۹
۰
plusresetminus
پنجشنبه ۲ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۰۴:۰۰
وایبر

این نرم‌افزار مشکوک است

ایتنا – برخی معتقدند «وایبر» برای اسرائیل جاسوسی می‌کند.
این نرم‌افزار مشکوک است



وایبر (Viber) نرم‌افزاری ویژه گوشی‌های تلفن همراه است که به افراد اجازه می‌دهد در هر کجای دنیا، با دوستان خود که این برنامه بر گوشی‌های آنها نصب شده، تماس تلفنی رایگان برقرار نموده یا پیامک رایگان ارسال کنند.

برنامه «وایبر» توسط شرکتی به همین نام به طور رایگان عرضه می‌شود.

به گزارش ایتنا، در برخی سایت‌ها، اخباری مبنی بر احتمال جاسوس بودن این نرم‌افزار به نفع اسرائیل منتشر شده است.

دکتر عبدالرحمان الصاوی، استاد ارتباطات در دانشگاه حلوان مصر، درستی این خبر را ممکن دانسته است.

وی در گفتگو با روزنامه «صدی البلد» چاپ مصر، با اشاره به این که هیچ راهکاری برای جلوگیری از تجسس در اینترنت وجود ندارد، از کاربران اینترنتی خواست در کار با تمام شبکه‌های اجتماعی بسیار بااحتیاط عمل کنند و همچنین از قرار دادن اطلاعات مهم خود در اینترنت بپرهیزند.

برنامه وایبر توسط یک کارآفرین آمریکایی - اسرائیلی به نام تالمون مارکو (Talmon Marco) که مدیریت شرکت وایبر را بر عهده دارد، طراحی و ساخته شده است.

این شخص به مدت چهار سال در ارتش اسرائیل سابقه خدمت دارد و چندی نیز به عنوان مدیر اجرایی بخش اطلاعات در هسته مرکزی ارتش این کشور فعالیت داشته است.

روزنامه صدی البلد در ادامه تحلیل خود، با اشاره به این که «وایبر» به طور صد در صد رایگان و بدون تبلیغات به کاربران عرضه می‌شود، این سوال را پیش کشیده که این برنامه با چه هدفی، به صورت کاملاً رایگان در اختیار صد میلیون کاربر در نقاط مختلف جهان قرار گرفته است؟

گفتنی است بررسی گذشته آقای تالمون مارکو نشان می‌دهد وی در زمینه تولید جاسوس‌افزارها، ویروس‌های دانلودکننده اطلاعات و برنامه‌های هک از سابقه طولانی برخوردار است، که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به iMesh – Bandoo اشاره کرد.

کارشناسان به کسانی که از وایبر استفاده می‌کنند، پیشنهاد می‌دهند با حذف اشتراک خود از این برنامه، آن را از تلفن همراه خود پاک نموده و به جای آن از نرم افزارهایی همچون اسکایپ، گوگل تاک و ... استفاده کنند.
 
کد مطلب: 24395
نام شما
آدرس ايميل شما


ahmad
feedback
مدیر اجرایی بخش اطلاعات در هسته مرکزی ارتش این کشور؟؟؟!!!
مقاله خیلی خوبی بود. استفاده کردیم. ممنون
feedback
Russian Federation
به احتمال زیاد درست بوده.
کی میدونه حتی شاید بسیاری از نرم افزار هایی که روی کامپیوتر هامون نصب میکنیم برای دولت ها جاسوسی کنن.
feedback
Sweden
akhe viber majani hast albate bayad
internet dashte bashi
toye iran felan faghat viber filter nist
امید
feedback
United States
یه نفر هم که پیدا میشه به ملت خدمت میکنه، انگ جاسوسی بهش میزنن!

از کی تا حالا مصری ها شدن کارشناس؟!

دیگه آدم نبود نظر بده؟ پس گوگل هم جاسوسه که خدمات مجانی میده. اسکایپ هم جاسوسه. مگه تماس اسکایپ به اسکایپ پولیه؟ پس جاسوسه!
صالح
feedback
United States
ما ملت ایران درخواست مردمی میدیم که بیخیالش بشید و فیلترش نکنید و به فکر ملی کردنش هم نیوفتید. سپاس گذاریم
چیتا
feedback
همین چند وقت پیش بود که خبرش تو ویکی لیکس درومد که مایکروسافت اطلاعات کاربرای لیبیاییش رو به قذافی میفروخته. پس چنین شایعه ای جای تعمل داره و نباید با بیخیالی از کنارش گذشت
feedback
دلیل این همه ترس از اینترنت و چیزهای مجانی اون چیه؟!!

کسی می تونه توضیح روشن بده؟!!
feedback
جیمیل هم رایگانه پس جاسوسه؟
سید حسین
feedback
دوستان عزیز شما فکر می کنید که شرکت هایی مانند گوگل و... چرا این همه اطلاعات ما را دوست دارند که داشته باشن
پروژه ای را آنها داشتند که می خواستند از هر فرد در دنیا یک پرونده چند صفحه ای داشته باشند که به برکت فیس بوک و امثالهم الان خیلی وقته که به این دست پیدا کردن
تعجب نمی کنید وقتی وارد فیس بوک می شوید آن به شما افرادی را نشان می دهد و می گوید شاید آنها را بشناسید که شما واقعا متعجب می شوید!! آیا وقتی شما از گوگل مپ استفاده می کنید ابتدا محل سکونت خود یا محلی که بیشتر رفت و آمد می کنید را به سراغش نمی روید؟
تعجب نمی کنید وقتی می بینید جی میل یا همان فیسبوک علاقه زیادی به داشتن اطلاعات فردی شما خصوصا شماره تماس شما هستند؟
و الان هم با سیستم عامل اندروید و اینکه گوشی هایی به بازار می آیند که با اثر انگشت شما یا با تشخیص چهره باز می شوند و... این مسئله جنبه های فراوانی پیدا کرده
قابل توجه دوستان که آنها حتی علایق و تمایلات افراد مناطق مختلف را به مسئل مختلف می دانند و با توجه به همین مسائل در معادلات سیاسی بین کشور ها کار های بسیار بزرگ و مهمی را انجام می دهند و همواره نظر مردم کشور های مختلف را در زمینه هایی که مورد نظرشان است را بدست میاورند و چک میکنند.
این مسائل باعث می شود که آنها از نظر مالی کاملا ساپورت شوند و نیازی به پول گرفتن از کاربران نداشته باشند
کافیه شما چند لحظه خودتان را بگذارید در جای مدیر همچنین شرکتی صرف نظر از خیلی درآمد ها بازهم شما بدون یکسری همایت های ویژه دولتی کم می آورید
و در آخر چرا با وجود خیلی تحریم ها جدید ترین تلفن های همراه در اختیار ما هست و آنها را بدون هیچ هزینه ای می توان آپدیت کرد ولی این موضوع برای ویندوز و آنتی ویروس ها و... صادق نیست !!!
این ها همه هست ما متاسفانه نمی توانیم خیلی جا ها از این امکانات استفاده نکنیم ولی باید به فکر اینکه بتوانیم خودمان تولید کننده این امکانات باشیم ، باشیم
یا علی (ع)
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام