۰
plusresetminus
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۰۷
حواشی دستگیری رییس سازمان ICT عرب

نزار زاکا از امریکا 730 هزار دلار کمک مالی گرفته بود

ایتنا - حاشیه‌های دستگیری نزار زاکا در ایران، به اینجا ختم نمی‌شود و عده‌ای از جمله روزنامه کیهان و فعالانی به نام جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی معتقدند افراد ایرانی مرتبط با نزار زاکا در دولت ایران نیز باید دستگیر شوند.


خبرگزاری اسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد که سازمان ICT عرب به ریاست نزار زاکا که به جرم جاسوسی در ایران زندانی است، از دولت امریکا ۷۳۰ هزار دلار کمک مالی دریافت کرده است.

آبان ماه سال گذشته بود که تبعه لبنانی- آمریکایی به نام «نزار زاکا» به اتهام جاسوسی برای آمریکا در ایران بازداشت شد. این خبرگزاری البته تاکید کرده که هیچ مدرکی از ارتباط و کار این سازمان در ارتباط با ایران وجود ندارد اما در ۱۳ کشور دیگر فعال بوده است. همچنین براساس ادعای وکیل نزار زاکا، امریکا سالانه میلیون‌ها دلار کمک مالی به سازمان‌هایی می کند که در جهت ترویج اصول دموکراسی در خاورمیانه فعالند.
خانواده نزار زاکا معتقدند دلیل دستگیری وی، ارتباط با امریکاست و به همین دلیل در نامه ای به جان کری وزیر امور خارجه امریکا خواستار تلاش این نهاد برای آزادی زاکا شده اند.

حواشی ادامه دارد
اما حاشیه‌های دستگیری نزار زاکا در ایران، به اینجا ختم نمی‌شود و عده‌ای از جمله روزنامه کیهان و فعالانی به نام جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی معتقدند افراد ایرانی مرتبط با نزار زاکا در دولت ایران نیز باید دستگیر شوند.
سید علیرضا آل داوود در سی و دومین نشست جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی گفت: پس از مطرح شدن پروژه نفوذ از سوی مقام معظم رهبری، در سطح سخنرانی ها و دیدارهای رسمی ایشان، نزار زاکا جاسوس رسمی سازمان های اطلاعاتی آمریکا در داخل کشور در دام سازمان های اطلاعات نظام گرفتار می شود و بلافاصله شبکه زاکا در داخل کشور شناسایی می شود اما متاسفانه با فشار برخی از افراد، سرشاخه پروژه نفوذ سایبری از بازداشت توسط این نهادها مصون می ماند. آل داوود گفت: فرد سرشاخه نفوذ از سوی بسیاری از رسانه ها یک مدیر شناخته شده دولتی معرفی شد و حتی بی بی سی فارسی واکنش افرادی که بازداشت این فرد را خطری برای خود و اطرافیانشان می دانستند را پوشش خبری داد.
به گزارش تسنیم آل داوود تصریح کرد: نفوذ برنامه های مجازی مانند تلگرام، اینستاگرام، واتس اپ و غیره که ۲۴ ساعت شبانه روز و هفت روز هفته و ۳۶۵ روز سال در حال جمع آوری اطلاعات از مردم ما هستند در راستای این پروژه، یک باره در کشور ما بیش از ۴۰ میلیون نفر را درگیر خود می کنند و این اطلاعات سرقت شده برای نابودی فرهنگ ها و اجتماعات مذهبی و ریشه دار از ارزش بسیار بالایی برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه برجام فرصت های بسیاری برای نفوذ از تمامی جهات به خصوص فضای مجازی به کشور را باز کرده است، افزود: به انحراف کشاندن شبکه ملی اطلاعات یا تحریم نشدن صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در سخت ترین شرایط تحریم نشان دهنده عزم راسخ دشمن برای نفوذ و ضربه زدن به انقلاب اسلامی از طریق فضای مجازی است.

آل داوود از دیگر مصادیق نفوذ از طریق فضای مجازی به کشور را برگزاری دوره های «استارت آپ ویکند جهانی» با حمایت مدیران صهیونیستی گوگل دانست و گفت: مدیران گوگل از یک طرف این برنامه ها را با حضور انواع شاخه های ضدانقلاب، اداره می کنند و در آن راه های مدیریت اجتماعات جوانان جویای کار ایرانی با قفل کردن چرخه ثروت و قدرت در دست خود را ارایه می دهند و از سوی دیگر شهر به شهر آزادانه در ایران با استفاده از مشاوران آموزش دیده از فرنگ برگشته، با حمایت رسمی لابی یک مدیر دولتی و برخی سازمان های دولتی، تبلیغ کارآفرینی به شیوه آمریکایی می کنند.
آل داوود گفت: وجود مدیران نایاک نظیر تریتا پارسی، هومن مجد، سیامک و باقر نمازی، نزار زاکا، شخصیت های لیبرال غربگرا و غیره در کنار برخی مدیران داخلی و حتی در صحنه های حساس بین المللی نظیر برجام، در طولانی مدت اهداف شبکه نفوذ به کشور را محقق خواهد کرد و باید برای جلوگیری از این نفوذ پیچیده، نفاق گونه و جریانی، هوشیارانه عمل کنیم.
 
کد مطلب: 43065
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام