۱
۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۴۴

چند نمونه از رفتارهای جالب کاربران آنلاین سراسر جهان

ایتنا - عادات و رفتار کاربران آنلاین را در کشورهای دیگر مشاهده کنید می‌توانید ما را در این مقاله همراهی کنید.
چند نمونه از رفتارهای جالب کاربران آنلاین سراسر جهان


دو بار در سال، ما از افراد سراسر جهان در مورد انواع چیزها سوال می‌پرسیم و موضوع بزرگ و مشترک" اینترنت" را مورد بحث قرار می‌دهیم. ما تمام اطلاعات مربوط به این پرسش و پاسخ را پردازش کردیم و همه آن‌ها را در سایت ایندکس‌شده کسپرسکی قرار دادیم.


به گزارش ایتنا از کسپرسکی‌آنلاین، اگر شما هم کنجکاو هستید تا عادات و رفتار کاربران آنلاین را در کشورهای دیگر مشاهده کنید می‌توانید ما را در این مقاله همراهی کنید. ما چند نمونه از رفتارهای شاخص و جالب افراد را در این مطلب آورده‌ایم.

ترسناک ترین کشور برای زندگی از نظر امنیتی کجاست؟
طبق نظرات کاربران، ویتنام ترسناک ترین جا انتخاب شده است. در نیمه دوم سال ۲۰۱۶، ۵۹% از کاربران ویتنام اظهار کرده اند که هر یک از آن‌ها یک حمله سایبری را تجربه کرده اند. بیش از یک نفر از دو نفر! اینطور که بنظر می‌رسد، ژاپن جزء امن ترین کشور است. تنها ۱۱% از افراد مدعی شدند که مورد حمله سایبری قرار گرفته اند.

افراد کدام کشور نسبت به تهدیدات سایبری خونسرد هستند و از آن‌ها چشم پوشی می‌کنند؟
ایتالیا. تقریبا تمام ایتالیایی‌ها از خطرات سایبری چشم پوشی می‌کنند. ۹۲% از ایتالیایی‌هایی که مورد بررسی قرار داده شدند اعتراف کردند که هیچ گونه مراقبتی در مورد تهدیدات سایبری انجام نمی‌دهند.

افراد کدام کشور خود را در برابر تهدیدات سایبری مسئول می‌دانند؟
در کشور چین افراد نسبت به امنیت سایبری احساس مسئولیت می‌کنند. البته این حداقل چیزی است که بررسی‌های ما نشان می‌دهد. در چین ۷۲% از افراد راهکارهای امنیتی را برای تمام دستگاه‌های متصل به اینترنت خود در نظر می‌گیرند. در مقابل چین، در سوئد تنها ۴۸ درصد از افراد راهکارهای امنیتی را برای دستگاه‌های خود در نظر می‌گیرند.

فعالیت کاربران آنلاین در چه چیزهایی خلاصه می‌شود؟
در اکثر کشورها، یکی از رایج ترین فعالیت‌های آنلاین چک کردن ایمیل است. اما ما در بررسی‌های خود متوجه شدیم که چند استثنا وجود دارد. به عنوان مثال، در چین مردم ترجیح می‌دهند که فیلم‌های خود را آنلاین تماشا کنند و چک کردن ایمیل را اولویت سوم خود قرار بدهند. همانطور برای سوئدی ها، استفاده از بانکداری تلفن همراه بیش از انجام هر فعالیت آنلاین دیگری برای آن‌ها در اولویت است. با این حال عجیب است که با توجه به فعالیت مالی آن‌ها به فکر قرار دادن راهکارهای امنیتی برای سیستم‌های خود نیستند.

چه افرادی بیشتر از همه زمان خود را به ایمیل اختصاص می‌دهند؟
با توجه به بررسی‌های لابراتوار کسپرسکی، ۹۹% از فیلیپینی‌ها استفاده از ایمیل را در درجه اول اولویت خود قرار می‌دهد. ۹۸% از روس‌ها هم به این ترتیب زمان خود را به چک کردن ایمیل اختصاص می‌دهند.

در کدام کشور خانواده‌ها صاحب بیشترین دستگاه‌های الکترونیکی هستند؟
در امارات متحده عربستان. در آنجا یک خانواده متوسط حدود ۱۱.۱ دستگاه دارند. هر خانواده در کشور به طور متوسط ۴.۲ تلفن همراه، ۳ تبلت، ۲.۳ لپ تاپ و ۱.۵ کامپیوتر رومیزی دارند. این‌ها میانگین هستند و ممکن است بعضی از خانواده‌ها بیشتر از این مقدار دستگاه‌های الکترونیکی داشته باشند.

کدام کشور بیشترین تعداد گیمرهای خانم را دارد؟
این بار تساوی بین کشور چین و تایلند برقرار شده است. که در این دو کشور ۸۱% از خانم‌ها گفته اند که به بازی‌های ویدئویی علاقمندند و زمان زیادی را به آن اختصاص می‌دهند. مکزیک با ۷۷% در رتبه دوم و ترکیه با ۷۵ درصد در رتبه سوم قرار گرفته است.

کاربران کدام کشور بیشترین استفاده را از سایت‌های دوستیابی دارند؟
مردم تایلند در وهله اول با ۷۲% بیشترین استفاده را از سایت‌های دوستیابی دارند. و در برابر مردم تایلندی، تنها ۸% از کاربران ژاپنی به سایت‌های دوستیابی علاقمندند.

شگفت انگیزترین نتیجه این تحقیق چه بود؟
نظرسنجی می‌تواند در نوبه خود چیزهای بسیار جالبی را به همراه داشته باشد. گاهی اوقات افراد به چیزهایی اقرار می‌کنند که شما اصلا انتظار آن‌ها را ندارید. به عنوان مثال، ۶۴% از پاسخ دهندگان چینی اوراق بهادار و سهام بورس را به صورت آنلاین تجارت می‌کنند. و در ادامه آن ۴۸% از هندی‌ها و ۴۳ درصد از کاربران تایلندی و مالزیایی این گونه تجارت می‌کنند. آیا شما هم تعامل‌های تجاری خود را آنلاین انجام می‌دهید؟ اینطور که بنظر می‌رسد این شیوه تجارت در بین افراد محبوبیت بسیاری پیدا کرده است.
کد مطلب: 48663
نام شما
آدرس ايميل شما


khadivi
feedback
Iran, Islamic Republic of
امارات متحده عربستان!!!
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام