله مفید بنویسید و فراموش نکنید که موفقیت در اینترنت بدون زحمت بدست نخواهد آمد. پس باید زمان بگذارید و برای سایت خود مقاله , عکس , فیلم تولید کنید و آنها را در شبکه های اجتماعی هم گسترش دهید.
هرگز سعی نکنید مطالب دیگران را در سایت خود کپی کنید. این کار هیچ منفعتی برای سایت شما نخواهد داشت.
مطالبی که منتشر میکنید باید حداقل ۳۰۰ کلمه باشد و پیشنهاد موتورهای جست و جو این است که مقاله شما باید بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه باشد تا بتواند در نتایج جست و جو رتبه خوبی کسب کند.نکاتی که باید در نوشتن مقالات و محتوی سایت خود رعایت کنید :
• حداقل ۳۰۰ کلمه باشد و مقالات بیش از ۲۰۰۰ کلمه به دو قسمت تقسیم شوند
• یک کلمه کلیدی برای مقاله خود در نظر بگیرید و در پاراگراف اول و آخر حتما از آن استفاده کنید و در میان متن هم چند بار آن را تکرار کنید
• متون طولانی را پاراگراف بندی کنید و کلمات مهم را بصورت پر رنگ یا زیرخط دار نمایش دهید
• کلمات کلیدی خود را با تگH۱تاH۳در متن مشخص کنید
• حتما از یک تصویر مرتبط با متن در مقاله خود استفاده کنید و در تگaltتصویر از کلمه کلیدی استفاده کنید.موتورهای جست و جو نمیتوانند تصویر را ببینند اما از روی تگaltتشخیص میدهند آن تصویر چه موضوعی دارد.
رعایت این اصول باعث میشود که کاربران ورودی بیشترین رضایت را از مطالب شما داشته باشند و نتیجه آن کاهش نرخ پرش سایتشما و بهبود رتبه شما در نتایج جست و جو است.

۵- تست اولیه (۲ تا ۶ هفته):
در این مرحله از راه اندازی سایت , شما تا حد زیادی به پاین کار نزدیک شده اید و میتوانید ادرس سایت خود را به دوستان نزدیک و اعضای تیم خود بدهید و از آنها بخواهید بخشهای مختلف سایت شما را تست کنند و مشکلات احتمالی را برای شما ارسال کنند و طبیعتا پیدا شدن تمامی ایرادات یک سایت ممکن است زمان زیادی نیاز داشته باشد. در این مدت هیچ تبلیغی برای سایت خود نکنید و سعی نکنید عموم مردم را به سایت هدایت کنید چون سایت شما هنوز در مرحله رفع اشکال است و باید نقاط ضعف آن مشخص و اصلاح شود.
از دوستان خود بخواهید هر ایرادی در سایت وجود دارد به شما گوشزد کنند و شما هم ایرادات را لیست کنید و سریعا آنها را رفع کنید.تا بعد از استارت اصلی سایت دیگر مشکلی از این جهات وجود نداشته باشد.

۶- رونمایی سایت (۱ روز):
در این مرحله سایت شما طراحی شده و مطالب در آن قرار دارد و همچنین ایرادات آن رفع شده است و آماده است تا از آن بصورت عمومی رونمایی کنید و رسما شروع به کار کنید.
اکنون میتواند به صورت رسمی شروع به تبلیغات ایمیل و بنر بکنید و بازدیدکنندگان را به سایت خود جذب کنید و از سایت جدید خود لذت ببرید.

۷- توسعه ( همیشگی):
مرحله توسعه در واقع آخرین مرحله از راه اندازی سایت است. در این مرحله میتوانید بخشهای جدید به سایت اضافه کنید یا اگر میبینید که بعضی از بخشهای فعلی سایت شما مخاطبی ندارد آن بخش را حذف کنید. همچنین قالب سایت خود را با روشهای جدید برنامه نویسی تحت وب گسترش دهید.
• اگر محصولی برای فروش دارید برای سایت خود فروشگاه ایجاد کنید.
• اگر سایت شما بازدیدکنندگان فراوانی دارد از طریق جذب تبلیغ درآمد سایت خود را زیاد کنید
• اگر کاربران شما نیاز به پشتیبانی دارند بخش چت و پشتیبانی را به سایت اضافه کنید.
مراحلی که در این مقاله مطالعه کردید صفر تا صد راه اندازی سایت بود که در مورد تمامی سایت ها صادق است و فقط زمان اجرای آن ممکن است کمی تغییر کند. توجه داشته باشید که در یک پروژه اینترنتی هم مانند دنیای واقعی اگر بخواهد به موفقیت برسید باید برای آن برنامه ریزی کنید و طبق برنامه پیش بروید تابه هدف مشخص شده برسید. در پایان اگر احساس می‌کنید سوالاتی دارید که در این مقاله پاسخ آن وجود ندارد با کارشناسان فراکارانت تماس بگیرید تا در کوتاه ترین زمان به شما پاسخ بدهند.
تهیه شده در: فراکارانت
کد مطلب: 43712
نام شما
آدرس ايميل شما


ratin
feedback
Iran, Islamic Republic of
سلام ممنون از راهنماییتون حتما این نکاتو تو طراحی سایت بکار میگیرم
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام