۱
۰
plusresetminus
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۱
برای نخستین بار در جهان

سرعت اینترنت به یک پتابیت در ثانیه رسید

ایتنا - محققان موفق شدند در فاصله 60 کیلومتری بین دو دفتر مرکزی Bell Labs، با فیبر نوری داده‌ها را با سرعت یک پتابیت در ثانیه انتقال دهند.
سرعت اینترنت به یک پتابیت در ثانیه رسید


بازوی تحقیقاتی شرکت مخابراتی Alcatel-Lucent که با نام Bell Labs شناخته می‌شود اعلام کرد نمونه اولیه سیستم پیچیده چندگانه و پرسرعت اینترنتی(MIMO-SDM) را مورد آزمایش قرار داده است که این سیستم به آنها امکان می‌دهد در زمان راه‌اندازی نسل پنجم خدمات مخابراتی (۵G) بتوانند با سرعت یک پتابیت در ثانیه (1Pb) خدمات اینترنت اشیاء را ارائه دهند.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از زد.دی.نت، شرکت مخابراتی این پروژه را «دستیابی به موفقیت بزرگ» نامگذاری کرده است و می‌گویند فناوری انتقال اطلاعات MIMO مبتنی بر سیستم 6x6 در شهر نیوجرسی آمریکا با موفقیت انجام شده است.

مرکز تحقیقاتی Bell Labs برای نخستین بار در این آزمایش‌ها موفق شد اختلالات داده در سیگنال‌های چندگانه را روی فیبرهای معمولی از میان بردارد تا به کمک شش فیبر نوری اپتیکال بتواند پردازش خدمات ارتباطی در آن واحد را انجام دهد.

«مارکوس ولدون» مدیر فناوری آزمایشگاه تحقیقاتی Bell Labs در این خصوص گفت: «این آزمایش به یک موفقیت بزرگ منتهی شد و برای نخستین بار در تاریخ بشر توانست سرعت اینترنت را به یک پتابیت در ثانیه برساند.»

 

در این آزمایش محققان از شش کابل موازی برای ارسال و شش کابل موازی برای دریافت داده‌ها استفاده کردند و موفق شدند در فاصله ۶۰ کیلومتری بین دو دفتر مرکزی Bell Labs، با فیبر نوری داده‌ها را با سرعت یک پتابیت در ثانیه انتقال دهند.

خدمات 5G از سال ۲۰۲۰ میلادی به صورت رسمی راه‌اندازی می‌شود و بر اساس این خبر می‌توان گفت در آن سال مردم می‌توانند به اینترنت با سرعت یک پتابیت در ثانیه دسترسی داشته باشند. این رقم معادل ۱۰۰۰ ترابیت در ثانیه است.
 
کد مطلب: 39380
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
United States
و البته کل پهنای باند 80000000 ایرانی فقط 200 گیگابیت بر ثانیه هست یعنی .0002 یک لینک 1 پتابایتی که البته برای لینک های انتقال هست نه یک کاربر معمولی
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام