کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مروری بر امپراتوری رو به زوال سامسونگ در سال ۲۰۱۶

20 دی 1395 ساعت 12:58

ایتنا- سال 2016 برای سامسونگ سال خوبی نبود و این امپراطوری رو به زوال رفت.




در سال ۲۰۱۶، ورق به یک‌باره برای شرکت عظیم سامسونگ برگشت. این سال برای سامسونگ با آغازی بسیار عالی همراه بود و همه چیز بر وفق مراد پیش می‌رفت. گلکسی اس ۷ و اس ۷ اج واقعاً گوشی‌های هوشمند عالی و محصولات کاملی بودند. ضمن اینکه برنامه‌ها و منابع مالی این شرکت، فوق‌العاده و محشر بود.


به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از انگجت، جایگاه سامسونگ در ابتدای امسال، به عنوان رهبر جهانی در بازار گوشی هوشمند، جایگاهی امن و مطمئن بود. تا این‌که انتظارها به سر رسید و گلکسی نوت ۷  روانه بازار شد. در این نقطه بود که به طور ناگهانی، بعد از ماه‌ها موفقیت، این شرکت روند نزولی خود را آغاز کرد.
در حقیقت، هر کس این ماجرا را می‌شنید، در بهت فرو می‌رفت که چرا این‌قدر سریع اوضاع تغییر کرد و سامسونگ به سراشیبی رفت.

در دوم اوت درباره عرضه این گوشی اطلاع‌رسانی شد و سپس در نوزدهم اوت، با سروصدای فراوان و با تحسین منتقدان و موفقیت تجاری روانه بازار شد.

در پایان همان ماه، اولین خبر از انفجار گوشی نوت ۷، مثل انفجار بمب، کره جنوبی را زیرورو کرد و در سراسر جهان پر از خبرهای مرتبط با انفجار این گوشی شد. فبلت جدید سامسونگ نه تنها نقص داشت بلکه فوق‌العاده خطرناک هم بود. بدین ترتیب پس از یک هفته، سامسونگ اعلام کرد که فروش و انتقال نوت ۷ را متوقف کرده و فقط چند روز بعد، اولین فراخوان گسترده جمع‌آوری نوت ۷ را صادر کرد.

اگر خوب به خاطر داشته باشید، کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی ایالات متحده با طرحی که در آن زمان در پیش گرفت، کمک بزرگی به جمع آوری گوش‌های نوت ۷ کرد و توانست در زمانی کوتاه بعد از صدور فراخوان، تمام گوشی‌ها را جمع‌آوری نماید.


سامسونگ به خریداران آمریکایی این امکان را داده که گوشی خود را تحویل داده و فوراً یک گلکسی اس۷ یا گلکسی اس۷ اِج تحویل گرفته و مابه‌التفاوت قیمت گوشی‌ها به آنها پرداخت شود.
همکاران سامسونگ همچنین پیشنهاد پس دادن کامل مبلغ گوشی را نیز مطرح کرده‌اند. در کمتر از دو ماه، یک محصول که بهترین گوشی سامسونگ به شماره می‌آمد، به عنوان یک عملکردی بد در کارنامه سامسونگ ثبت شد.

بدترین قسمت ماجرا اینجاست که ما اصلاً نمی‌دانیم که چه فرآیندی باعث وجود این همه اشکال شده است. اما اولین مقصری که می‌توان به خاطر این مشکلات، آن را سرزنش کرد، سامسونگ اس‌دی‌آی (Samsung SDI) است که در واقع سازنده باتری‌های مخصوص گوشی‌های سامسونگ است.

در بررسی‌های انجام‌شده توسط تیم مهندسی اینسترومنتال (Instrumental) مشخص شده است عملکرد نرمال گلکسی نوت ۷ منجر به افزایش سایز باتری درون بدنه این گوشی هوشمند می‌شود.
با توجه به اینکه ابعاد محل قرارگیری باتری ثابت است، افزایش اندازه منجر به افزایش فشار می‌شود و لایه‌های درون باتری را تحت فشار قرار می‌دهد. بدینسان و در نتیجه این فرآیند، عایق‌های به‌کاررفته دیگر کارآیی خود را از دست می‌دهند و موجب اتصال کوتاه باتری و در پی آن انفجار گوشی می‌شوند.
 


کد مطلب: 47239

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/47239/مروری-امپراتوری-رو-زوال-سامسونگ-سال-۲۰۱۶

ايتنا
  https://www.itna.ir