۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۵

خانواده گریزی چالش فضای مجازی شده است

ایتنا- فضای مجازی، گسترش و نفوذ آن قطعا بر رفتارهای فردای و اجتماعی افراد نیز تاثیر می‌گذارد.
خانواده گریزی چالش فضای مجازی شده است


دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه امروزه هویت کاربران در فضای مجازی نامرئی شده است، گفت: این موضوع باعث اخلال در هویت افراد شده و چالش‌های بسیاری را برای جوانان ما به وجود آورده است.


به گزارش ایتنا از مهر، محمدحسن انتظاری یکشنبه در همایش فضای مجازی پاک با اشاره به همزمانی برگزاری این مراسم با روز تاسیس شورای عالی فضای مجازی با حکم مقام معظم رهبری اظهار داشت: این دستور در راستای ساماندهی فضای مجازی کشور بود و خوشبختانه در آخرین جلسه این شورا طرح فضای مجازی سالم، مفید و ایمن به تصویب اعضا رسید.

وی افزود: این طرح در راستای امتداد فرهنگ و اجتماع انسانی در فضای غیرحقیقی در بستر فناوری اطلاعات تدوین شده است.

انتظاری با تاکید بر اینکه فضای مجازی، ابزار نیست و زندگی واقعی به حساب می‌آید، خاطر نشان کرد: امتداد فضای مجازی در حدی است که با گذشت سه سال از تاسیس شورای عالی فضای مجازی شاهد رشد فزاینده بسترهای فضای مجازی در کشور هستیم و هم اکنون ثروتمندترین افراد دنیا در این حوزه فعالیت می‌کنند.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه فضای مجازی تبلیغ، تولید و توزیع محصولات عرصه فناوری اطلاعات و سایبر است، گفت: برخی رسانه‌های اجتماعی در بستر مجازی سنخیتی با چارچوب‌های فرهنگی، دینی و عرفی ما ندارد و حتی برخی از آنها در جهت مواجهات سیاسی خصمانه و هدفمند علیه کشور به کار گرفته می‌شوند.

وی اضافه کرد: بر این اساس باید معیارهایی را مطابق هنجارهای اجتماعی در قالب طرح فضای مجازی سالم و مفید توسعه دهیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه امروزه هویت کاربران در فضای مجازی نامرئی شده است، افزود: این موضوع باعث اخلال در هویت افراد شده و چالش‌های بسیاری را برای جوانان ما که موبایل جزئی از وجودشان شده، ایجاد کرده است.

به گفته انتظاری، خانواده گریزی، زیست گریزی و نبود مصادیق عینی و روشن در کنترل شبکه‌های اجتماعی از جمله چالش‌های کنونی فضای مجازی به حساب می‌آید و بر این اساس مرکز ملی فضای مجازی ملزم به ارائه طرحی در راستای رفع این چالش‌ها شده است.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه سه طرح اینترنت ایمن‌تر، کارگروه حفاظت از کودکان و اینترنت بهتر از جمله پروژه‌هایی است که طی سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹ در اتحادیه جهانی مخابرات و اتحادیه اروپا کلید خورده است، تصریح کرد: در این راستا ما نیز در جهت بهره برداری از فرصت‌های فضای مجازی حکم مقام معظم رهبری را در تشکیل شورای عالی فضای مجازی داریم که این موجب شد طرح فضای مجازی سالم را با استفاده از ایده‌های صاحب‌نظران و تجارب بین المللی به کار گیریم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره تعریف فضای مجازی سالم نیز عنوان کرد: شبکه‌های ارتباطی که در آن محتوا و خدمات مفید در قالب موازین اسلامی اداره می‌شود و کاربران با توجه به ویژگی‌هایی همچون سن و جنس از خدمات این فضا بهره‌مند شوند و از آسیب‌های آن در امان باشند به عنوان تعریف واحد برای فضای مجازی پاک در بیست و دومین جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به تصویب رسید.
کد مطلب: 35072
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام