۲
۰
plusresetminus
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۵۱

ورود اینترنت ۵۱۲کیلوبیتی به روستاها

۲۵هزار روستا در اولویت
ایتنا- مناقصه نصب و راه‌اندازی اینترنت خانگی در ۲۵ هزار روستای کشور اواخر سال گذشته انجام شد.
ورود اینترنت ۵۱۲کیلوبیتی به روستاها


مديرکل توسعه و نظارت برخدمات عمومی اجباری فناوری اطلاعات و ارتباطات، از آغاز فاز نخست ارتباط‌‌ رسانی اینترنت خانگی به روستاهای کشور خبر داد.


به گزارش ایتنا از مهر، غلامرضا خاكسار با اشاره به برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای راه‌اندازی اینترنت خانگی در روستاهای کشور اظهار داشت: مناقصه نصب و راه‌اندازی اینترنت خانگی در ۲۵ هزار روستای کشور اواخر سال گذشته انجام شد و کنسرسیوم‌های وب و آواسل در این مناقصه برنده شدند.

وی با بیان اینکه قرارداد اجرای این طرح ۲۷ اسفندماه سال ۹۳ به این کنسرسیوم ابلاغ شد، ادامه داد: براساس زمان‌بندی این قرارداد، این کنسرسیوم یک سال از زمان عقد قرارداد برای اجرای این پروژه زمان خواهد داشت.

خاکسار افزود: هم اکنون طراحی شبکه اینترنت خانگی روستاها با اولویت جمعیتی به اتمام رسیده است و به زودی نصب تجهیزات در این روستاها آغاز خواهد شد.

مديرکل توسعه و نظارت برخدمات عمومی اجباری فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان اینکه در این طرح از وندور خارجی برای تولید تجهیزات مخابراتی استفاده شده است ادامه داد: تامین تجهیزات مربوطه از چند وندور خارجی در حال انجام است.

وی با اشاره به اولویت جمعیتی در این طرح اضافه کرد: در فاز نخست ارتباط رسانی اینترنت خانگی، روستاهای پرجمعیت و بالای ۳۰ خانوار تحت پوشش قرار می‌گیرند و در فازهای بعدی ۳۷ هزار روستایی که دارای ۲۰ خانوار هستند صاحب اینترنت خانگی می‌شوند.

خاکسار زمان خدمات دهی اینترنت خانگی به ۲۵ هزار روستای کشور را از اوایل سال آینده عنوان کرد و گفت: براساس طرح خدمات عمومی اجباری فناوری اطلاعات و ارتباطات حدود ۶۱ هزار روستای کشور باید به تدریج به شبکه اینترنت متصل شود.

به گفته وی اینترنت خانگی روستایی با حداقل سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و مبتنی بر تکنولوژی نسل چهارم ارتباطات پرسرعت - LTE - در روستاهای کشور تا پایان امسال نصب و راه‌اندازی می‌شود و ارائه خدمات دولت الکترونیکی برای روستاییان از این طریق مهیا خواهد شد.
کد مطلب: 37205
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
خیلی خوبه، دسترسی به اینترنت و اخبار و اطلاعات از منابع مختلف و ارتباط با اهالی شهرهای دیگه مردم رو اگاه میکنه و در برابر پوپولیسم مقاوم میکنه. اما افسوس که با بحران کمبود پهنای باند مواجهیم و این بحران حادتر هم میشه.
feedback
Romania
تو روستا چون با افراد کمی به اشتراک میره سرعتش به شدت از شهر بیشتره. بحران کمبود پهنای باند هم دیگه حس نمیشه
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام