۱۳
۰
plusresetminus
شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۶

تعرفه 3G اپراتورهای اول و دوم مانند رایتل خواهد بود

ایتنا- واعظی: تعرفه استفاده از تلفن در نسل‌های مختلف از دو تا چهار رقمی ثابت خواهد بود و تغییر نخواهد کرد.
تعرفه 3G اپراتورهای اول و دوم مانند رایتل خواهد بود


وزیر ارتباطات تاکید کرد: تعرفه استفاده از تلفن در نسل‌های مختلف یکسان خواهد بود و برای ارائه اینترنت نسل ۳ هم اپراتورها ملزم هستند از تعرفه‌هایی که پیش از این برای رایتل تدوین شده بود استفاده کنند.


به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود واعظی امروز در حاشیه مراسم افتتاح طرح‌های سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی در جمع خبرنگاران حاضر شده و به پاسخگویی به سوالات مختلف آنها پرداخت.

محمود واعظی در پاسخ به سوال مبنی بر این که تعرفه خدمات مختلفی که قرار است از این پس توسط اپراتورهای اول و دوم در قالب نسل ۳ و ۴ ارتباطی ارائه شود به چه صورت خواهد بود، توضیح داد: تعرفه استفاده از تلفن در نسل‌های مختلف از دو تا چهار رقمی ثابت خواهد بود و تغییر نخواهد کرد.

به گفته او در حوزه اینترنت نیز سازمان تنظیم مقررات پیش از این تعرفه‌ها را برای رایتل تعریف کرده است و اکنون اپراتورهای مختلف در هنگام ارائه این خدمات ملزم به تابعیت از همان تعرفه‌ها خواهند بود.

وزیر ارتباطات در ادامه با تاکید بر این که بر این اساس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات وظایف خود را پیش از شهریورماه انجام داده و حال نیاز به پیگیری جدیدی ندارد اظهار کرد: در حوزه LTE نیز فعلا همان که برای نسل ۳ داریم مورد استفاده قرار می‌گیرد تا زمانی که اپراتورها بخواهند سرویس جدیدی را در این نسل ارائه کنند که در زمان ارائه این سرویس‌ها بحث تعرفه مجدد بررسی خواهد شد.

واعظی در پاسخ به سوالی که درباره صحبت‌هایش مبنی بر نظارت بر گوشی‌های تلفن همراه مطرح شده بود اظهار کرد: پیش از این، این گونه اعلام کرده‌ایم که در سازمان تنظیم مقررات خواسته شده است با توجه به این که در سال تعداد بسیار بالایی تلفن همراه وارد کشور می‌شود و بخشی از این واردات از طریق گمرک نبوده و به شیوه غیر رسمی وارد می‌شود ساز و کاری طراحی کند تا با همراهی اپراتورهای موبایل، تلفن‌های همراه ساماندهی و بررسی شده و نظارت بیشتری بر روی کیفیت آنها وجود داشته باشد.

واعظی در پاسخ به سوال دیگری که درباره اظهارات نمایندگان مجلس درباره مضر بودن پارازیت‌ها اعلام شده بود، گفت: از یک سال قبل تا به حال محوریت کار تشعشعات با وزارت ارتباطات بوده است و در چندین مورد همکاران فنی ما در سازمان تنظیم مقررات به طور سرزده به نقاط مختلف تهران رفته و اندازه‌گیری‌هایی را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما با مراجع مختلف جلسات متعددی برگزار کردیم و در آخر این جلسات که حدود دو ماه قبل در وزارت ارتباطات برگزار شد، میزبان وزرای بهداشت، علوم، دفاع و روسای سازمان محیط زیست و انرژی اتمی بودیم و در آن جلسه ۷ دستگاه در کنار یکدیگر ظرف مدت دو ساعت اقدامات انجام شده را بررسی کرده و جمع‌بندی دیگر نتایج مربوطه را خدمت رییس جمهوری فرستادیم.

عضو کابینه دولت یازدهم در ارتباط با ارائه مجوز ورود به نسل‌های بالاتر توسط همراه اول نیز اظهار کرد: حتی در ساعاتی که مراسم امروز برگزار شد معاونین رییس سازمان تنظیم مقررات و قائم‌مقام او در حال مذاکره با اپراتورها بودند و اکنون مذاکرات ما با یکی از اپراتورها نهایی شده و با اپراتور دیگر هم مذاکرات نسبتا خوب پیش می‌رود و شاید بتوان گفت حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد کار در این زمینه انجام شده است.

واعظی همچنین عنوان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اگر اپراتوری که مجوز ورود به این نسل را پیدا کرده ظرف دو تا سه روز آینده گزارش‌های ارائه آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر بگذارد حتما پروانه ارائه این خدمات را کسب خواهد کرد و مجوزهای لازم برای اپراتور دیگر هم پس از انجام مذاکرات داده خواهد شد.

واعظی در بخش دیگر صحبت‌های خود نیز به ارائه توضیحاتی درباره رومینگ ملی پرداخت و گفت: این طرح در گذشته افتتاح شده و اکنون بر اساس توافقاتی که میان سه اپراتور تلفن همراه صورت گرفته به طور دائم وضعیت رومینگ در شهرهای مختلف رصد می‌شود در نقاطی که یکی از اپراتورها پوشش کمتری داشته باشد از شبکه دو اپراتور دیگر بهره می‌گیرد و به تدریج این طرح در نقاط مختلف کشور گسترش پیدا خواهد کرد.

واعظی به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اشاره و تصریح کرد: در سال جاری برای سازمان تنظیم مقررات بودجه‌ای معادل چهار هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

وی همچنین به بحث اهمیت طیف‌های فرکانسی اشاره کرد و با تاکید بر اهمیت آنها اظهار کرد: موضوع طیف‌های فرکانسی امروز در دنیا اهمیت بسیار دارد و بسیاری از فعالیت‌ها بر روی این طیف‌ها صورت می‌گیرد حتی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در دنیا بر این اساس است که تا سال ۲۰۲۰ بهره‌برداری از طیف‌های فرکانسی به بیش از ۵۰ میلیارد خواهد رسید و از این طریق بالغ بر ۵۰ میلیارد کاربر از سرویس‌های این بخش استفاده خواهند کرد. بر همین اساس لازم است ما نیز به سرعت بهره‌برداری از فرکانس را در کشور خود ارتقاء دهیم.
کد مطلب: 31896
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
چرا باید تعرفه های 3g اوپراتور های دیگه رو ثابت نگه دارید؟
پس فضای رقابتی همه کشک؟
با این سرعت داغون و این تعرفه ها اصلا نمیارزه
سجاد
feedback
Iran, Islamic Republic of
این همه هیاهو راه انداختین که نسل سه و چهار میخوایم بدیم این بود با تعرفه رایتل حتما سرعتشم مثل رایتله اصلا میدونید نسل سه یعنی چی.خجالتم خوب چیزیه.
feedback
United States
پس رقابتی وجود نداره
feedback
Iran, Islamic Republic of
فضا یه وقت رقابتی نشه جناب وزیر!
feedback
Iran, Islamic Republic of
نسل 3 بدون مزایای نسل 3
feedback
United Kingdom
اقتصاد دستوری همین هست
همه چیز باید دستوری باشه
رقابتی وجود نداره چون حق انتخابی وجود نداره
امید
feedback
Iran, Islamic Republic of
همش رانت و ازین جیب به تون جیب کردن و طبق معمول احمق فرض کردن مردمه
مرتضی
feedback
Iran, Islamic Republic of
آقای وزیر در مورد پارازیت توضیحی در مورد مضربودن یا نبودنش نکردید فقط در موردش یه سری توضیح دادید خلاصه نتیجه چی شد یا چی میشه. در مورد تعرفه هم که باز فضا رقابتی شد!!!در کل به نظر شما نسل سوم وقتیکه تعرفه مکالمه اش بیشتر از نسل دوم باشه و مکالمه تصویری هم قطع و اینترنتش که در حال حاضر با توجه به استفاده ای که از ایرانسل میشه همش در حال قطع و وصله و سرعتش که قربونش برم افتضاهتر از نسل دوم تازه خیلی هم بیان به قول خودشون منت بزارن سر مشترک یا لطف کنن بهشون سرعتش بشه ۱۲۸کیلوبیت، بودن یا نبودنش چه فایده ای داره؟چی مثلا، میخوایم پز بدیم نسل سوم بعد از این همه سال نسبت به کشورهای دیگه تو ایران به کار افتاد بعد با این کیفیت و قیمت؟حداقل برای راضی کردن و بازارگرمی سرعت اینترنتش هم هیچ فرقی نداره چه فرقی میکنه نسل سوم باشه یا نسل هزارم،نکنه معنی نسل سوم اینه که به عقب تر بریم و هرچه نسل بالاتر میره فقط قیمتهاش بدون توجه به کیفیت و امکانات بالاتر بره؟راستش اصلا نمیشه از کارهاتون سر در آورد
feedback
Iran, Islamic Republic of
با محدودیت 128 میخواید 3g بدید؟
خیلی مهندس هستید
محسن
feedback
Iran, Islamic Republic of
تازه نسل پنج هم میخوان بدن حتما محدودیتش میشه 512 یا 1مگ، از افغانستان هم عقبتریم.
feedback
Iran, Islamic Republic of
نسل سوم با سرعت لاک پشتی چه فرقی با نسل دو لاک پشتی دارد جواب گران تر بدون انتن دهی در هر نقطه با توجه به امکانات سیم کارت رایتلم گفتم
علی
feedback
Iran, Islamic Republic of
دوستان ...
نگران نباشید وزیر عزیز همه چی رو درست میکنه وزیر ماخیلی عمل گرا است.
آفرین آقای وزیر
حسینی
feedback
Iran, Islamic Republic of
دوستان گرامی
یک شبه نمیشه راه 100 ساله رو رفت
اقای وزیر تو این 1 سال که اومدند خیلی وضعیت اینترنت بهتر شده درضمن در نظرداشته باشید که الان که وضعیت اینترنت در کشور ما به این روز افتاده به خاطر سوء مدیریت دولتهای قبلی بوده که انشالله به پشتکار دولت تدبیر و امید خیلی از مشکلات به تدریج حل خواهند شد
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام