کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

راه‌هایی برای کاهش ایمیل‌های اسپم

20 ارديبهشت 1396 ساعت 16:36

ایتنا - اسپم کننده ها آدرس ایمیل شما را از کجا می دانند و آن ها را چگونه می یابند؟




اغلب کاربران هنوز نمی‌توانند اسپم ها را تشخیص دهند یا که اطلاعات کافی در این باره ندارند. دستورالعمل های این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا از خطرات ایمیل های اسپم جلوگیری کنید.

اسپم کننده ها آدرس ایمیل شما را از کجا می دانند و آن ها را چگونه می یابند؟
به گزارش ایتنا از کسپرسکی آنلاین، اسپم کننده ها از چند ترفند جالب برای کشف آدرس ایمیل های قربانیان استفاده می کنند:
• اسکن وب سایت ها؛
• اسکن بنرهای اطلاعاتی، فروم ها، چت روم ها، اخبار مختلف و غیره؛
• از آنجایی که آدرس های روبرو همگی آسان هستند، به کرات دیده می شود که مورد هدف مجرمان قرار می گیرند: jonh@, mary@, alex@, info@, sales@, support@
• و یا انتخاب آدرس ایمیل های کوتاه همانند aa@, an@, bb@, abc@ به راحتی می توانند توسط اسپم کننده ها جستجو شوند.

با توجه به موارد بالا توصیه می شود که اقدامات زیر را انجام دهید:
۱. شما باید حداقل دو ایمیل داشته باشید. از ایمیل های خصوصی فقط برای مکاتبات شخصی استفاده کنید و از ایمیل های عمومی برای ثبت نام در فروم های عمومی، چت روم ها، عضویت در فهرست های پستی و غیره استفاده کنید.
۲. هرگز آدرس خصوصی خود را در منابع قابل دسترس برای انتشار عموم قرار ندهید.
۳. آدرس ایمیل شما باید به سختی جعل شود. اسپم کننده ها با استفاده از ترکیبی از اسپم ها، کلمات و اعداد به ساخت ایمیل های می پردازند. آدرس های ایمیل شما نباید تشکیل شده از نام و نام خانوادگی شما باشد. خلاق باشید و آدرس ایمیل منحصربفرد ایجاد کنید.
۴. در صورتی که شما مجبور هستید ایمیل شخصی خود را در جایی عمومی منتشر کنید، محافظی را برای آن در نظر بگیرید که تا اسپم کننده ها نتوانند به ایمیل شما نفوذ کنند. به عنوان مثال Joe.Smith@yahoo.com ایمیلی است که به راحتی جعل می شود. بهتر است به جای آن و به منظور امنیت بیشتر اینگونه بنویسید: Joe-dot-Smith-at-yahoo-dot-com . در صورتی که مجبور هستید ایمیل های شخصی خود را در جاهای عمومی منتشر کنید، طبق مثال گفته شده آن را منتشر کنید، زیرا آدرس ایمیل دیگر به صورت لینک نیست و احتمال نفوذ اسپم کننده ها در آن به حداقل می رسد.
۵. آدرس ایمیل های عمومی خود را در فاصله های زمانی کوتاه تغییر دهید. از تغییر ترسی نداشته باشید.
ثبت نام در وب سایت ها: برخی از فروشگاه های اینترنتی، کنفرانس ها، فروم ها و .. در هنگام ثبت نام از شما آدرس ایمیل را می خواهند. گاهی اوقات ممکن است داده های شما طعمه ی اسپم کننده ها قرار بگیرد. البته همیشه درخواست وارد کردن ایمیل از جانب سایت ها به معنای قصد و غرض بد نیست. اما در هر صورت احتیاط کنید.
۶. همیشه از آدرس ایمیل عمومی خود برای ثبت نام در فروم ها و ثبت نام در ارسال تبلیغات استفاده کنید.
من ایمیل های اسپم بسیاری را دریافت کرده ام، حال چه کاری انجام دهم؟
اگر که به مرحله ای رسیده اید که ایمیل های اسپم را دریافت کرده اید، کافی است که در رابطه با آن ها کنجکاوی نکنید و موارد زیر را دنبال کنید:
۷. هرگز به اسپم ها پاسخ ندهید. اکثر اسپم کننده ها به پاسخ قربانیان رسیدگی می کنند. در صورتی که پاسخگوی ایمیل های اسپم آن ها باشید؛ اسپم های بیشتری را دریافت خواهید کرد.
۸. هرگز بر روی لینک ‘unsubscribe’ یا همان انصراف در منابع مشکوک کلیک نکنید. اسپم کننده ها با ارسال ایمیل های جعلی برای لغو اشتراک ها به جمع آوری آدرس فعال قربانیان می پردازند. مسلما شما نمی خواهید ایمیل شما به آدرسی تبدیل شود که بیشتر دریافتی های آن ایمیل های اسپم است. اینطور نیست؟
۹. اگر در ایمیل شخصی خود اسپمی یافته اید فورا آن را تغییر دهید. کاملا بر این موضوع آگاه هستیم که تغییر ایمیل، آن هم شخصی اصلا کار خوشایندی نیست. اما باید بدانید که دریافت ایمیل های اسپم به این معنا است که اسپم کننده ها ایمیل شما را یافته اند و به همین دلیل شما با تغییر آن می توانید تا مدتی از دست آن ها راحت باشید.
ایمیلم را به جز دوستان نزدیک به شخص دیگری نداده ام، اما باز هم ایمیل های اسپم دریافت می کنم. علت چیست؟
آدرس ایمیل شما ممکن است از طریق مخاطبین دوستانتان توسط یک ویروس به سرقت رفته باشد. متاسفانه هیچ راهی برای جلوگیری از آن وجود ندارد، حتی اگر همه ی دوستان شما از از برنامه های آنتی ویروس نصب شده بر روی سیستم های خود استفاده کنند، امکان دریافت اسپم ها از راه های مختلف وجود دارد.
من به آدرس ایمیلی نیاز دارم که بتوانم آن را در اختیار همه قرار دهم، در این مورد تکلیف من چیست؟
درصورتیکه مجبور هستید یک ایمیل را در اختیار افراد بسیار زیادی قرار دهید، شما باید روزانه آماده ی دریافت صدها یا هزاران ایمیل اسپم باشید.
۱۰. حتما ایمیل خود را توسط یکی از راهکارهای امنیتی کسپرسکی همانند اینترنت سکیوریتی یا توتال سکیوریتی کسپرسکی فیلتر کنید. نصب راهکار امنیتی یکی از مواردی است که نباید تاثیرات آن را نادیده گرفت.
 


کد مطلب: 48903

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/48903/راه-هایی-کاهش-ایمیل-های-اسپم

ايتنا
  https://www.itna.ir