۵
۰
plusresetminus
دوشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۵
پیگیری نارضایتی کاربران؛

دلیل اتمام زودهنگام حجم اینترنت کاربران

گیگ‌خوری گزارش نشد
ایتنا- معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ موردی مبنی بر کم فروشی و «گیگ خوری» اینترنت گزارش نشده است، در مورد دلایلی که سبب بروز این مشکل برای کاربران می‌شود توضیح داد.
دلیل اتمام زودهنگام حجم اینترنت کاربران


به گزارش ایتنا از مهر، حسین فلاح جوشقانی در مورد نارضایتی کاربران اینترنت از اتمام زودهنگام بسته‌های مصرفی اینترنت که به «گیگ‌خوری» و یا «حجم‌خوری» تعبیر می‌شود، اظهار داشت: ما این موضوع را در برخی رسانه‌ها می‌شنویم اما چنانچه این ادعا به صورت مصداقی به ما اعلام شود، آن را پیگیری خواهیم کرد و تخلف اپراتور را گزارش می‌کنیم.


وی با بیان اینکه براساس مستندات و پیگیری‌های انجام شده از سوی رگولاتوری، تاکنون با موضوع کم فروشی و حجم‌خوری اینترنت مواجه نشده‌ایم، تاکید کرد: سیستم‌های نظارتی ما نشان می‌دهد که اپراتورهای اینترنت و موبایل به میزان حجم اینترنتی که به مشترک می‌فروشند، سرویس ارائه می‌دهند، حجمی خورده نمی‌شود و کم‌فروشی اتفاق نمی‌افتد.

سرپرست معاونت نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تصریح کرد: چنانچه کاربران با موردی مواجه شدند که مصداق این را ثابت می‌کند، آن را به رگولاتوری اعلام کنند.

بی‌توجهی کاربران به صرف زمان و حجم اینترنت در شبکه‌های اجتماعی
این مقام مسئول در رگولاتوری با بیان اینکه شاید در بسیاری مواقع بی‌توجهی کاربران به صرف وقت در شبکه‌های اجتماعی، باعث مصرف حجم زیادی از اینترنتشان می‌شود، ادامه داد: کاربران بدون آنکه متوجه گذر زمان باشند در در شبکه‌های اجتماعی حضور دارند و متوجه نمی‌شوند که حجم زیادی از بسته اینترنتشان در این بازه‌زمانی به اتمام می‌رسد.

وی اضافه کرد: موضوع دیگری که کاربران اینترنت به ویژه کاربران اینترنت موبایل با آن درگیر هستند، بحث بدافزارها است که ممکن است هم حجم اطلاعات گوشی را جابجا کرده و یا اینکه در استفاده از بسته‌های اینترنتی مشترک، اختلال ایجاد کند.

فلاح جوشقانی گفت: مواردی گزارش شده است که کاربر بر روی موبایل خود بسته اینترنتی و یا سرویس اینترنتی را فعال نکرده است اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این سرویس برای مشترک فعال است و پهنای‌باند اینترنت مصرف می‌کند. این موضوع به دلیل وجود برخی بدافزارها ( نرم‌افزارهای مخرب) در گوشی مشترک، مشاهده می‌شود و باعث ایجاد اختلال در دریافت سرویس مشترک می‌شود. در این موضوع هم حق با مشترک است و هم با اپراتور.

سرپرست معاونت نظارت رگولاتوری با اشاره به اینکه بدافزارها در بسیاری از موارد برای مشترکان موبایل مشکل ایجاد می‌کنند، افزود: اینکه کاربر بدون اطلاع، نرم‌افزاری را روی موبایل خود نصب می‌کند و در کنار آن نیز یک نرم‌افزار مخرب نصب شده است، باعث می‌شود کاهش حجم اینترنت و به نوعی گیگ‌خوری اتفاق بیافتد.

حتی یک مورد گیگ‌خوری را هم اعلام عمومی می‌کنیم
وی با اشاره به این موارد که ممکن است دلیل ادعای کاربران برای اتمام زودهنگان بسته‌های اینترنتی شان باشد، خاطرنشان کرد: اگر با مصداقی مواجه شویم که اپراتوری حتی یک مورد در حق مشترکی اجحاف کرده باشد و مثلا به میزان حجم اینترنتی که فروخته است، به مشترک واگذار نکرده و حجم‌خوری کرده باشد، به شدت با آن برخورد خواهد شد و حتی در رسانه‌ها اعلام عمومی خواهیم کرد.

فلاح جوشقانی با تاکید براینکه تا این زمان ، بررسی‌ها نشان نمی‌دهد که اپراتورهای موبایل و اینترنت، این اقدام را انجام داده باشند گفت: کاربران در صورتی که شک دارند می‌توانند ریز مصرفشان را از اپراتورهای خود بخواهند. در این زمینه می‌توانند به پرتال اپراتور مراجعه کرده و با درج شناسه و اکانت، ریز مصرف خود را ببینند و اگر با مورد متناقضی برخورد کردند ابتدا به اپراتور و سپس به سامانه رسیدگی به شکایات ۱۹۵ اعلام کنند.

این مقام مسئول در رگولاتوری با اشاره به اینکه وظیفه این سازمان، پیگیری و نظارت بر عملکرد اپراتورهای ارتباطی است، تاکید کرد: تاکنون به این نتیجه نرسیده‌ایم که اپراتورهای ما کم فروشی کرده و یا حجم‌خوری داشته باشند.

وی در مورد سیستم آنلاین سنجش کیفیت اینترنت نیز گفت: این سیستم کیفیت دسترسی به شبکه اپراتورهای اینترنتی و موبایلی را گزارش می‌دهد اما کاربران برای اطلاع از حجم بسته‌های اینترنتی خود باید به پرتال اپراتورها مراجعه کنند. ما نیز پیرو وظیفه قانونی و شرعی خود، در صورت اعلام مواردی از سوی کاربران، به سیستم اپراتور دسترسی داریم و ادعای کاربر و عملکرد اپراتور را مطابقت داده و در صورت تائید این ادعا، با اپراتور مربوطه برخورد خواهیم کرد.

فلاح جوشقانی ادامه داد: این مساله نیازمند دریافت مصداق مشخص از سوی کاربران است که کاربران می‌توانند در این زمینه به سامانه پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات مراجعه کنند.
کد مطلب: 44929
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
چون دیگه حجم های 2-3 گیگ فقط یک شوخی هست
الان در دنیا متوسط مصرف یک خانوار به بالای 1 ترابایت در ماه داره میرسه
feedback
Iran, Islamic Republic of
کم فروشی گزارش نشده؟ یا چشمتون رو به روی گزارشات میبندید؟ من خودم چند ماه از اینترنت مخابرات استفاده کردم اینقدر سرعت مصرف بالا بود که ادم شاخ در میاورد! ناچار شدم حتی نمایش عکس رو در مرورگر غیر فعال کنم و باز هم افاقه نکرد و 8 گیگ حجمم تموم شد و ظرف یک ماه مجبور شدم دو بار حجم بخرم، اون هم با چه قیمت گزافی! وقتی این همه از فروش حجم سود میبرند چرا نباید کاری کنند که سریعتر تموم بشه تا کاربران بخت برگشته دوباره و دوباره و دوباره حجم اضافه بخرند؟
feedback
Iran, Islamic Republic of
من خودم یکی از کسانی هستم که هم به 195 هم از طریق سایت تنظیم مقررات این گیگ دزدی رو گزارش کردم، اما اصلا رسیدگی نشد، خدا میدونه چند نفر هر روز گزارش میکنند و بعد اقا میفرمایند حتی یک مورد گزارش نداشتیم!
feedback
Iran, Islamic Republic of
میگه اگه شک دارند از همون کسی که بهش شک دارند ریز مصرفشون رو بگیرند! رسما یعنی رجوع به دنب روباه برای شهادت علیه صاحبش! خب آقای محترم اینا اگه سیستمشون رو طوری طراحی کنند که حجم بدزده خب اون سیستم ثبت ریز مصرف رو هم میتونن دستکاری کنن!
feedback
Iran, Islamic Republic of
دقیقا
میشه همون مثال به روباه گفتن شاهدت کیه گفت دمم!