۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۴

فهرست ۱۰ کشور مبداء حملات سایبری

چین و آمریکا در صدر
ایتنا- هکرهای چینی حسابی فعال هستند! آمارها اینگونه می‌گویند!
فهرست ۱۰ کشور مبداء حملات سایبری


مؤسسه تحقیقاتی آکامای در آخرین گزارش خود از بررسی وضعیت اینترنت در جهان، فهرست ۱۰ کشور دارای بیشترین مبدا ترافیک حملات امنیتی سایبری را منتشر کرد.

به گزارش ایتنا از مهر، براساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی آکامای، وضعیت ترافیک داده‌ها و اطلاعات جهان در ۳ ماهه سوم سال ۲۰۱۴ بررسی و ترافیک حملات و سرعت اینترنت در کشورهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.

طبق این برآوردها، در طول سه‌ماهه سوم سال ۲۰۱۴، آکامایی مشاهده کرده است که ترافیک حملات اینترنتی از ۲۰۱ کشور نشات گرفته که این تعداد در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۱۴ حدود ۱۶۱ مورد بوده است.

در این فهرست کشور چین همچنان در مکان اول قرار دارد و مسئول تقریبا نیمی از حملات مشاهده شده بوده است و ترافیک حمله تولید شده توسط این کشور نزدیک به سه برابر ایالات متحده آمریکا است که ترافیک حملات آن نسبت به سه‌ماهه دوم حدود ۲۵ درصد رشد داشته است.


۱۰ کشور مسئول ۸۲ درصد ترافیک حملات سایبری دنیا
طبق این بررسی‌ها دو کشور چین و ایالات متحده تنها کشورهای این فهرست هستند که بیش از ۱۰ درصد ترافیک حملات سایبری را در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۴ به خود اختصاص داده‌اند و سایر کشورها همگی کمتر از ۱۰ درصد هستند.

در میان سایر کشورهای این فهرست، تنها اندونزی است که شاهد کاهش ترافیک حملات سایبری در این بازه زمانی بوده و از ۱۵ درصد در سه ماهه دوم به ۱.۹ درصد در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۴ میلادی رسیده است.

طبق برآوردهای به عمل آمده، تمرکز کلی ترافیک حملات اینترنتی مشاهده شده در دنیا در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۱۴ اندکی کاهش یافته و ۱۰ کشور برتر، مسئول بیش از ۸۲ درصد ترافیک حملات سایبری تولید شده بوده‌اند که این میزان در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۱۴ حدود ۸۴ درصد اعلام شده بود.

در فهرست ۱۰ کشور مبدا حملات اینترنتی بعد از چین و آمریکا، کشورهای تایوان، هند، روسیه، اندونزی، برزیل، کره جنوبی، ترکیه و ونزوئلا مشاهد می‌شود.

کاهش حملات آسیا اقیانوسیه و افزایش حملات از آمریکای شمالی
در همین حال آکامای اعلام کرد: به دلیل کاهش درصد مشارکت اندونزی در تولید ترافیک حملات اینترنتی، تمرکز ترافیک حمله مشاهده شده از منطقه آسیا – اقیانوسیه در سومین سه‌ماهه سال ۲۰۱۴ کاهش داشته و از ۷۰ درصد در سه ماهه گذشته، به ۶۴ درصد رسیده است.

آمریکای شمالی منطقه بعدی دارای بیشترین تمرکز بوده و از ۱۴ درصد در سه ماهه قبلی به ۱۹ درصد در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۴ رسیده است.

اروپا همچنان شاهد تمرکز حمله ۱۱ درصدی بوده و کمترین حجم حملات متعلق به آمریکای جنوبی و آفریقا بوده که به ترتیب ۵ و یک درصد ثبت شده است.

همچنین توزیع حملات سایبری براساس صنعت نیز نشان می‌دهد که دو بخش شرکتی و رسانه و سرگرمی افزایشی را در تعداد حملات تجربه کرده‌اند و در حالیکه سایر صنایع، حملات کمتری را تجربه کرده‌اند.

بخش تجاری با کاهش ۱۵ درصدی از ۷۸ حمله به ۶۶ حمله رسیده است و بخش‌های تک - High Tech، از ۴۲ حمله به ۳۴ حمله رسیده و کاهش ۱۹ درصدی را شاهد بوده است.

بیشترین کاهش در بخش عمومی مشاهده شده که با ۲۷ درصد کاهش، از ۳۰ حمله به ۲۲ حمله رسیده است.

آکامایی شاهد افزایش تعداد تکرارهای حملات علیه اهداف هر حمله در سه ماهه سوم بوده و احتمال اینکه یک هدف مجدداً هدف یک حمله قرار بگیرد، ۲۵درصد اعلام شده است که این نشان دهنده کاهش حملات یکتا از ۱۸۴ حمله در سه ماهه دوم به ۱۷۴ حمله در سه ماهه سوم است و تعداد زیادی از حملات تکراری در منطقه آسیا- اقیانوسیه رخ داده است.
کد مطلب: 35827
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام