۵
۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۳۸
با ایجاد الزاماتی برای پیام‌رسان‌های خارجی:

فیروزآبادی: سه پیام‌رسان ایرانی راه‌اندازی می‌کنیم

ایتنا - دبیر شورای عالی فضای مجازی: اين طرح يكساله است و براي مشتركان شبكه‌هاي خارجي الزاماتي ايجاد خواهد كرد كه همه بايد از آن تبعيت كنند.
فیروزآبادی: سه پیام‌رسان ایرانی راه‌اندازی می‌کنیم


دبير شوراي عالي فضاي مجازي گفت: مصمم به حمايت از ايجاد سه شبكه پيام‌رسان هستيم تا به كاربران ايراني خدمات ارائه دهند.


به گزارش ایتنا ابوالحسن فيروزآبادي در گفت‌وگو با ايرنا، درباره اينكه شوراي عالي فضاي مجازي چگونه مي‌خواهد فضاي امني را براي كاربران ايراني ايجاد كند تا كاربران كمتر به سراغ شبكه‌هاي خارجي بروند، بيان داشت: شوراي عالي فضاي مجازي طرح حمايت از سه شبكه پيام‌رسان را در دستور كار دارد كه هنوز در مورد آن در شورا صحبت نشده است.
وي افزود: اين طرح يكساله است و براي مشتركان شبكه‌هاي خارجي الزاماتي ايجاد خواهد كرد كه همه بايد از آن تبعيت كنند.

وي توضيح داد: به دنبال اين هستيم كه اين سه شبكه را حمايت كنيم به طوري كه اين شبكه‌ها به توانمندي شبكه‌هاي خارجي دست يابند.
دبير شوراي عالي فضاي مجازي پيشتر اعلام كرده بود، در سال جاري تلاش مي‌شود حوزه‌هايي را كه بيشترين فعاليت در فضاي مجازي دارند مورد حمايت جدي تري قرار گيرند كه مهم‌ترين آنها راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات و صيانت از فضاي مجازي است.

گفتنی است شوراي عالي فضاي مجازي اسفندماه سال ۱۳۹۰ به فرمان رهبر معظم انقلاب تشكيل شد و موظف است مركز ملي فضاي مجازي كشور را راه‌اندازي كند.
پيش از اين محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات يكي از سياست‌هاي خود را حمايت جدي از ايجاد شبكه‌هاي پيام‌رسان داخلي عنوان كرده و گفته بود: ايجاد شبكه‌هاي اجتماعي داخلي مورد حمايت جدي خواهد بود.

همچنين دكتر حسن روحاني رئيس جمهوري در ديدار نوروزي خود با مجموعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در شانزدهم فروردين ماه جاري، بر ايجاد شبكه‌هاي اجتماعي داخلي تاكيد كرده و گفته بود: اين گونه نباشد كه مردم به شبكه‌هاي پيام‌رسان خارجي بيش از داخلي‌ها اطمينان كنند.
 
کد مطلب: 42357
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
...مصمم به حمايت از ايجاد سه شبكه پيام‌رسان هستيم تا به كاربران ايراني خدمات ارائه دهند....
خیلی ها حمایت خواهند کرد ، به دلیل سرعت بیشتر ، جلوگیری از تخلفات و..... اما چه تضمینی برای عدم سلیقه ای شدن مدیریت آن است؟ هزینه های هنگفت راه اندازی سرورهای این شبکه ها به نسبت جمعیت آیا مقرون به صرفه خواهد بود؟ یا شاید از سرورهای خارج بصورت استیجاری استفاده می شود؟ که در این صورت مسئله حفظ صیانت اطلاعات کاربران مجهول می ماند. فقط هزینه و تامین یکی از سرورهای مانند فیس بوک که مصرف انرژی آن معادل یک کارخانه ذوب آهن است را نگاه کنیم ! که به بیش از یک میلیارد جمعیت خدمات ارائه می کند و صرفه اقتصادی برایش دارد ، اما ما با چنین پروژه های با هزاران سوال آیا به مقصد درست خواهیم رسید؟ یا پس از گذشت زمان بی سر و صدا با صرف هزینه های زیاد طرح را نیمه کاره رها خواهیم کرد؟
ناشناس
feedback
Iran, Islamic Republic of
اگه می خواهید حمایت کنید همون بیسفون حمایت کنید
feedback
Iran, Islamic Republic of
زیرساخت های لازم از قبیل زندان های کافی برای این کار نداریم. به هر حال وقتی پیام رسان بومی ایجاد کنید و مردم با سلیقه های مختلف استفاده کنند حرف های مختلف هم خواهند زد و بسیاری از این حرف های مختلف طبق قوانین خودتون محتوای مجرمانه حساب میشن. بهتر نیست قبلش این زیرساخت ها رو فراهم کنید؟ یا این قوانین رو تعدیل کنید تا هر تو گفتی محتوای مجرمانه حساب نشه؟
feedback
Iran, Islamic Republic of
60 تا راه اندازی کنید. فکر میکنید استقبال میشه؟ ماجرای راه اندازی موتورهای جستجوی داخلی و شبکه های اجتماعی بومی رو یادتون رفته؟ ایا اصلا ظرفیت چنین پروژه هایی رو در خودتون میبینید؟ ما که در شما ندیدیم. در همین شبکه کلوب بعد از انتخابات زدید بسیاری از رسانه های حامی دولت، منتقد و اصلح طلب رو یکجا حذف کردید. و ما پی بردیم اصولا این بومی سازی ها فقط برای اینه که همه تحت کنترل قرار بگیرند و قدرت برخورد پیدا کنید.
feedback
Iran, Islamic Republic of
200 میلیارد دادید برای یوز شده ویلا سازی و اپارتمان سازی برای اینها هم 300 میلیارد بدید بخورن یدفه
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام