۱
۰
plusresetminus
سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۷

تکذیب ورود ویروس "رین" به شبکه‌های ایران

ایتنا- واعظی: تا به حال اسمی از ویروس "رین" که وارد کشور شده باشد نشنیده‌ام.
تکذیب ورود ویروس "رین" به شبکه‌های ایران


وزیر ارتباطات با اشاره به این‌که از سال گذشته پروژه مهمی با عنوان شبکه کارکرد در مرکز امام خمینی (ره) افتتاح شده است، گفت: این پروژه که تحت عنوان شبکه SOC شروع به کار کرده است، توانسته از جلوی تعدادی زیادی از ویروس‌ها را برای ورود به کشور بگیرد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود واعظی در حاشیه نشست وزارت ارتباطات و معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که شبکه امنیتی ایجاد شده قدرت بالایی برای جلوگیری ویروس‌ها به شبکه اینترنتی کشور را دارد، درباره اخباری مبنی بر ورود بدافزار جاسوسی " Reign" در شبکه‌های مخابراتی کشور اظهار کرد: تا به حال اسمی از ویروس "رین" که وارد کشور شده باشد نشنیده‌ام.

وی همچنین درباره‌ صرفنظر از سهم دولت از اپلیکیشن‌های دولتی تصریح کرد: در کمیسیون تنظیم مقررات در این باره صحبت‌هایی انجام شده است و آیین‌نامه‌ای تنظیم و ابلاغ شد.

وزیر ارتباطات افزود: در این آیین‌نامه سهم دولت از اپلیکیشن‌های ساخت ایران مشخص شده اما نمی‌شود که دولت از تمام سهم خود در این زمینه صرفنظر کند، بلکه به سازندگان این اپلیشکیشن‌ها تسهیلاتی ابلاغ خواهد شد.

واعظی همچنین اظهار کرد: دیتا زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که اپلیکیشن وجود داشته باشد، بنابراین وزارت ارتباطات موضوع تولید محتوا و اپلیکیشن را به عنوان اولویت خود در نظر گرفته است و از آن حمایت می‌کند.

وزیر ارتباطات افزود: برای حمایت از سازندگان اپلیکیشن‌ها دولت از دانشگاه‌ها و کسانی که توانایی برنامه‌نویسی داشته باشند و با وزارت ارتباطات تماس بگیرند و مایل به انجام اپلیکیشن‌نویسی باشند حمایت خواهد کرد.

او همچنین درباره ایجاد شبکه ملی اطلاعات از سوی سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: بعید است که چنین چیزی از سوی این سازمان مطرح باشد، زیرا کار ساخت شبکه ملی اطلاعات پروژه بزرگی است که وزارت ارتباطات چندین ماه روی آن برنامه‌ریزی داشته و علاوه بر آن چند هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دولتی و بخش خصوصی نیز صرف ایجاد این شبکه شده است.

وزیر ارتباطات افزود: احتمالا منظور چنین شبکه‌ای ایجاد یک شبکه اجتماعی بوده است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: شبکه اجتماعی مساله‌ی مهمی است که بومی‌ شدن و داخلی‌ شدن آن مورد توجه وزارت ارتباطات قرار دارد. مردم و به ویژه بسیجیان باید در شبکه‌های اجتماعی حضور داشته باشند، زیرا فضای مجازی نیز مثل فضای واقعی کشور است و اگر گروهی اکثریت آن را به دست گیرند فضا را به سمت خودشان تغییر می‌دهند.

واعظی تصریح کرد: باید مردم به این نکته توجه کنند که شبکه اجتماعی متعلق به گروه خاصی نیست.

وزیر ارتباطات همچنین درباره‌ی کیفیت ارائه‌ی خدمات اینترنتی و اختلالات شبکه اینترنت در ماه‌های اخیر تصریح کرد: در حال حاضر موضوع اینترنت بحث مهمی است که از نظر دولت جزو نیاز‌های زندگی بسیاری از کسانی است که به مشاغل مختلف مشغولند.

واعظی با اشاره به این‌که دولت جدید در زمینه‌ی اینترنت نیز کار بزرگی را آغاز کرده که باعث شده کاربران اینترنت در سطح کشور به بیش از دو برابر افزایش پیدا کنند، گفت: در دولت جدید کاربران اینترنت چه مخابرات و شرکت‌های PAP از ۳.۵ میلیون نفر به هفت میلیون نفر ارتقاء پیدا کرده است و اگر نسل سوم اینترنت نیز شروع به کار کند این تعداد کاربر باز هم افزایش خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: در شبکه اینترنت چه به لحاظ محتوا و چه سرعت، وضعیت فعلی نسبت به گذشته قابل قیاس نیست. اما معتقد نیستیم به نقطه مطلوب دست پیدا کرده‌ایم و دیگر با مشکلی در زمینه‌ی اینترنتی مواجه نیستیم.

وزیر ارتباطات با اشاره به این‌که در حال حاضر شرایط اینترنتی کشور به گونه‌ای نیست که همه بتوانند با آرامش از اینترنت استفاده کنند، افزود: در برخی شهرها و مناطق تهران اشکالاتی وجود دارد که در همین راستا شرکت ارتباطات زیرساخت، مخابرات و شرکت‌های PAP جلساتی را به صورت هفتگی تشکیل می‌دهند که این مشکلات را بررسی کنند.

مجوز راه‌اندازی IPTV آماده ارائه است
واعظی همچنین در ادامه درباره‌ی راه‌اندازی بخشی به عنوان رگولاتوری صوت و تصویر در سازمان صدا‌وسیما اظهار کرد: در داخل هر سازمانی مسوول مربوطه می‌تواند تصمیمات مرتبط بگیرد و این امر حق رییس سازمان است که با توجه به سیاست‌های مدیریتی جدید زیرمجموعه‌های مورد نیاز خود را تشکیل دهد.

وی افزود: ارائه‌ی مجوز‌ IPTV مربوط به سازمان زیرساخت و در اختیار وزارت ارتباطات است، اما این وزارتخانه در ارائه‌ محتوا از طریق IPTV دخالتی ندارد و محتوایی که از طریق IPTV ارائه می‌شود به سازمان صدا‌وسیما و یا وزارت فرهنگ و ارشاد مربوط می‌شود.

وزیر ارتباطات با تاکید بر این‌که لازم است در بحث ارائه محتوا تمام سازمان‌ها به تقسیمات داخلی کشور احترام بگذارند، اظهار کرد: مسائل مربوط به فنی و زیرساختی ایجاد شبکه IPTV در اختیار وزارت ارتباطات است و مسائلی مانند ارائه مسائل آموزشی از طریق IPTV نیز به وزارت علوم مربوط می‌شود.

واعظی درباره‌ زمان ارائه مجوز برای ایجاد شبکه IPTV تصریح کرد: مجوز IPTV آماده است و کسی که می‌خواهد این شبکه را راه‌اندازی کند باید براساس محتوای مورد نظر از سازمان مربوطه مجوز بگیرد، اما آیین‌نامه‌ها در قوانین مربوط به زیرساخت ایجاد IPTV آماده بهره‌برداری است.
کد مطلب: 33380
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
United States
IPTV که تو ایران جز خنده چیزی نیست بخش اول هم اصلا دروغه ویروس رو که قبل از انجام کارهاش نمیشه شناسایی کرد !
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام