۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۲

سازندگان خودروهای متصل و بخش اینترنت اشیاء

ایتنا- سوال این است که سازندگان خودروهای متصل می‌توانند چه چیزهایی از بخش آی.اُ.تی یا اینترنت اشیاء یاد بگیرند؟
سازندگان خودروهای متصل و بخش اینترنت اشیاء


ظهور اینترنت اشیاء یا آی.اُ.تی (IoT) باعث رشد بی‌سابقه تعداد دستگاه‌های متصل و حسگرها در شرکت‌های مختلف و در زمینه‌های مختلف شده است.
برآوردها در این خصوص حاکی از آن است که بیش از 80 شی در ثانیه به اینترنت متصل می‌شود و تا سال 2020، این تعداد به 50 میلیون شی می‌رسد.

از سوی دیگر صنایعی مانند تولید و خرده‌فروشی به شکلی باورنکردنی به سوی اینترنت اشیاء حرکت می‌کنند و خود را با فناوری‌هایی مانند "رایانش مه" و تجزیه و تحلیل‌های پیشرفته وفق می‌دهند، یا صدها هزار حسگر در هر بعد از زنجیره تأمین خود به کار می‌گیرند تا کارایی ایجاد کنند، بهره‌وری را بالا ببرند و درک واقعی در مورد مشتریان خود به دست آورند.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ونچربیت، امروزه بازار خودروهای متصل با چالش‌های زیادی در زمینه اینترنت اشیاء روبرو است که شرکت‌های فعال در صنایع دیگر، پیش از این با این چالش‌ها روبرو شده و آنها را برطرف کرده‌اند.
در اینجا به برخی از درس‌هایی که در طول مسیر پیشرفت در صنایع مختلف آموخته شده است و می‌تواند در بازار خودروهای متصل نیز مفید واقع شود و به خودروسازان و شرکای آنها کمک کند که از تمام توان خود برای بهره برداری از اینترنت اشیاء استفاده کنند، پرداخته می‌شود.


درس اول این است که وقتی روش‌های سنتی جواب نمی‌دهند، از دستگاه‌هایی استفاده کنید که سرعتتان را بالا ببرد.
در چند سال اخیر شاهد پیشرفت‌های عظیم در تکنولوژی بوده‌ایم که این موضوع همواره برای متخصصان آی.تی دردسرهایی به همراه داشته و همواره مسئولیت آنها بیشتر شده است. این موقعیت در خودروهای متصل نیز وجود دارد.
در ابتدا تعداد این خودروها بسیار کم بود، اما اکنون چندبرابر شده و چالش‌ها نیز در این زمینه بسیار زیاد است. به همین خاطر باید از فناوری‌ها و دستگاه‌هایی برای کنترل و مدیریت این چالش‌ها استفاده شود.

درس بعدی، مدیریت تغییرات و به‌روزرسانی نرم‌افزارهاست.
وقتی خودروهای متصل به طور مداوم تجارب جدیدی را در اختیار راننده و مسافر می‌گذارد، مسلماً سیستم‌ها نیز باید به طور مرتب جدید شوند، اما اصل اساسی که باید رعایت شود این است که تغییرات لازم در زمان مناسب، اعمال و مدیریت شوند.


     در این باره بیشتر بخوانید:
     - اینترنت اشیاء (IoT) چیست و چرا اهمیت دارد؟


 
کد مطلب: 49154
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام