۰
plusresetminus
يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۳

رشد کسب و کارهای استرالیایی در حوزه فضای ابری

ایتنا- سرویس‌های ابری عمومی استالیا، به کسب و کارهای استرالیایی، این امکان را بخشید که رشد کنند و به سمت جهانی شدن پیش بروند.
رشد کسب و کارهای استرالیایی در حوزه فضای ابری


همزمان با رشد کسب و کارهای مبتنی بر فناوری ابری در جهان و نیز مطابق آمار و پیش‌بینی‌های تحلیلگران، بازار سرویس‌های ابری عمومی کشور استرالیا، در سال جاری میلادی با ۱۵% رشد، به ۶.۵ میلیارد دلار استرالیا (۵ میلیارد دلار آمریکا) خواهد رسید. البته ممکن است این پیش‌بینی‌های خوش‌بینانه، مدت زمان زیادی دوام نداشته باشد.

بر اساس گزارش شرکت تحقیقاتی گارتنر، نیاز روزافزون به سرویس‌های ابری، در بعضی از زمینه‌ها، کم‌کم افت خواهد کرد، هرچند گفتنی است که هنوز برخی از سازمان‌ها به دنبال نقاط و حوزه‌هایی هستند که بتوانند خدمات ابری را با استراتژی فناوری اطلاعات خود تطبیق دهند.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از کامپیوتر ویکلی، یکی از بخش‌های اقتصاد استرالیا که به نظر می‌رسد فضای ابری بتواند در آن، نقش خود را به نحوی مناسب و خوب ایفا نماید، کسب و کارهای نوپا هستند.
این بخش در دو سال گذشته، سرمایه‌ای به ارزش ۲.۴ میلیارد دلار استرالیا را جذب کرده است. جذب سرمایه در استرالیا، مانند سایر کانون‌ها نظیر سان‌فرانسیسکو و لندن، عرصه حضور کسب و کارهای نوپای موجود در استرالیا را تقویت کرده است.


از سوی دیگر، عرضه کنندگان سرویس‌های ابری نظیر مایکروسافت آزور و سرویس‌های وب آمازون که دسترسی مقرون به صرفه به منابع ذخیره و رایانش ارائه می‌دهند، به کسب و کارهای نوپا، این قابلیت را می‌دهند که فعالیت‌ها و خدمات خود را با سهولت گسترش دهند.

بر اساس یک نظرسنجی که از استارت‌آپ‌های مختلف در سال ۲۰۱۶ به عمل آمد، ۹۲% از این کسب و کارهای موجود در استرالیا، که در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند، حتی به درآمدهای بین‌المللی نیز رسیده‌اند.

در میزگردی که اخیراً در سیدنی تشکیل شد، مجموعه سرویس‌های ابری آمازون، اعلام کرد که رویکردشان نسبت به کسب و کارهای نوپا، تشکیل شرکت‌هایی است که بتوانند فضای ابری را در کسب و کارهای آنها به خوبی ایفاء کنند.

پاول میگلورینی، مدیرعامل این شرکت در استرالیا و نیوزیلند (ای.ان.زد) اذعان داشت که این عرضه کننده فضای ابری، در هنگام شروع فعالیت‌های خود در سال ۲۰۰۶، به دنبال ارائه استارت‌آپ‌هایی بود که بتوانند منابع محاسباتی -که صرفاً در اختیار شرکت‌های چندملیتی بود- را در دست خود بگیرند.
 
کد مطلب: 48457
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام