۲
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۱۲

با گوگل پلاس مثل فيس‌بوك برخورد مي‌شود

ايتنا - به گفته دبير كارگروه فيلترينگ: «همان خطرات و مسائلي كه در فيس‌بوك هست در گوگل پلاس هم مي‌تواند وجود داشته باشد و ما نيز مثل فيس‌بوك با آن برخورد مي‌كنيم.»
با گوگل پلاس مثل فيس‌بوك برخورد مي‌شود


دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه مي‌گويد كه با گوگل پلاس هم مثل فيس‌بوك برخورد مي‌شود.

عبد‌الصمد خرم‌آبادي به شباهت گوگل پلاس و فيس‌بوك اشاره مي‌كند.
او به «شرق» گفت: همان خطرات و مسائلي كه در فيس‌بوك هست در گوگل پلاس هم مي‌تواند وجود داشته باشد و ما نيز مثل فيس‌بوك با آن برخورد مي‌كنيم.

شبكه اجتماعي گوگل پلاس، امكان تازه گوگل است كه به كاربران اين امكان را مي‌دهد تا در صفحه‌ شخصي خود، عكس و يادداشت و لينك منتشر كرده و براي ديگران پيغام بفرستند و از طرفي آرشيو نقشه‌ها و عكس‌هاي موتور جست‌وجوگر گوگل را هم در صفحه‌ شخصي‌شان به اشتراك بگذارند.

رفع فيلتر فيس‌بوك در برخي آي.اس.پي‌ها
از سوي ديگر، گمانه‌هايي كه از چند روز قبل درباره رفع فيلتر فيس‌بوك مطرح شده بود، روز گذشته براي بسياري از يوزرها به واقعيت پيوست.
هر چند كه ديروز دبير كارگروه تعيين مصاديق مجرمانه به «شرق» گفت: اين رفع فيلتر به خاطر مشكلاتي در اينترنت كشور بوده است، اما رفع فيلتر بعضي آي.اس.پي‌ها از چند روز قبل آغاز شده است.

فيس‌بوك كه فوريه ۲۰۰۴ ايجاد شد، حالا بيش از ۷۰۰ ميليون كاربر در جهان دارد.
اين سايت كه از حدود سال ۸۷ در ايران كاربران زيادي پيدا كرد، اول سال ۸۸ فيلتر شد، اما بعد از چند روز رفع فيلتر شود؛ البته محمود احمدي‌نژاد هم بعد از مسدود شدن اوليه اين سايت، در نشست خبري‌اش گفت: «من دستور ندادم فيس‌بوك فيلتر شود.»
با اين حال رفع فيلتر فيس‌بوك در سال ۸۸ چندان دوام نياورد و اواخر خردادماه همان سال دسترسي به آن بدون فيلترشكن، مسدود شد.

اين وضعيت تا همين چند وقت پيش ادامه داشت تا اينكه اظهارنظرهايي درباره غيرقانوني نبودن استفاده از فيس‌بوك مطرح شد و پليس اعلام كرد كه عضويت در فيس‌بوك جرم نيست.
گرچه چند روز قبل دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه گفت كه تصميمي براي رفع فيلترينگ فيس‌بوك اتخاذ نشده است، اما روز گذشته بسياري از‌ آي.اس.پي‌ها و يوزرها مي‌توانستند بدون فيلترشكن وارد اين شبكه اجتماعي شوند.

با اين وجود، بسياري از اعضا ترجيح مي‌دهند با توجه به بحث امنيت، باز هم با همان فيلترشكن وارد فيس‌بوك شوند.
از طرفي معاون اجتماعي پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا درباره رفع فيلتر فيس‌بوك به شرق مي‌گويد كه اين موضوع به پليس اطلاع داده نشده است.

او مي‌گويد: بررسي فيلتر يا رفع فيلتر سايت‌ها در كميته‌اي صورت مي‌گيرد كه ما نيز در آن حضور داريم، اما تصميم‌گيرنده درباره فيلترينگ سايت‌ها پليس نيست.
روز گذشته سرهنگ كاظمي، معاون مبارزه با جرايم پليس فتا نيز به ايسنا گفته است كه براساس قانون جرايم رايانه‌اي موضوعي به اسم مجازات افراد به دليل عضويت در فيس‌بوك وجود ندارد و حتي اگر افراد از طريق فيس‌بوك اطلاعات‌شان مورد سوءاستفاده قرار گيرد و به دادسراي جرايم رايانه‌اي مراجعه كنند، شكايت آنان مورد پيگيري قرار مي‌گيرد اما هيچ‌گاه با اين افراد به عنوان متهم برخورد نمي‌شود و بر اين اساس عضويت در فيس‌بوك جرم نيست مگر آنكه افراد بخواهند از اين فضا سوءاستفاده كنند.


کد مطلب: 18809
نام شما
آدرس ايميل شما


امید
feedback
موش و گربه بازی ... !
بابا همه vpn دارن دیگه!چرا باعث میشین ملت بهتون بخندن آخه؟
ایتنا تو رو خدا یه آمار از کاربرای ایرانی مقیم ایران بگیر ببینیم چند نفر فعالیت میکنن توی فیسبوک.
امیر رجائی زاده
feedback
Iran, Islamic Republic of
"هر چند كه ديروز دبير كارگروه تعيين مصاديق مجرمانه به «شرق» گفت: اين رفع فيلتر به خاطر مشكلاتي در اينترنت كشور بوده است"
اینرنت کشور کلاً مشکل داره کجاش درسته:
سرعت=کم
قیمت=گران
فیلترینگ=خراب

کی اینترنت چمدانی میاد ما از این اینترنت راحت شیم.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام