۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۵
بین سال‌های 2012 تا 2014 صورت گرفت

رشد دوهزار درصدی تعداد نرم‌افزارهای آلوده مخصوص اندروید

ایتنا - کارشناسان متوجه شدند که بیشتر از 9 درصد همه نرم‌افزارها و ابزارهایی که برای سیستم‌عامل اندروید عرضه می‌شوند، بدافزار را به صورت پنهان شامل می‌شوند.
رشد دوهزار درصدی تعداد نرم‌افزارهای آلوده مخصوص اندروید


مرکز Cheetah Mobile در یک بررسی جدید نتایج ناخوشایندی را با کاربران اندرویدی به‌دست آورد و توضیح داد از هر ۱۰ ابزار و نرم‌افزار کاربردی که برای این سیستم‌عامل عرضه می‌شود یک مورد آلوده به بدافزار است و می‌تواند مشکلات فراوانی را برای کاربر ایجاد کند.


به گزارش ایتنا از رایورز، این مرکز برای انجام بررسی خود ۲۴.۴ میلیون برنامه را در ۶ ماه نخست ۲۰۱۴ به صورت نمونه مورد مطالعه قرار داد و در پایان مشخص شد از بین آنها ۲.۲ میلیون ابزار و برنامه به نوعی بدافزار آلوده هستند.

با این بررسی‌ها کارشناسان متوجه شدند که بیشتر از ۹ درصد همه نرم‌افزارها و ابزارهایی که برای سیستم‌عامل اندروید عرضه می‌شوند، بدافزار یا ویروس را نیز به صورت پنهان در خود قرار داده‌اند.

اما نکته قابل ملاحظه در این بررسی‌ها رشد تعداد نرم‌افزارهای آلوده مخصوص سیستم‌عامل اندروید بود و کارشناسان دریافتند که تعداد این قبیل نرم‌افزارها نسبت به سال ۲۰۱۲ میلادی رشد ۲۰.۵ برابری داشته است.

\"\" 

به عبارت دیگر کارشناسان اعلام کردند که بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ میلادی تعداد نرم‌افزارهای و ابزارهای آلوده به بدافزار مخصوص سیستم‌عامل اندروید ۲۰۵۰ درصد رشد کرده است.

این بررسی همچنین مشخص کرد که تعداد این نرم‌افزارها نسبت به سال ۲۰۱۳ هم بیشتر شده است و طی یک سال گذشته نیز این ابزارهای آلوده ۲.۵ برابر بیشتر شده‌اند.

کارشناسان بر این باورند بیشتر ابزارهای آلوده به ویروس و بدافزار از روی فروشگاه اینترنتی Play Store بارگذاری نمی‌شوند و کاربران به صورت مستقیم آن‌ها را از سایت مراکز توسعه‌دهنده نرم‌افزار در اختیار می‌گیرند.

 \"\"

مرکز Cheetah هشدار داد که این وضعیت می‌تواند در سال‌های پیش‌رو وخیم‌تر هم شود؛ زیرا ماه گذشته اعلام شد ۸۵ درصد بازار جهانی گوشی‌های هوشمند در اختیار اندروید است.

طبق این بررسی‌ها، نسخه ۴.۳ ایمن‌ترین ویرایش از سیستم‌عامل اندروید بوده است و تنها ۰.۳ درصد از بدافزارها آن را هدف قرار داده‌اند.

این در حالی است که ۶.۶ درصد از ابزارهای آلوده نیز برای ورود به دستگاه‌های مبتنی بر سیستم‌عامل Android ۴.۴ ساخته شده‌اند.

ناامن‌ترین نسخه از سیستم‌عامل موبایلی گوگل Android ۴.۱ بوده که ۳۳.۲ درصد از ابزارهای آلوده مربوط به آن می‌شده است و پس از آن هم Android ۴.۲ با ۳۲.۲ درصد قرار گرفته است.
 
کد مطلب: 31716
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام