۵
۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۹

مالکان مخابرات ایران: مخابرات را با همان شرایط قبل پس می‌دهیم!

ایتنا- رئیس هیئت مدیره مخابرات: ما عاشق نگه داشتن سهام مخابرات نیستیم و اگر فردی بخواهد با همان شیوه‌ای که آن را خریداری کرده‌ایم واگذار خواهیم کرد.
مالکان مخابرات ایران: مخابرات را با همان شرایط قبل پس می‌دهیم!


رئیس هیات مدیره مخابرات تاکید کرد: ما عاشق نگه داشتن سهام مخابرات نیستیم و اگر فردی بخواهد این سهام را بخرد با همان شیوه‌ای که آن را خریداری کرده‌ایم واگذار خواهیم کرد و شنبه هفته آینده نیز این موضوع را به صورت رسمی منتشر خواهیم کرد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، سید هاشمی اظهار کرد: آنچه امروز برای ما قابل ستایش است انجام کارهایی است که در مخابرات عرضه کرده‌ایم، اما اکنون به نظر می‌رسد با خصوصی‌شدن آن دولت دیگر کاری به ما ندارد.

درست است که ما خصوصی‌ شده‌ایم و کاری به دولت نداریم، اما طبق قانون خصوصی‌سازی هم قرار نیست دولت به ما کمک نکند.

وی ادامه داد: اکنون درخواست ما آن است که .دولت ما را به شرایط سال ۱۳۸۲ برگرداند؛ در آن زمان اگری فردی تماس می‌گرفت برای او ۴۴.۷ ریال هزینه محاسبه می‌شد.

این در شرایطی بود که قیمت ارز در آن سال ۶۰۰ تومان بود اما اکنون ما تجهیزات خود را با ارز ۳۵۰۰ تومانی تهیه می‌کنیم، اما تعرفه تماس ما یک ریال است.

او ادامه داد: نگرانی ما بابت این موضوع است چراکه این تعرفه‌ها یکی پس از دیگری مهره‌های کمر مخابرات را خورد کرده و دیگر از این ساختار نمی‌توان انتظار داشت که مانند یک انسان سالم بدود.

رئیس هیات مدیره مخابرات در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: هزینه تماس در هیچ کجای دنیا مانند تلفن ثابت ایران نیست و در میان ۱۶۶ کشور عضو اتحادیه ITU ایران ارزان‌ترین تعرفه‌ها را دارد.

وی ادامه داد: هزینه تلفن ثابت برای هر ایرانی حدود ۱۲ سنت است در حالی که در کشوری مانند افغانستان این رقم به بیش از یک دلار رسیده و ۱۲ برابر ایران است.

از سوی دیگر درآمد سرانه ایران بالغ بر ۵۰۰۰ دلار و درآمد سرانه افغانستان بیش از ۷۰۰ دلار است.

سید هاشمی همچنین عنوان کرد: ما اکنون راه خود را ادامه می‌دهیم، اما انتظار داریم دولت و به ویژه سازمان تنظیم مقررات که پروانه ما را صادر کرده با این شرکت همکاری‌های لازم را داشته باشد.

رئیس هیات مدیره مخابرات همچنین عنوان کرد: اکنون آمریکا تنها پنج میلیون و ۶۰۰ هزار ویزا برای کار در حوزه IT صادر کرده است و کشوری مانند سنگاپور که کل اندازه آن به اندازه تهران است از ۲۴۰ میلیارد درآمد خالص ملی خود ۶۰ درصد آن را برای صنایع‌های‌تک فرض می‌کند، چراکه دنیا نقش مهم این حوزه را دریافته است.

به همین دلیل اگر ما در این بخش غفلت کرده و ورود نکنیم عقب خواهیم ماند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بازار ۴۰ هزار میلیاردی ICT در ایران اشاره کرد و گفت: اکنون ما با گردش مالی خود یک چهارم این بازار را به دست آورده‌ایم و ایرانسل نیز حدود ۱۵ درصد این بازار را در دست دارد. سهم رایتل و شرکت‌های PAP هم در این حوزه بسیار ناچیز است در حالی که در این بازار فرصت کسب درآمد وجود دارد و ما به دنبال آن هستیم که با خدمات متنوع این بازار را در دست بگیریم.

سیدهاشمی در ادامه با لزوم توجه به این حوزه اظهار کرد: در برج هشت سال ۱۳۸۸ که مخابرات خصوصی شد ADSL دیتا در مخابرات نبود اما امروز علاوه بر آنکه مخابرات به ارائه‌ی این خدمات پرداخته زمینه‌ی رقابت را برای شرکت‌های PAP آماده کرده و به میزان ما پورت ADSL دارند و اگر امروز مخابرات ۳.۵ میلیون پورت ADSL واگذار کرده به همین میزان نیز در شرکت‌های PAP واگذاری بوده است.

رئیس هیات مدیره مخابرات همچنین عنوان کرد: البته لازم است پهنای باند ما نیز وسعت پیدا کند اما این موضوع دست ما نیست و در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارد و آنها باید شرایطی فراهم کنند که ما بتوانیم اینترنت خوب و پرسرعت را در خدمت مشتریان خود بگذاریم.
کد مطلب: 36618
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
اقای هاشمی نوش جانتان .....
Arash
feedback
Iran, Islamic Republic of
مخابرات عزیز به فکر دیتای درست حسابی و پینگ تایم خوب باش که دیگه پول توی تلفن زدن نیست و چند وقت دیگه اصلاً نخواهد بود :)
feedback
Iran, Islamic Republic of
من از شما سوال مپرسم... :)
احمد
feedback
Iran, Islamic Republic of
مرده و حرفش
feedback
Iran, Islamic Republic of
عجب رویی خداوکیلی! شما که درامدتون بالا است، چقدر حرص؟ چقدر طمع؟ فقط از محل سرقت حجم اینترنت کاربران کلی کاسب میشید.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام