۰
plusresetminus
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۶

آزمایش فروشگاه کتاب الکترونیکی بر روی ویندوز ۱۰

ایتنا- مایکروسافت یک فروشگاه کتاب الکترونیکی روی ویندوز ۱۰ آزمایش می‌کند.
آزمایش فروشگاه کتاب الکترونیکی بر روی ویندوز ۱۰


شما نیز می‌توانید کتاب‌های الکترونیکی را خریداری کرده و روی مرورگر اج (Edge) مطالعه کنید. شرکت مایکروسافت برنامه‌ای برای انتشار یک اپلیکیشن با موضوع کتاب‌های الکترونیکی (ebook) در ویندوز ۱۰ ندارد، اما موضوع قابل توجه این است که به جای اپلیکیشن مذکور، این قابلیت را به مرورگر اج اضافه کرده است.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از انگجت، این موضوع به احتمال فراوان یک استراتژی است که می‌خواهد کاربران ویندوز ۱۰ را تشویق کند که به جای استفاده از یک اپلیکیشن مخصوص مشاهده فایل‌های پی.دی.اف، از مرورگر اج برای مشاهده این‌گونه فایل‌ها استفاده کنند.

مایکروسافت در آخرین نسخۀ پیش‌نمایش اینسایدر (Insider Preview) ویندوز ۱۰، از یک فروشگاه کتاب‌های الکترونیکی رونمایی کرده است. تسترهای بتا (Beta) می‌توانند این کتاب‌ها را از فروشگاه ویندوز خریداری کرده و پس از سازمان‌دهی، این کتاب‌ها را در مرورگر اج مطالعه نمایند.



مایکروسافت در یک پست در وبلاگ خود اعلام کرد که ویندوز اینسایدرز (Windows Insiders) در ایالات متحده، این تجربه را شروع کردند و پیش‌بینی ما این است که به مرور زمان، محتوای بیشتری به این فروشگاه اضافه گردد.

گفتنی است زمانی که مایکروسافت، در ماه دسامبر به‌صورت ای.پاب (ePub) از مرورگر اج پشتیبانی کرد، به صورت قاطع اعلام کرد که قصد دارد یک فروشگاه کتاب الکترونیکی برای ویندوز ۱۰ راه‌اندازی کند.

به محض این که افراد، یک کتاب را در مرورگر مورد بحث، بارگذاری کنند (حال چه کتاب را از فروشگاه ویندوز خریداری کرده باشند و چه از طریق دیگری بارگذاری مذکور صورت گرفته باشد)، این کتاب در لیست علاقه‌مندی‌ها، تاریخ، دانلودها و لیست خواندنی‌های مرورگر اج قرار می‌گیرد.

مرورگر مورد بحث، قابلیت تنظیم فواصل کلمات، فونت کلمات، کنترل تم و پشتیبانی از فایل ای.پی.یو.بی (EPUB) را نیز دارد. همچنین کاربران می‌توانند از طریق فهرست مطالب و سیک‌بار (seek bar)، واژه‌ها و عبارات موردنظر خود را جست‌وجو کنند یا حتی از دستیار صوتی ویندوز یعنی کورتانا (Cortana) برای تعریف کلمات، مشاهده ویدیوهای تعاملی یا انجام سایر کارها استفاده کنند.

در سال ۲۰۱۲، این غول نرم‌افزاری برای رقابت با کتابفروشی‌های اپل و آمازون، ۳۰۰ میلیون دلار روی شرکت بارنز.اند.نوبل (Barnes & Noble) سرمایه‌گذاری کرد. اما بنا به دلایلی، بعد از سال ۲۰۱۴، شرکت مایکروسافت، هیچ‌گونه فعالیتی در زمینۀ تجارت کتاب نداشته است.
 
کد مطلب: 47646
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام