۰
plusresetminus
شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۰
نگاهی به پدیده انقلابی دنیای فناوری

آیفون پس از ۱۰ سال

ایتنا- در تاریخ نهم ژانویه سال ۲۰۰۷، استیو جابز (Steve Jobs) از اولین گوشی آیفون رونمایی کرد.
آیفون پس از ۱۰ سال


استیون پل جابز (Steven Paul Jobs) متولد ۲۴ فوریه ۱۹۵۵ در سان‌فرانسیسکو، کارآفرین، مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل و یکی از چهره‌های پیشرو در صنعت رایانه بود. در سال ۱۹۷۶، جابز ۲۱ساله به ‌همراه دوستش استیو وزنیاک (Stephan Wozniak) ۲۶ساله، شرکت اپل را تأسیس کردند. اپل تاکنون بیش از یک میلیارد واحد از گوشی‌های آیفون خود را از سال اول راه اندازی به فروش رسانده است.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از انگجت، نهم ژانویه سال ۲۰۱۷، نقطه عطفی در تکنولوژی جهان به حساب می‌آید. این روز، دهمین سالگرد تولد "آیفون" است. بله، یک دهه از ورود استیو جابز به عرصه تکنولوژی بین‌المللی گذشت. این شخص دستگاهی را به دنیا عرضه کرد که بسیاری از مردم، گوشی‌های هوشمند مدرن را با تکیه بر همین شخص شناختند. اما، آیا این تغییرات و تحولات، همگی در یک شب اتفاق افتاده است؟ پاسخ مسلماً منفی است.

با تمام مشکلات و موانع که در ابتدای کار بر سر راه استیو جابز بود، آیفون اثبات کرد که به تدریج می‌توان تلاش کرد و به یک برند معروف و شاخص در سراسر دنیا تبدیل شد. درست است که در اوایل راه، حرکت کردن کمی مشکل است ولی با تکیه بر تلاش و پشتکار می‌توان وضعیت بد کسب و کار و سختی‌ها را کنار زد و به عنوان یک برند معروف، پا به عرصه بین‌الملل گذاشت.


مهم‌ترین پیشرفتی که این گوشی‌ها داشتند، صفحه نمایش لمسی بود. این قابلیت بود که همه را مجذوب آیفون کرد. البته گوشی‌های لمسی در سال ۲۰۰۷ چیز تازه‌ای به حساب نمی‌آمد چون پالم او اس (PalmOS) و ویندوز موبایل از این مدل، پشتیبانی کرده بودند ولی اپل اولین شرکتی بود که امکان استفاده از یک صفحه نمایش لمسی را به مردم دنیا هدیه کرد.

اکثر صفحه نمایش‌های لمسی در آن زمان، مقاومتی بودند یا به عبارت دیگر بر اساس فشار کار می‌کردند. در این گوشی‌ها، انجام حرکات پیچیده غیرممکن بود و افراد مجبور بودند که از یک قلم یا رابط استفاده کنند. اصلاً جای تعجب ندارد که چرا در آن زمان، گوشی‌های لمسی، صفحه کلید و کلید جهتی داشته است.

صفحه نمایش خازنی آیفون و رابط لمسی چندانگشتی در مقایسه با صفحه‌نمایش‌های مقاومتی، یک انقلاب بزرگ به شمار می‌آمد. در این گوشی‌ها نه تنها نیاز به هیچ قلمی نیست بلکه می‌توانید به‌راحتی انواع و اقسام حرکات را در این صفحات انجام دهید.
 
کد مطلب: 47482
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام