کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مایکروسافت و برنامه‌ریزی برای تبدیل اژور به ابر هوش مصنوعی

8 مرداد 1396 ساعت 14:54

ایتنا- مایکروسافت، سال‌هاست که برای بهبود عملکرد و راندمان بینگ و اژور، از آرایه‌های درگاه قابل برنامه‌ریزی زمینه (FPGA) استفاده کرده است.




"مایکروسافت اژور" یک پلتفرم رایانش ابری است که در حقیقت برای ایجاد، توسعه و مدیریت اپلیکیشن‌ها از طریق یک شبکه جهانی از مراکز داده تحت مدیریت شرکت مایکروسافت می‌باشد.
مایکروسافت اَژور این قابلیت را دارد که اپلیکیشن‌ها را توسط زبان‌ها، ابزارها و چارچوب‌های مختلفی ایجاد کرده و همچنین به توسعه‌دهندگان امکان ادغام اپلیکیشن‌های عمومی خود را در محیط فناوری اطلاعات موجود می‌دهد.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از زد.دی‌نت، مایکروسافت قصد دارد که برای سال آینده، توان پردازش FPGA را در اختیار توسعه‌دهندگان قرار دهد تا بتوانند از این قدرت استفاده کنند و وظایف خود را انجام دهند.
از جمله این وظایف می‌توان به وظایف هوش مصنوعی مانند شبکه عصبی عمیق (DNN) اشاره کرد. مارک روزینوویچ، مدیر ارشد فناوری اژور، برنامه‌های کلی میکروسرویس‌های سخت‌افزاری در فضای ابری اژور را مطرح کرد.

روزینوویچ اذعان داشت که به محض اینکه مایکروسافت برخی از مسائل امنیتی و سایر مسائل مشابه را حل کند، موفق شده است که چشم‌انداز خود را تا حدودی عملی کند.
روزینوویچ همچنین افزود: «این موضوع، در فضای ابری هوش مصنوعی، بسیار مهم است و گامی سرنوشت‌ساز به سوی عمومی‌سازی هوش مصنوعی با توان FPGA به حساب می‌آید.»



FPGAها، تراشه‌هایی هستند که بعد از ساخت، امکان سفارشی سازی آنها وجود دارد. پژوهشگران مایکروسافت بیش از یک دهه در فضای FPGA کار کرده‌ و کاملاً با آن آشنا هستند.

مایکروسافت، اخیراً FPGA را به تمام سرورهای اژور در مراکز داده خود افزوده و در برخی از ماشین‌هایی که سرورهای نمایه‌سازی بینگ را راهبری می‌کنند، FPGA را پیاده می‌کند.

روزینوویچ در ماه می اعلام کرد که زمان آمادگی مایکروسافت برای ارائه میکروسرویس‌های سخت‌افزاری و توان پردازش ابری FPGA به مشتریان خارج از این شرکت، مشخص نیست؛ اما اخیراً مسئولان مایکروسافت تصریح کردند که قصد دارند این کار را در سال 2018 انجام دهند.
میکروسرویس‌های سخت افزاری مایکروسافت روی FPGAهای اینتل ساخته شده‌اند. این تراشه‌ها با چارچوب مایکروسافت ترکیب شده و سرعت، راندمان و تأخیر بارکاری مخصوص داده‌‌های کلان را بهبود می‌بخشد.
 


کد مطلب: 49620

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/49620/مایکروسافت-برنامه-ریزی-تبدیل-اژور-ابر-هوش-مصنوعی

ايتنا
  https://www.itna.ir