۴
۰
plusresetminus
يکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۸

مخابرات اعتقادی به مصوبه رگولاتوری ندارد

ایتنا - مخابرات کوچک‌ترین همکاری با شرکت‌های اینترنتی نمی‌کند.
مخابرات اعتقادی به مصوبه رگولاتوری ندارد


یک مدیر شرکت اینترنتی با تاکید بر عدم پایبندی مدیران شرکت مخابرات به مصوبات رگولاتوری گفت: با اینکه تمام شرکت‌های اینترنتی از اسفندماه قیمت‌های خود را طبق قانون ۲۰ درصد کاهش داده‌اند اما هیچگونه تخفیفی برای قیمت پهنای باند و امکانات دریافت نکرده‌اند.

در دو بند اول مصوبه ۱۸۱ سازمان تنظیم مقررات رادیویی آمده‌است:
تعرفه پهن‌باند اینترنت بین‌الملل صرفا برای خدمات اینترنتی مبتنی بر ADSL برای شرکت‌های ارائه کننده این خدمات ۳۵ درصد کاهش خواهد داشت. تعرفه خدمات انتقال برای تامین ارتباط دسترسی در شبکه شهری و بین شهری صرفا برای ارائه خدمات اینترنتی مبتنی بر فناوری ADSL برای شرکت‌ها ارائه کننده این خدمات و شرکت‌های مخابراتی استانی زیرمجموعه شرکت مخابرات ایران ۲۵ درصد کاهش خواهد داشت.


به گزارش ایتنا احمد نخجوانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اجرای مصوبه ۱۸۱ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات از سوی شرکت‌های PAP یا ندا با اشاره به اینکه این شرکت‌ها طبق قانون و دستور وزیر ارتباطات قیمت فروش اینترنت خود را ۲۰ درصد کاهش داده‌اند، گفت:‌ این درحالی است که به ما قول داده شد که در ازای اعمال این تخفیف قیمت امکانات و پهنای باند نیز کاهش پیدا می کند بنابراین از اسفند ماه شرکت‌های ندا قیمت‌ها را آورده پایین آوردند که در نتیجه درآمدشان نیز ۲۰ در صد کاهش پیدا کرده ولی در این هفت ماه نتوانستیم هیچگونه تخفیفی دریافت کنیم.
نخجوانی خاطرنشان کرد: در چند ماه گذشته رگولاتوری در مورد اجرای مصوبه ۱۸۱ سکوت کرده است و شرکت‌های مخابراتی نیز قبض هاشان را تغییر نداده‌اند.

وی ادامه دارد: رگولاتوری در پاسخ به پیگیری‌های شرکت‌های ندا به این شرکت‌ها گفته است که باید اول از مناطق درخواست نامه عدم تخلف بگیرند و در صورت نبود مشکل، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به مخابرات نامه‌ای برای ارائه تخفیف خواهد زد.
او گفت که شرکت ما همچنان موفق به دریافت نامه عدم تخلف از مناطق نشده است و اگر این نامه نیز به مخابرات فرستاده شود هیچ تضمینی وجود ندارد که شرکت مخابرات به ارائه تخفیف بر اساس مصوبه ۱۸۱ پایبند باشد.

نخجوانی اظهار کرد: در گفت‌وگویی که در این زمینه با برخی مدیران ارشد مخابراتی داشته‌ام، این افراد ادعا کردند که مصوبه ۱۸۱ رگولاتوری را قبول ندارند. بنابراین هفت ماه است که شرکت‌های ISP قیمت‌ها را کاهش داده‌اند ولی کوچک‌ترین تخفیفی نه از مخابرات و نه از زیرساخت دریافت نکرده‌اند.

او در ادامه با اشاره به اینکه فروش پهنای باند از سوی این شرکت در نیمی از استان‌های کشور متوقف شده است، اظهار کرد: علت این امر این است که مخابرات امکانات مورد نیاز را در اختیار شرکت‌های ندا قرار نمی‌دهد.
وی افزود: طبق ماده ۹۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اگر مخابرات برای شرکت‌های اینترنتی امکانات انتقال دیتا را تامین نکند این شرکت‌ها خود می‌توانند این امکانات را ایجاد کنند با این حال مخابرات کوچک‌ترین همکاری با شرکت‌های ISP نمی‌کند و اجازه انجام چنین کاری را نیز نمی‌دهد.

این فعال حوزه اینترنتی درباره امکان پیگیری حقوق شرکت‌های ندا از طریق رگولاتوری تصریح کرد: اگر رگولاتوری بتواند درخواست‌های ما را در مورد همان مصوبه ۹۷ پیگیری کند کافی است.
نخجوانی ادامه داد: این عدم همکاری مخابرات با شرکت‌های اینترنتی به این دلیل است که شرکت مخابرات تنها به سود خودش فکر می‌کند زیرا مخابرات بیشترین درآمدش از فروش دیتاست.

او تصریح کرد: شرکت ما به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ اینترنتی تمام مقررات مصوبه ۹۰ و ۱۷۷ سازمان تنظیم مقررات رادیویی را مبنی بر پرداخت خسارت به مشتریان را رعایت کرده است با این حال در تاریخ این شرکت بی‌سابقه است که شرکت مخابرات یک ریال خسارت بابت هر بیت به این شرکت پرداخته باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نرخ سود شرکت‌های اینترنتی آنقدر کاهش پیدا کرده‌است که این شرکت‌ها از جیب هزینه می‌کنند و این در حالی است که با وجود ارائه تخفیف‌های مقرر نه تنها تخفیفی دریافت نمی‌کنند بلکه خسارتی نیز به آنها داده نمی‌شود.

تصمیم رگولاتوری برای ادغام شرکت‌ها صحیح است
او همچنین درباره تصمیم سازمان تنظیم مقررات رادیویی در رابطه با طرح بازبینی پروانه شرکت‌های PAP که با اعتراض برخی از مدیران این شرکت‌ها در ماه اخیر مواجه شده بود، اظهار کرد: به نظر من تصمیم رگولاتوری در این باره تصیم درستی است نه به خاطر اینکه شرکت ما بزرگ‌ترین شرکت ندا است بلکه به این دلیل که در هیچ جای دنیا ۷۰۰ شرکت اینترنتی و ISP فعالیت نمی‌کنند.
وی ادامه داد: کار سازمان رگولاتوری تنظیم بازار و اعمال مقررات است و در صورتی این سازمان می‌تواند برنحوه اجرا و اعمال این مقررات نظارت کند که تعداد شرکت‌های ISP محدود باشد.

نخجوانی تصریح کرد: علاوه بر آن شرکت‌های ندا امکاناتی می‌خواهند و برای شرکت‌های تامین‌کننده این امکانات مانند شرکت مخابرات و زیرساخت فراهم کردن این امکانات برای تعداد کمتری از شرکت‌های ISP آسان تر است.

وی با بیان اینکه بازنگری پروانه شرکت‌های اینترنتی بر اساس آنچه که در دنیا اتفاق می‌افتد انجام شده‌است، درباره اعتراض برخی از مدیران شرکت‌های ISP به این تصمیم رگولاتوری، گفت: شرکت‌هایی که در این مورد اعتراض دارند شرکت‌هایی هستند که پس از ۱۰ سال داشتن پروانه نتوانسته‌اند ۳۰ هزار مشتری بگیرد در حالی که شرکتی مانند شرکت ما بدون داشتن امکانات بیشتری توانسته ۶۵۰ هزار مشتری بگیرد. آیا در این شرایط منطقی نیست که آن شرکت‌ها ادغام شوند؟

وی درباره افزایش حجم تعداد استفاده کنندگان شبکه اینترنت در کشور اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۵ میلیون استفاده کننده اینترنت پرسرعت ای دی اس ال و ۱.۲ میلیون مشترک شبکه وایمکس در کشور وجود دارد که بیش از نیمی از این کاربرها متعلق به مخابرات و نزدیک به ۴۵ درصد هم کاربر ۱۱ شرکت ADSL هستند.

نخجوانی تصریح کرد:‌ این تعداد مخاطب شبکه اینترنت باید افزایش پیدا کند و این در صورتی امکان‌پذیر است که امکانات، چه از لحاظ زیرساختی و چه از لحاظ مخابراتی مهیا باشد.
 
کد مطلب: 32875
نام شما
آدرس ايميل شما


vahid
feedback
France
مخابرات پهنای باند نامحدود با سرعت 1 مگ و 2 مگ رو از لیست سرویس هاش حدف کرده و به زور سرویس های محدود رو به مشترکین تحمیل میکنن!!!!!
از هرکجا هم پیگیری میکنیم میگن بخش نامه اومده که ارائه ندین ؟؟؟
چراااااا ؟
خواهشا از مسئولین پیگیری کنین
حسین پور
feedback
Iran, Islamic Republic of
جناب اقای مدیر عامل شاتل
شما که اعتقاد دارین شرکتهای کوچک باید حذف شوند و بسیاری از جوانان متخصص و تحصلیکرده موقعیت شغلیشون تو خطر بیوفته ایا به این مسایل فکر کرده اید شما که ادعا میکنید چندصد هزار مشترک دارید به نظرتون خیلی موفق عمل کرده اید نه دوست گرامی شما کمتر از 5 درصد بازار رو در اختیار دارید و اگر یه کم در مورد این شرکتهای کوچک تحقیق کنید متوجه خواهد شد که این شرکتهای کوچک خیلی از شما بهتر عمل کرده اند و اگر انها شرایط شما رو داشتند الان در حاضر وضعیتشان خیلی بهتر از شما بود
شما اینقدر هم که خودتان تصور میکنید بزرگ نیستید
مهران مهدی پور
feedback
Romania
آقای نخجوانی هرزمان شرکت شاتل ضرر میکند صدایش در می اید

مصوبه سازمان تنظیم از سال گذشته هست همه شرکت ها صدا کردند ایشان صدایش در نیامد به محض اینکه ضرر میکنند سریع از جانب همه صحبت میکنند و بلافاصله هم احساس پدرانه نسبت به سایر شرکت ها پیدا میکنند.....

خود بزرگ بینی محض........
feedback
Iran, Islamic Republic of
چرا دائما اینها میگن 20 درصد کاهش قیمت داشتیم ولی من اصلا کاهش قیمتی ندیدم تو قیمت ها . همون قیمتی که سال قبل بود الان هم هست .
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام