۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۱

مخالفت وزارت ارتباطات با افزایش تعرفه‌ تلفن ثابت و همراه و اینترنت

ایتنا- واعظی: تعرفه تلفن همراه و اینترنت پایین نیست.
مخالفت وزارت ارتباطات با افزایش تعرفه‌ تلفن ثابت و همراه و اینترنت


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر مخالفت این وزارتخانه با هرگونه افزایش تعرفه‌های تلفن همراه و اینترنت گفت: افزایش در این حوزه اتفاق نخواهد افتاد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود واعظی در نشست افتتاح طرح‌های ارتباطی استان مرکزی با بیان اینکه اپراتورها باید با ارائه بسته‌های باکیفیت بیشتر با تعرفه کمتر نسبت به جذب مشتری اقدام کنند تاکید کرد: تعرفه تلفن همراه و اینترنت پایین نیست اما ارائه بسته‌های باکیفیت و ارزان راهکار موفقیت اپراتورها در بازار رقابت است.

وی افزایش تعرفه را منوط به نظر کارشناسان دانست و گفت: تنها در صورتی که کارشناسان افزایش قیمت‌ها را ناگزیر بدانند این امر اتفاق خواهد افتاد.

واعظی درباره موضوعات در دستور کار وزارت ارتباطات گفت: سه موضوع تولید محتوا، ایجاد اپلیکیشن‌های جدید و ارائه خدمات در دستور کار است البته اپلیکیشن‌های جدید باید به گونه‌ای طراحی شود که براحتی در اختیار مردم قرار گرفته و استفاده‌کنندگان بتوانند با بهره‌گیری از آنها نیازهای خود برآورده کنند.

وی به افزایش گرایش مردم نسبت به استفاده از فضای مجازی و اینترنت اشاره و افزایش پهنای باند را اقدام بزرگی عنوان کرد که برای افزایش میزان دسترسی مردم به اینگونه خدمات انجام شده است.

واعظی توسعه دولت الکترونیک در راستای تسهیل در صرف وقت و هزینه مردم با استفاده از توان بخش خصوصی را از اولویت‌های مد نظر این وزارتخانه عنوان کرد.

وی تصریح کرد: افزایش سرعت کار و کاهش تبعیض و فساد از دستاوردهای گسترش دولت الکترونیک است.

واعظی اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی استان مرکزی از جمله اضافه شدن ۴۰۰ کیلومتر فیبرنوری را مطلوب عنوان کرد و گفت: امروز ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر به این میزان افزوده شد و تا پایان سال جاری نیز ۱۸۰ کیلومتر دیگر نصب خواهد شد.

واعظی با بیان اینکه امروز پنج شهرستان با بهره‌برداری از خطوط کابلی به یکدیگر متصل شدند افزود: تا پایان سال جاری چهار شهرستان دیگر نیز از این طریق به یکدیگر متصل می‌شوند.

وی افزود: استان مرکزی به عنوان استان پشتیبان معرفی شده و دو تا سه استان به آن متصل می‌شوند و در صورتی که برای هر یک از این استان‌ها مشکلی ایجاد شود می‌توانند از شبکه استان مرکزی بهره ببرند.

حسین مهری - مدیرعامل شرکت پست ایران - نیز در این مراسم بدهی‌های بالا، ساختار بزرگ و ناکارآمد و وجود طرح‌های نیمه تمام را از شرایطی عنوان کرد که این شرکت در زمان انتقال به دولت تدبیر و امید از آن برخوردار بود و افزود: در دولت قبل ۸۴۰۰ نفر نیرو به این شرکت اضافه شده و ظرفیت آن به نصف کاهش یافته بود.

وی افزود: با تلاش دولت یازدهم ساختار نیروی انسانی، مالی، سازمانی و اقتصادی این شرکت اصلاح شد و توانست نسبت به بازنگری خطوط و ارائه ۲۸ سرویس، ۴۳ خدمت جدید و کاهش ۱۰ درصدی نیروی کار در کنار عقد سه هزار قرارداد با سازمان‌های مختلف اقدام کرده و سال گذشته ۵۰ میلیارد ریال سود کسب کند.

وی از اجرای پست لجستیکی اصفهان، فارس و چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: این پست در آینده نزدیک در مابقی استان‌ها نیز اجرا می‌شود.

وی در پایان از شناسایی ۹۳۰ هزار نقطه برای اجرای به هنگام‌سازی کدهای پستی خبر داد.
کد مطلب: 36609
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام