کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کودکانتان را در معرض هکرها قرار ندهید

29 دی 1394 ساعت 22:33

ایتنا - به نظر می رسد هر ۳ تا ۶ ماه برخی از هکرها حرکتهای تندی را بر علیه فرزندان ما انجام می دهند. پس باید بدانید هک کردن همیشه برای پول درآوردن نیست.




پدر و مادر بودن بسیار سخت است. زمانی که کودکان به دنیای ما وارد می‌شوند باید مطالب زیادی اعم از مراقبت، خورد و خوراک و صفحه نمایشی ایمن را فرا بگیریم. بنابراین ما باید نگرانی‌های ضروری را روز به روز به زندگی خود برای کودکانمان اضافه کنیم.
مشکل والدین با همین جمله آخر است. با این حال برنامه‌های مختلفی وجود دارد که در اینترنت در حال رشد هستند و همچنین دستگاه‌هایی که هوشمند هستند و می‌توانند به کمک پدر و مادر بیایند مانند مانیتور کودک و یا باربی‌هایی که دوربین دارد تا والدین در صورت لزوم از آنها برای کنترل کودکان استفاده می کنند.

متاسفانه در فشار و شلوغی زندگی پدر و مادرها به همه چیز به آسانی نگاه می کنند. مثلا فکر می کنند که فلان فعالیت اینترنتی را بچه های من انجام بدهند؟‌ و این همان جایی است که کودکان می توانند متضرر شوند.
قبلا برایتان گفته ایم که متاسفانه چگونه هکرها مانیتورهای کنترل کودکان را هک کردند. به نظر می رسد هر ۳ تا ۶ ماه برخی از هکرها حرکتهای تندی را بر علیه فرزندان ما انجام می دهند. پس باید بدانید هک کردن همیشه برای پول درآوردن نیست.
اینگونه داستان ها برای انسان بسیار مشمئز کننده است و ما در اینجا یادآور می شویم که خودمان مسئول تک تک اشیایی هستیم که با اینترنت در اتصال هستند. پدر و مادرها همچنین باید توجه بسیار هوشمندانه ای به زمان اتصال کودکان به اینترنت داشته باشند.
زمانیکه هر دستگاه اینترنتی برای کودکان خود تهیه می کنید حتما راجع به مسائل امنیتی آن تحقیق کنید.

گذشته از همه چیز بسیار بد و وحشتناک است که فردی بتواند اشیا متصل به اینترنت کودکان را هک کند. زیرا از این طریق دیگر می تواند جعل هویت و باج خواهی را نتیجه دهد. پس قبل از اضافه کردن به ماتریکس وسایل اینترنتی منزل ،باید تصمیم گیری درستی در خصوص اینگونه اشیا داشته باشید.

آیا نیاز به اتصال به اینترنت دارید؟
من در هنگام بزرگ شدنم از اینترنت استفاده نکردم. ما در آن زمان از چیزی به نام تخیل استفاده می کردیم و من مطمئنم که در این باره شنیده اید. سوالی که من اغلب از خودم می پرسم: آیا واقعا فرزندان من به این وسایل نیاز دارند؟ آیا واقعا فرزندان من به محیط آنلاین نیاز دارند؟
بارها و بارها جواب این سوال برای من منفی بوده است و طبق هیچ استدلالی توجیه نمی شوم که یک اسباب بازی باید تلفن من یا دیگر مشخصات خصوصی ام را داشته باشد.
اگر در غیر این صورت فکر می کنید حتما دستورالعمل وسایل بازی کودکانه ای را که برای آنها تهیه می کنید را مطالعه کنید زیرا با اطلاعاتی حیاتی رو برو خواهید شد. آیا واقعا لازم است در عین صداقت مختصات جغرافیایی فرزندتان را در وسایلش ثبت کنید؟

آیا شبکه های خانگی واقعا تا این حد امن هستند؟
کودکان و نوجوانان امروزی هرگز مانند من رشد نخواهند کرد. اینترنت دیگر در همه جا حاضر و برای زندگی ضروری است. بنابراین ما چه آن را دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم در خانه ما به اتصال خود ادامه خواهد داد.
اما همه ما می خواهیم در همین شرایط هم ایمنی را به همراه داشته باشیم. متاسفانه این حسی است که اغلب نادیده گرفته می شود که تمامی دستگاههایی که حاوی اطلاعات شخصی شما یا کودکان هستند می تواند در عرض مدت زمان کوتاهی توسط تلویزیون هم حتی رویت شوند.
پس حداقل شما باید رمز عبور وای فای خود را توسط یکی از انواع آنتی ویروس محافظت کنید. با Kaspersky Internet Security می توانید طیف گسترده ای از اینگونه دستگاههایی که در منزل وجود دارند را محافظت کنید.

به بچه های خود فکر کنید
این وظیفه والدین است که فرزندان را در جهت رو به جلو راهنمایی کنند. بنابراین باید با حفظ حریم خصوصی خود امنیت آنها را تامین کنیم.
برخلاف هک شدن یک فرد بزرگسال که می تواند هویت به سرقت رفته خود را بازپس بگیرد این امر برای کودکان می تواند کاملا محال باشد.
بنابراین باید مراقب باشید که چه اطلاعاتی را با کمپانی ها به اشتراک می گذارید. چنانچه از اسباب بازیهایی استفاده می کنید که حاوی اطلاعات شخصی می باشند باید این سه نکته را در نظر بگیرید:
۱. تا جای ممکن کمترین اطلاعات را به اشتراک بگذارید. در اینجا هیچ قانونی جهت اشتراک گذاری وجود ندارد.
۲. از داده های جعلی استفاده کنید. نیازی نیست تا جنسیت و سن و موقعیت کودک را حقیقی وارد کنید. در این صورت بازاریابان اینترنتی هم نمی توانند استفاده ای از اینگونه داده ها داشته باشند.
۳. از اطلاعاتتان استفاده کنید. هیچ قانونی وجود ندارد که شما را وادار به ایجاد یک حساب کاربری برای کودکتان کنید. من برای فرزندم حداقل سه حساب کاربری متفاوت باز کرده ام.
منبع: ایدکو


کد مطلب: 40515

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/report/40515/کودکانتان-معرض-هکرها-قرار-ندهید

ايتنا
  https://www.itna.ir