۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۵۸
مدیرعامل شركت خدمات انفورماتیک:

بانك‌های دنیا شبكه‌های اجتماعی را برای تبلیغات مورد هدف قرار داده‌اند

ایتنا - در حال حاضر ۶۰ درصد تراكنش‌های بانكی در كشور الكترونیكی است.


مدیرعامل شركت خدمات انفورماتیك گفت: در حال حاضر ۱۸۰ میلیون كارت بانكی توسط سیستم بانكی كشور در اختیار مشتریان قرار گرفته است.


به گزارش ایتنا از ایرنا، ابوطالب نجفی در ششمین همایش بزرگ ملی تجارت و اقتصاد الكترونیكی كه در مركز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به توسعه خدمات بانكی الكترونیك در ایران، افزود: در حال حاضر ۶۰ درصد تراكنش‌های بانكی در كشور الكترونیكی است.

وی افزود: تعداد خودپردازهای بانكی درحال حاضر به ۲۸ هزار دستگاه در كشور رسیده و هم اكنون یك میلیون و ۸۰۰ هزار كارتخوان(pos) در كشور نصب شده است و پیش‌بینی می‌شود روند رشد این دستگاه‌ها در كشور به شكل عمودی درآید.

وی افزود: از طریق یك میلیون و ۸۰۰ هزار كارتخوان كه در كشور نصب شده، یك میلیارد و ۲۰۰ هزار تراكنش مالی در سال ۱۳۹۰ ثبت شده كه نشانگر توسعه پرداخت‌های الكترونیكی در كشور است.

نجفی گفت: با توسعه پول الكترونیكی، پیش‌بینی می‌شود كه اسكناس بعنوان شكل متداول پول از بین برود و تا سال ۲۰۱۵ در كشورهای غربی اسكناس به طور كلی حذف و پول مجازی جای آن را بگیرد.

به گفته نجفی همزمان پرداخت از طریق موبایل و اینترنت نیز به رشد خود ادامه خواهد داد.

مدیر عامل شركت خدمات انفورماتیك با اشاره به راه‌اندازی سامانه پایا و ساتنا گفت: این سامانه‌ها در حال رشد هستند و از جابجایی چك بانكی جلوگیری می‌كند.

مدیرعامل شركت خدمات انفورماتیك، هك اطلاعات، سرقت و سوءاستفاده از اطلاعات مشتریان كه اخیرا در ایران شاهد یكی از این موارد بودیم را از چالش‌های بانكداری الكترونیك عنوان كرد.

نجفی با اشاره به صرفه‌جویی‌های حاصل از تبدیل سیستم بانكداری سنتی به بانكداری الكترونیكی، اظهار داشت: بانك‌ها ۹۰ درصد منابع حاصل از این صرفه‌جویی را در زمینه ارتقای امنیت سیستم بانكداری الكترونیكی استفاده می‌كنند.

وی افزود: بانك‌های دنیا درحال حاضر شبكه‌های اجتماعی را مورد هدف قرار داده‌اند و برای مثال شبكه اجتماعی فیس بوك با ۸۰۰ میلیون كاربر از موارد مورد هدف بانك های دنیا است و آنها تبلیغات خود را در این فضاها آغاز كرده‌اند.

نجفی گفت: پیش‌بینی می شود تا سال ۲۰۱۵ یك سوم بانك‌های اروپایی ورشكسته شوند، چون این بانك‌ها روند الكترونیكی شدن را نادیده گرفته‌اند. همچنین پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۱۵ ، ۶۰درصد سرویس‌های بانكداری به روی موبایل منتقل شود.

مدیرعامل شركت خدمات انفورماتیك افزود: بانك مركزی نظارت خود بر بانك‌ها را تقویت كرده و با ایجاد سیستم ضدپولشویی و شبكه ملی پرداخت بر جابجایی پول نظارت دارد.

وی افزود: از دیگر اقدام‌های بانك مركزی، ساماندهی صندوق‌های قرض‌الحسنه و موسسات اعتباری و همچنین ساماندهی شركت‌های ارائه دهنده خدمات پرداختی(پی اس پی) است كه از طریق پیاده‌سازی طرح شاپرك، این شركت‌ها را ساماندهی می‌كند.
 
کد مطلب: 22089
نام شما
آدرس ايميل شما