۳
۰
plusresetminus
شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۰

شناسایی بدافزاری که عامل ۸۰ درصد حملات سایبری جهان است

ایتنا - بدافزار Kulouz و زیرمجموعه‌های آن با این حملات دست‌کم 2 هزار سازمان را مورد هدف قرار داده است و همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.
شناسایی بدافزاری که عامل ۸۰ درصد حملات سایبری جهان است


یک خانواده واحد از بدافزارها که با نام Kulouz یا Asprox شناخته می‌شود، عامل ۸۰ درصد از حملات امنیتی در اکتبر ۲۰۱۴ شناخته شد.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از آی‌تی‌پی، شرکت Palo Alto Networks با انتشار گزارش جدید خود توضیح داد که این بدافزار مسؤول بیش از ۸۰ درصد حملات سایبری جهان در ماه اکتبر بوده است.

در این گزارش گفته شد بدافزار Kulouz و زیرمجموعه‌های آن با این حملات دست‌کم ۲ هزار سازمان را مورد هدف قرار داد و کارشناسان دریافتند که برخلاف تولید برنامه‌های امنیتی مختلف، خانواده این بدافزار برای سالیان طولانی به سازمان‌های بزرگ جهان حمله می‌کرده است.

به گفته کارشناسان، تمام ایمیل‌های درون‌سازمانی و سیستم‌های مبتنی بر فناوری HTTP کانال‌های اولیه برای انتشار این بدافزار بوده‌اند که البته میزان حمله به سازمان‌ها با یکدیگر تفاوت داشته است و هر یک از صنایع با درصد متفاوت مورد هدف قرار گرفته‌اند.


حدود ۲۸ درصد حملات این بدافزار و زیرمجموعه‌های آن از طریق کانال وب مربوط به مراکز خرده‌فروشی و عمده‌فروشی کالا شده است و بیمارستان‌ها و سازمان‌های ارایه‌دهنده خدمات بهداشتی هم در ۲ درصد موارد از طریق همین کانال مورد هدف قرار گرفته‌اند.

تاکنون بیش از ۵۰ ابزار کاربردی موبایلی آلوده به این بدافزار شناسایی شده است که ۸۷ درصد آنها از طریق ایمیل و ۱۱.۸ درصد از آن‌ها هم از طریق جست‌وجوهای اینترنتی اهداف خود را محقق می‌کنند.
 
کد مطلب: 33676
نام شما
آدرس ايميل شما


محمد
feedback
Iran, Islamic Republic of
عجب گیری افتادیم از دست این ویرس ها ... هر روز یک مدل پیچیده ... روز دیگه یک مدل پیچیده دیگه .. والا من که با تجربه سال ها کار کردن با کامپیوتر و اینترنت و این همه رعایت مسائل امنیتی دیگه نمی دونم همین الان که دارم این پیام رو می نویسم امنیت دارم یا نه . این انتی ویروس ها و بر نامه های امنیتی که دیگه هیچی فقط چند ویروس ساده رو شناسایی می کنند ( هر چند این برنامه ها خودشون برنامه ای برای جاسوسی هستند )

هر چند این ویروس ها ی پیچیده همه شان کار همین دولت ها هستند . و ویروس های ساده رو همین هکر های تحت کنترل یک سری سازمان های مربوط میشه

چطور میشه تو دنیا میتونند بمب های اتمی هم دیگه و کشور های دیگه رو کنترل کنند ؟ ولی نمی تونند شبکه ای مثل اینترنت رو از چند تا ویروس نویس و امثال اینها پاک کنند !!! .... همه این ویروس ها کار خودشونه

مثلا همین لپ تاپ های ما . میکرفن هایی که روی اون هست انقدر در گیرایی صدا قوی هست که اگر از فاصله 10 متری یواش صحبت کنی صدا رو میگیره !!!!!! .. این معناش چیه ؟؟؟

جالب تر از همه اینکه خود ویندوز یک ابزار جاسوسی هست و این نرم افزار های امنیتی ابزاری سرکاری هستند و کارایی ندارند

متاسفانه تو دنیای امروز تمام وسیله های ارتباطی شدند وسیله جاسوسی
سارا
feedback
Iran, Islamic Republic of
کامپیوتری که به شبکه و اینترنت وصل باشه همینه اگه خیلی امنیت می خوای بی خیال اینترنت بشو !!

در ضمن با نصب آنتی ویروس ممکنه خیالت از بابت جاسوسی راحت نباشه اما حداقل می دونی کامپیوترت هنگ نمی کنه، اطلاعاتت پاک نمی شن و یا هی بلوسکرین نمی گیری!
فرشاد
feedback
Romania
من که با ویروسهای داخل کامپیوترم همزیستی مسالمت آمیز دارم. من کاری به کار اونا ندارم اونا هم کاری به کار من ندارن. من اصلا آنتی ویروس ندارم !! هر وقت هم دیدم دارن مشکل ایجاد میکنن هارد رو فرمت میکنم و ویندوز عوض میکنم. خیلی سخت نگیر
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام