۰
plusresetminus
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۳

تاثیر پروژه " آرا " موتورولا بر صنعت موبایل

ایتنا- Ara" نام پروژه‌ای است که براساس آن گوشی‌تلفن به صورت ماژولار تعریف می‌شود و قطعات مانند پازل به کاربر امکان تعویض و جاانداختن می‌دهد.
تاثیر پروژه " آرا " موتورولا بر صنعت موبایل


تصور کنید که گوشی شما شبیه یک پازل بوده و قطعات سخت افزاری آن به صورت پازل و بر اساس تعریف کارخانه کنار هم چیده و به راحتی از هم جدا می شوند.


موتورولا پروژه ای بنام Project Ara را به عنوان پلتفورم سخت افزاری باز و رایگان معرفی کرد که در آن گوشی تلفن به صورت ماژولار تعریف می شود.

با تعریف ماژولار، کاربر قادر به تعویض قطعات گوشی به راحتی درآوردن و جا زدن قطعه مورد نظر شبیه پازل خواهد بود. 
گوگل این استراتژی طراحی را برای بخش نرم افزاری خود تعریف کرده و به نتیجه رسیده است و حالا قصد آزمایش آن روی سخت افزار را نیز دارد.

پروژه آرا مانند کیس کامپیوتر، یک کیس تعریف شده داشته که این کیس بنام Endoskeleton بوده و سایر قطعات و ماژول ها به آن از طریق اسلات های تعریف شده وصل می شود. 

ماژول وصل شده به گفته محققان موتورولا می تواند یک تراشه، یم نمایشگر، یک کیبورد و یا باطری و باطری اضافی باشد. هر ماژول از طریق بدنه فلزی به یکدیگر جهت استواری گوشی کنار هم، متصل شده است (طبق تصویر)

کمپانی Phonebloks که ایده مشابهی داشته در حال همکاری با موتورولا روی پروژه آرا است تا آن را به واقعیت تبدیل کند. Ara Scout صاحب این ایده در کمپانی phonebloks است که به جد دنبال به واقعیت رساندن این ایده با همکاری موتورلا است. 

اعضای این پروژه با بیشترین تلاش روزی که این گوشی ساخته شود، اولین نفرهایی خواهند بود که به صورت رایگان آن را دریافت می کنند.

یک سال و نیم از خریدن موتورولا توسط گوگل می گذرد و این کمپانی مملو از ایده و ابداع، کم کم به خود می آید و شاید ایده ماژولار شدن گوشی موبایل روزی این صنعت را دگرگون سازد.
کد مطلب: 28183
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام