۰
plusresetminus
شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۸
یک نمایشگاه جدید

شرکت‌های ایرانی با نمایشگاه کامپیوتکس جان می‌گیرند

ایتنا - رویکرد الکامپ کاملا متفاوت است و این نمایشگاه به هیچ وجه ربطی به الکامپ ندارد. ضمن اینکه الکامپ هر سال با اما و اگر برگزار می‌شود و صنف دخالت چندانی در برگزاری آن ندارد.
شرکت‌های ایرانی با نمایشگاه کامپیوتکس جان می‌گیرند


در کنار نمایشگاه هایی که در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار می‎شود، گویا قرار است از این پس نام کامپیوتکس نیز گنجانده شود. این نمایشگاه فروش محور، قرار است توسط شرکت ایفادویژن، زیر نظر اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران از ۱۹ تا ۲۲ مردادماه در مصلی برگزار شود.
به همین منظور گفت‎و‎گوی کوتاهی با سیدمهدی میرمهدی، رییس اتحادیه فناوران رایانه کرده‏‌ایم که می‎خوانید.

- چرا برخلاف اینکه همواره تاکید می‎کردید با برگزاری نمایشگاه فروش محور در صنف مخالف هستید، قبول کردید این نمایشگاه مجوز برپایی بگیرد و آن را حمایت می‎کنید؟
درخواست‎های بسیاری از جانب اعضا برای برگزاری نمایشگاه فروش داشتیم و این موضوع بارها در هیات مدیره اتحادیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در حال حاضر بازار به شدت دچار رکود شده و فروشگاه‎ها فروش چندانی ندارند. به همین دلیل با شناختی که از شرکت مجری داشتیم، قبول کردیم در صورت اخذ مجوزهای لازم از وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف، نمایشگاه زیر نظر اتحادیه برگزار شود.

- فکر می‎کنید برگزاری این نمایشگاه بتواند به رونق بازار رایانه کمک کند؟
امیدوارم اینگونه باشد. ما با همین هدف درصدد برپایی نمایشگاه فروش محور هستیم. قصدمان این است که مصرف کنندگان از سایر استان‎ها به تهران بیایند و کالاهای موردنیاز خود را تهیه کنند. نمونه این نمایشگاه در اصفهان برگزار شد و جدا از اینکه بازدیدکننده و فروش خوبی داشت، همه نیز راضی بودند. فقط این را تاکید می کنم که اتحادیه به هیچ وجه به دنبال کسب درآمد از این راه نیست و فقط می‎خواهد به رونق بازار کمک کند.

- مصرف‎کنندگان در هر استانی کالای موردنیاز خود را همان جا تهیه می‎کنند. چه لزومی دارد برای تهیه کالای موردنظر خود به تهران بیایند؟
هدف ما مصرف‎کنندگان و یوزرهای خانگی نیست؛ بلکه سازمان‎های دولتی و شرکت‎هاست. اینگونه مدیران IT در سازمان‎های دولتی و همچنین کارپردازها با شرکت‎های واردکننده محصولات کامپیوتری آشنا می‎شوند و می‎توانند مستقیم از تهران کالای موردنیاز خود را تهیه کنند. این موضوع باعث می شود شرکت‎ها جان تازه‎ای بگیرند.

- بنابراین در این نمایشگاه هم اکثرا شرکت‎های IT حضور دارند و جای زیادی برای فروشگاه‎ها نیست؟
اصلا اینگونه نیست. درحال بررسی هستیم که واردکنندگان اصلی در یک سالن و فروشگاه‎ها و نمایندگان آنها در یک سالن دیگر باشند. از آنجایی که واردکنندگان حق فروش ندارند، هر که خرید داشته باشد، سراغ فروشگاه‎ها و نمایندگی‎ها می‎رود. همچنین در نظر داریم پاساژها به صورت رایگان پاویون داشته باشند.

- چه میزان فضا برای نمایشگاه کامپیوتکس اختصاص داده‎اید؟
بیش از ۱۴ هزار مترمربع فضای سرپوشیده داریم ضمن اینکه هوا خوب است و می توانیم از فضای باز هم استفاده کنیم. به نظر می رسد با استقبال خوبی که تاکنون شده، تمام فضای نمایشگاه پر شود. شرکت هایی داریم که ۵۰۰ متر فضا درخواست کرده‎اند.

- ثبت نام از متقاضیان شرکت در نمایشگاه از چه زمانی آغاز می‎شود؟
اطلاع‎رسانی‎ها صورت گرفته است. به تمام سازمان‎ها در استان ها نامه زده‎ایم و بعد از عید فطر ثبت‎نام آغاز می‏شود. تبلیغات بیلبوردی نیز داریم. قطعا تا زمان برپایی نمایشگاه همه از آن مطلع خواهند شد. این را هم بگویم که شرکت‎ها و فروشگاه‎هایی می‎توانند در این نمایشگاه حضور یابند که جواز کسب از اتحادیه داشته باشند. همچنین فقط شرکت‎هایی که مجوز اتحادیه دارند، می‌توانند خدمات پشتیبانی و گارانتی خود را معرفی کنند.

- به نظر شما به طور کلی با توجه به برگزاری نمایشگاه الکامپ، آیا برگزاری چنین نمایشگاه های موازی لازم است؟
رویکرد الکامپ کاملا متفاوت است و این نمایشگاه به هیچ وجه ربطی به الکامپ ندارد. ضمن اینکه الکامپ هر سال با اما و اگر برگزار می‌شود و صنف دخالت چندانی در برگزاری آن ندارد. بحث ارزی- ریالی را هم داریم که باعث شده بسیاری از شرکت‌ها عطای آن را به لقایش ببخشند. در مصلی این مشکلات وجود ندارد و شرکت‌ها با نرخ مصوب و شفافی حضور می‎یابند. نمایشگاه‌هایی مانند کامپیوتکس در تمام صنوف وجود دارند و در صنف ما نیز جای چنین نمایشگاهی خالی بود.(منبع: فناوران اطلاعات)
 
کد مطلب: 43900
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام