۳
۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۲۱

رایتل همچنان ضرر می‌دهد

ایتنا - عضو کمیسیون تنظیم مقررات: رایتل هنوز شبکه گسترده‌ای ندارد و در مجموع ضرر می‌دهد؛ به عبارتی این شرکت هنوز به نقطه سر به سر نرسیده است.


عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با استدلال‌هایی که بر سر تعرفه ۲.۵ ریالی دیتای آزاد موبایل آورد، قانع شدیم اما نمی‌دانم چرا اکنون عنوان شده که این نرخ بازبینی می‌شود.


به گزارش ایتنا احمد معتمدی در گفت‌وگو با تسنیم، در ارتباط با اینکه نرخ ۲.۵ ریال برای دیتای آزاد موبایل که توسط کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب شد، به چه نحو پیشنهاد شد، گفت: این موضوع با کار کارشناسی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیشنهاد و البته نظرات اپراتورها هم در این رابطه اخذ شد.
وی عنوان کرد: با استدلال‌هایی که رگولاتوری در ارتباط با این تعرفه ارائه داد، انتظار می‌رفت که این رقم درستی باشد اما اینکه مجدداً عنوان کردند باید بررسی مجدد شود، نمی‌دانم موضوع از چه قرار است.
او افزود: ممکن است در کار کارشناسی کمبودی وجود داشته که وزیر ارتباطات عنوان کرده‌اند که در جلسه بعدی کمیسیون این نرخ مجدداً بررسی می‌شود.

عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با تأکید بر اینکه قیمت کم همیشه به نفع مشترک و مردم نیست، اذعان کرد: اگر اعداد و ارقام پایین باشد، سرمایه‌گذاری صورت نمی‌گیرد و می‌شود حکایت حال و روز مخابرات که همچنان از سوئیچ‌های قدیمی استفاده می‌کند که در دنیا منسوخ شده است.
معتمدی بار دیگر با بیان اینکه اگر سود منطقی دیده نشود، نمی‌توان برنامه توسعه‌ای داشت، گفت: مخابرات هزینه جاری زیادی ندارد اما دوره استهلاک تجهیزات آن بسیار بالاست و هر ۶-۷ سال باید تجهیزات آن تعویض شود.

این عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در ارتباط با اینکه گمان می‌کنید به چه دلیل نرخ مصوب ۲.۵ ریال بار دیگر باید بررسی شود، نیز عنوان کرد: بنده یک عضو هستم و باید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دلایلش را از دفاع و همچنین اتفاقی که الآن رد ارتباط با بررسی مجدد مطرح شده است، بیاورد.
وی در پاسخ به این سؤال که گویا رایتل رقم ۲.۵ ریال را برای دیتای آزاد موبایل پیشنهاد کرده است، آیا چنین موضوعی صحت دارد، گفت: رایتل هنوز شبکه گسترده‌ای ندارد و در مجموع ضرر می‌دهد؛ به عبارتی این شرکت هنوز به نقطه سر به سر نرسیده است.
او همچنین درباره اینکه چرا این شرکت به یکباره باید نرخ دیتای آزادش را از نیم به ۲.۵ ریال برساند، گفت: احتمالاً یک بخش ضررده بودن رایتل به‌خاطر منطقی نبودن قیمت‌های آن درگذشته بوده است.

معتمدی با بیان اینکه نرخ آزاد می‌تواند مشوق مشترکان به استفاده از بسته‌های در نظر گرفته شده توسط اپراتورها باشد، گفت: نرخ دیتا در بسته‌های اینترنتی اپراتورها بسیار پایین است اما با این حال معتقدم که باید تناسبی بین دیتای آزاد و بسته‌ای وجود داشته باشد.
او افزود: در مصوبه‌ای که تعرفه دیتای آزاد ۲.۵ ریال دیده شده، ما سقف تعرفه را لحاظ کرده‌ایم اما اپراتورها می‌توانند در جهت رقابت، نرخی پایین‌تر را اعمال کنند.

وی تعرفه‌گذاری ارتباطات در خارج از کشور را عکس ایران دانست و ابراز کرد: نرخ خدمات موبایل در آمریکا و اروپا ۱۰ برابر کشور ماست و از این جهت اصلاً قابل قیاس نیست اما آنها در تعیین تعرفه، کف قیمت‌ها را مشخص می‌کنند تا اپراتوری اقدام به دامپینگ نکند.
معتمدی همچنین به کف این مصوبه برای دیتای آزاد موبایل نیز اشاره کرد و گفت: رقم ۰.۱ ریال به عنوان کف تعرفه دیتای آزاد دیده شده که بسیار کم است و بعید است اپراتوری روی این نرخ خدمات‌دهی کند که منجر به دامپینگ شود.
 
کد مطلب: 33259
نام شما
آدرس ايميل شما


یوسف
feedback
Iran, Islamic Republic of
شاید نظر من را درج نکنید اما به جهنم که ضرر میدهد.... اپراتوری که به گفته مقاماتش، با هدف جلوگیری از دسترسی وسیع مردم به نسل سوم تلفن همراه تاسیس شد و به کشور ضرر زد و با پول بیت المال هم تاسیس شد، همان بهتر که ورشکست شود....
صادق
feedback
Iran, Islamic Republic of
"نرخ خدمات موبایل در آمریکا و اروپا ۱۰ برابر کشور ماست "

نه بابا !!!!!!!!!!!!
این همه لطف رو کجا جا بدم ؟؟؟؟
این همه ارزونی ؟؟؟؟ نخ و سوزن تقدیم کنم ؟؟
mohammad
feedback
Iran, Islamic Republic of
داش صادق اروپا و امریکا رفتی ؟ ... اگر رفتی مثل من اونجا زندگی کردی ؟ ... من میدونم چی به چیه .. شما سطح درامد انها رو با ایرانی ها یکی میکنی ؟!!!!! ..... بعد پسر جون شما نباید بیایی بگی هر دلار 3000 تومن بعد مثلا ههزینه اینترنت انها فولان دلار ضرب در 3000 که .. شما باید ببینی میزان زحمتی که یک فرد باید برای بدشت اوردن هزینه اون 10 برابر ( بقول شما ) هزینه اینترنت چقدر است

یک ایرانی باید چند روز کار کنه که بتونه یک ماه نت خراب داشته باشه ولی یک اروپایی یا امریکایی هزینه یک ماهه نت اش رو میتونه با یک روز یا کمتر از یک روز در بیاره
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام