داخلی امنيت خبر
کد مطلب: 47317
Share/Save/Bookmark

تنظیمات حریم خصوصی فیس‌بوک: چه چیزهایی نیاز است تا بدانید؟

 
دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۹
 
ایتنا - تنظیمات فیس‌بوک شامل طیف وسیعی از گزینه‌های مختلف است.
تنظیمات حریم خصوصی فیس‌بوک: چه چیزهایی نیاز است تا بدانید؟


تنظیمات فیس‌بوک با یک هدف در حال حرکت است. طی چند سال گذشته، کمپانی فیس‌بوک تنظیمات مختلفی را تغییر، اضافه و گزینه‌های زیادی را حذف کرد. در حال حاضر، یک بار دیگر اینجا هستیم تا توضیح دهیم که چگونه حریم خصوصی فیس‌بوک خود را تقویت کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد امنیت فیس‌بوک، مقاله ما را در این زمینه مطالعه فرمایید.
تنظیمات فیس‌بوک شامل طیف وسیعی از گزینه‌های مختلف است. در این مقاله به شما آموزش سازماندهی درست تنظیمات را خواهیم آموخت.

The Privacy tab


(Who can see my stuff) چه کسی می‌تواند حریم شخصی من را ببیند؟ این تب دارای سه تنظیمات جالب است.
۱. (Who can see your future posts) چه کسی می‌تواند پست‌های بعدی شما را ببیند؟ هیچ رمز و رازی در اینجا وجود ندارد. با استفاده از این تنظیمات شما مشخص خواهید کرد که چه کسانی پست‌های جدید شما را مشاهده کنند: دوستان فیس‌بوک شما، دوستان دوستان شما، تمام کاربران اینترنت یا عده خاصی از افراد. توجه داشته باشید که این گزینه تنها دسترسی پست‌های جدید را برای افرادی که حذف کردید محدود می‌کند و پست‌های قبلی همچنان قابل دسترس خواهند ماند. اگر که مایلید پست‌های قبل را مخفی کنید، در مورد سوم به آن اشاره خواهیم کرد.

البته نیاز نیست که شما به دنبال این تنظیمات بگردید و زمان زیادی را صرف کنید تا این گزینه را بیابید، می‌توانید به راحتی با استفاده از دکمه سمت چپ که زیر پست گذاشته شده است، این تنظیمات را انجام دهید.


۲. (Review all your posts and things you are tagged in) تمام پست‌ها و چیزهایی که شما در آن‌ها تگ شده اید را ببینید. بر روی لینک کلیک کنید تا شما را به قسمت Activity Log ببرد. هنگامی که شما یک پست را لایک می‌کنید، یک نظر در زیر پست یکی از دوستان خود می‌گذارید یا شخصی را در عکسی تگ می‌کنید، اقدامی در این پیج پدیدار می‌شود.

تب نظرات را در صورتی که می‌خواهید تمام نظرات خود را بیابید، بررسی کنید. تب Likes شامل تمام چیزهایی می‌شود که شما تا به حال آن‌ها را لایک کرده اید.


۳. (Limit the audience for posts you’ve shared with friends of friends or Public) مخاطبان خود را برای اشتراک‌گذاری پست‌های خود با دوستانتان یا کاربران دیگر محدود کرده‌اید؟ این تنظیم به شما این امکان را می‌دهد که پست‌های قدیمی خود را که به صورت عمومی یا فقط برای دوستان و دوست دوستان خود به اشتراک گذاشته بودید را مخفی کنید.

و در هر زمانی که شما آن‌ها را فعال کنید، دسترسی آن‌ها به پست‌ها باز خواهد شد. توجه داشته باشید در صورتی که مایلید این گزینه را در آیده به حالت قبل بازگردانید، نیاز است تا شما در هر پست، مخاطبان خود را تنظیم کنید.

به خاطر داشته باشید که شما می‌توانید دسترسی پست‌های خود را در هر زمان که می‌خواهید تغییر دهید. تنها با انتخاب Edit Post (ویرایش پست) و سپس بر روی دکمه access rights کلیک کنید و مخاطبان خود را در آنجا انتخاب کنید.

چه‌کسی می‌تواند با من در تماس باشد؟

در این قسمت شما می‌توانید انتخاب کنید که چه کسی برای شما درخواست دوستی را ارسال کند. همه افراد یا تنها دوست دوستان.

چه کسی می‌تواند مرا بیابد؟
افراد می‌توانند از فیس‌بوک برای جستجوی اشخاص دیگر به توسط شماره تلفن و ایمیل استفاده کنند. این تنظیمات را شخصی کنید و به فیس‌بوک اجازه ندهید که اطلاعات شخصی شما را نمایان کند.

در این بخش همچنین می‌توانید حساب کاربری فیس‌بوک خود را در گوگل، یاهو و دیگر موتورهای جستجو پنهان کنید.

Timeline and Tagging


چه کسی می‌تواند به Timeline من چیزی را اضافه کند؟
چه کسی می‌تواند در Timeline شما پست بگذارد؟ گزینه گذاشتن پست‌ها در Timeline را توسط دوستان و یا خودتان به تنهایی را تنظیم کنید. معمولا کاربران از این گزینه برای تبریک تولد به دوستان خود و غیره استفاده می‌کنند. با این حال اگر دوست ندارید همه دوستان شما به این گزینه دسترسی داشته باشند، می‌توانید دسترسی آن‌ها را محدود کنید.

پست‌هایی که دوستانتان قبل از اینکه شما دسترسی آن‌ها را محدود کرده باشید را بررسی کنید. در این قسمت می‌توانید پست‌های تگ شده را کنترل کنید. به خاطر داشته باشید که این گزینه به شما اجازه می‌دهد که پست دیگران را در Timeline خود تایید یا پنهان کنید.


چه کسی می‌تواند چیزهایی را که در Timeline من است را ببیند؟
چه کسی می‌تواند پست‌های تگ شده روی Timeline شما را مشاهده کند؟ ما همیشه محتوایی را که در Timeline انتشار می‌دهیم را بررسی می‌کنیم. اما گاهی اوقات دوستان ما را در عکس‌ها و پست‌هایی تگ می‌کنند که نباید عمومی شوند. اگر که شما نمی‌خواهید پست‌هایی که دوستانتان شما را در آن‌ها تگ کرده اند را کسی ببیند حتما قبل از آن به بخش تنظیمات حریم شخصی بروید و این تنظیمات را فعال کنید.

تنها با انتخاب "Only me"، پست‌های تگ شده خود را از حالت عمومی خارج کنید. شما همچنین می‌توانید هر پست یا عکسی را که علاقه‌ای به تگ شدن روی آن را ندارید به صورت دستی تگش را حذف کنید.

چگونه می‌توانم تگ افراد را مدیریت کنم؟
گاهی اوقات دوستان ما را زیر عکس و پست‌هایی تگ می‌کنند که به هیچ وجه دوست نداریم در آنجا باشیم و علاوه بر این کسانی غیر از دوستان هم می‌توانند آن را مشاهده کنند، بسیار خب، فیس‌بوک راهکار برای این موضوع هم در نظر گرفته است، در این گزینه می‌توانید تگ‌های خود را مدیریت کنید.

Blocking


در این قسمت سه ویژگی مفید را خاطر نشان خواهیم کرد:
Restricted List
در این قسمت لیستی وجود دارد که در صورتی که دوستان خود را به این لیست اضافه کنید هرگز نمی‌توانند پست‌های قابل مشاهده شما را که قبلا امکان دیدن آن‌ها را داشتند، ببینند. تمام دسترسی پیج شما برای آن‌ها بسته خواهد شد و البته فیس‌بوک آن‌ها را از این بستن دسترسی‌ها اطلاع نخواهد کرد و این مسئله گزینه خوبی است.

Block Users

اگر شما مایلید رابطه خود را با یکی از دوستان در فیس‌بوک قطع کنید می‌توانید آن را بلاک کنید. شخص بلاک شده هرگز نمی‌تواند پست‌های شما را در Timeline مشاهده کند، قادر نخواهد بود که شما را تگ کند و به گروه‌هایی دعوت کند، با شما مکالمه داشته باشد و شما را به عنوان دوست انتخاب کند.

Block Pages
شما همچنین می‌توانید صفحاتی را که متعلق به یک فروشگاه آنلاین، روزنامه یا سازمان‌های دیگر است را بلاک کنید. توجه داشته باشید که این مسدود سازی دو طرفه است: صفحه مسدود شده دیگر قادر به تعامل با پست‌های شما نخواهد بود و امکان پاسخ به نظرات شما و دادن پیام به آن‌ها پس از مسدودسازی وجود نخواهد داشت.

Public Posts
این صفحه تنظیمات جالبی را دارد.


چه کسی می‌تواند من را فالو کند؟ در این قسمت شما می‌توانید به دوستان خود اجازه دهید که شما را دنبال یا همان فالو کنند.

چه کسانی می‌توانند در پست‌ها نظر بگذارند؟ در این قسمت شما می‌توانید تعیین کنید که چه افرادی از مخاطبین شما بتوانند در نظردهی پست‌های شما شرکت کنند.

ads
فیس‌بوک اطلاعات شما را جمع آوری می‌کند: چیزهایی که دوست دارید و آن‌ها را پست می‌کنید، با چه وب سایت‌هایی بیشتر در ارتباط هستید و غیره را جمع آوری می‌کند. شبکه‌های اجتماعی با استفاده از این اطلاعات به نمایش تبلیغات برای شما و دوستان شما می‌پردازند. در صورتی که این رفتار فیس‌بوک را نمی‌پسندید، می‌توانید اجازه این کار را از فیس‌بوک بگیرید.


منبع: کسپرسکی‌آنلاین