۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۹
معاون وزیر ارتباطات:

بازار 1000 میلیارد تومانی کشور برای فعالیت شبکه‌های اجتماعی مهیاست

ایتنا - در حال حاضر ۲۸ میلیون استفاده‌کننده از پهن‌باند موبایل و ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک پهن باند ثابت در کشور وجود دارد.
بازار 1000 میلیارد تومانی کشور برای فعالیت شبکه‌های اجتماعی مهیاست


معاون وزیر ارتباطات گفت: برای شبکه‌های اجتماعی فضای سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی با سود منطقی در کشور دیده شده است.


به گزارش ایتنا از فارس، چهارمین نشست بخش خصوصی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره توسعه بخش ICT کشور امشب برگزار شد. در این نشست چند ساعته که با سخنرانی بیش از ۱۰ مسئول دولتی و مدیر خصوصی همراه بود، وزیر از ابتدا حضور داشت و دقایقی مانده به پایان نشست که موعد سخنرانی بود به دلیل تقارن نشست با جلسه‌ دیگری این نشست را ترک کرد.

در این نشست علی‌اصغر عمیدیان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه گزارشی از وضعیت بخش ICT در کشور اظهار داشت: در حال حاضر ۲۸ میلیون استفاده‌کننده از پهن‌باند موبایل و ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک پهن باند ثابت در کشور وجود دارد که نشان از رشد چشم‌گیر پهن‌باند در سال‌های اخیر دارد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به تعداد زیاد پروانه‌های صادر شده در این حوزه در سال‌های اخیر گفت: واگذاری پروانه‌ها نشان از اعتماد بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این بازار دارد.

وی با بیان اینکه در رویکرد جدید رگولاتوری بر مقررات‌گذاری حداقلی تأکید داریم‌، گفت: تلاش داریم تنها چارچوب‌ها را مشخص کنیم و دست بخش خصوصی از نظر مقررات باز باشد، مگر جایی که به ضرر مردم و بخش ICT تمام شود.

عمیدیان افزود: در حوزه پست با ورود ۲ اپراتور خصوصی خدمات پست مدرن به مردم ارائه خواهد شد.

وی به اپراتورهای مجازی تلفن همراه توصیه کرد هر چه زودتر از فرصت خود برای ورود به بازار و آغاز ارائه خدمات استفاده کنند.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: همچنین برای شبکه‌های اجتماعی فضای هزار میلیارد تومانی سرمایه‌گذاری با سود منطقی در کشور وجود دارد.

*سهم مخابرات و ارتباطات در بازار ICT از ۸۰ به ۶۰ درصد کاهش یابد
در این نشست برات قنبری معاون برنامه‌ریزی وزیر ارتباطات حجم بازار ICT در ایران را ۳۴ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: حجم این بازار گنجایش رشد تا ۳ برابر تا ۵ سال آینده را دارد.

وی ادامه داد: در بازار ICT ایران ۷۵ درصد بازار سهم ارتباطات و مابقی سهم IT است در حالی که در بازارهای جهانی این نسبت ۶۰ به ۴۰ است.

قنبری اضافه کرد: ۸۰ درصد بازار ICT ایران متعلق به مخابرات و ارتباطات است که این سهم باید به ۶۰ درصد کاهش یابد.

وی ادامه داد: برای افزایش سهم بازار ICT در کشور ۶۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که ۴۰ میلیارد تومان از این مبلغ را دولت و مابقی را بخش خصوصی تأمین خواهد کرد.

معاون وزیر ارتباطات سهم ICT در تولید ناخالص کشور را ۲.۶ درصد اعلام کرد و گفت که باید به سهم ۴.۸ درصد برسیم.

به گفته قنبری پهنای باند کشور در شبکه ملی اطلاعات از ۴ ترابایت به ۱۰۰ ترابایت افزایش یافته که طی ۱۰ سال باید به هزار ترابایت برسد.

وی با بیان اینکه ۱۱ سیاست در بخش ICT برنامه ششم دیده شده است، گفت: مهم‌ترین این سیاست‌ها رعایت توازن منطقه‌ای و کاهش شکاف دیجیتالی در کشور، آزادسازی خدمات نوین و رعایت بی‌طرفی در ارائه پروانه‌های اپراتوری هستند.

قنبری گفت: همچنین در این برنامه اقدامی اساسی برای ساماندهی طیف فرکانسی کشور دیده شده است.
کد مطلب: 46839
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام