۳
۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۴
مدیرعامل اپراتور چهارم خبر داد

هدف‌گذاری دسترسی کاربران به پهنای باند مناسب

ایتنا- محسن باقری: توسعه شبکه فیبرنوری ضرورتی ملی برای بهره‌مندی از فضای بی‌انتهای مجازی است.
هدف‌گذاری دسترسی کاربران به پهنای باند مناسب


مجری شبکه فیبر نوری کشور گفت: هر چقدر تکنولوژی نگاه تجاری‌سازی پیدا می‌کند، به دلیل ضریب نفوذ در جامعه رشد کرده و به تولید ثروت منجر می‏‌شود.


به گزارش ایتنا از ایسنا، منطقه گیلان، محسن باقری - مدیرعامل اپراتور چهارم و مجری شبکه فیبرنوری کشور - در دیدار با رئیس و اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی گیلان اظهار کرد: ایجاد و توسعه شبکه فیبرنوری برنامه‌ای جهانی و ضرورتی ملی برای بهره‏‌مندی از فضای بی‌انتهای مجازی است، فضایی که با کمترین هزینه‏‌های کاربری، شیوه‏‌های نوینی از زندگی را برای مردم فراهم می‏‌کند.

وی افزود: اجرای شبکه فیبر نوری تنها راه اصولی برای تحقق دولت الکترونیک، شبکه ملی اطلاعات و رسیدن به پهنای باند مناسب در دسترسی کاربران به سرویس‌های باند پهن است، اجرای شبکه فیبر نوری از اولویت‏های ملی است و دسترسی کاربران به پهنای باند مناسب در زمان مقرر، برای اپراتور چهارم هدف‏گذاری شده است.

مدیرعامل اپراتور چهارم با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در زمینه فعالیت‌های پژوهشی عملکرد خوبی دارد، گفت: هر چقدر تکنولوژی نگاه تجاری‌سازی پیدا می‌کند، به دلیل ضریب نفوذی که در جامعه میابد به شدت رشد می‌کند و منجر به تولید ثروت می‏‌شود.

در ادامه این دیدار دکتر رمضانعلی صادق‌زاده - مشاور ریاست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران - با اشاره به اینکه یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان است، اظهار کرد: اغلب سوال می‌شود علم بهتر است یا ثروت که عموما جواب یکی از دو مورد مذکور است، علمی در حالی مفید است که در جهت ثروت قرار گیرد، همچنین ثروتی خوب است که در جهت تقویت بستر سازی برای تولید علم باشد.

وی با اشاره به اینکه تولید علم فقط در کشورهایی که صاحب صنعت هستند کاربرد دارد، ادامه داد: روند ثروت‌زایی به کمک علم در کشور به صورت جدی نهادینه نشده است و اغلب از مقالات اساتید ما در کشورهای صنعتی برای پیشبرد معضلات موجود بهره می‌گیرند که در کشور ما چنین کاربردی ندارد.

مشاور ریاست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اضافه کرد: یکی از چالش‌هایی در سیستم ارزشیابی دانشگاه‌های ما وجود دارد همین تولید مقالات ISI است که در روند ارتقای اساتید ما موثر است و با توجه به مباحث مطرح شده در سطوح مختلف، باید یک بازنگری در این سیستم صورت گیرد تا علومی و دانشی در کشورمان مورد بحث و بررسی قرار گیرد که در جهت ثروت‌زایی کاربرد داشته باشد.

صادق‌زاده بیان کرد: در اقتصاد مقاومتی دانشی که منجربه تولید علم می‌شود به عنوان یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی در جهت خودکفایی از مواردی که ما را مورد تحریم قرار می‌دهند، کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروزه زیربنای زیرساخت‌ها حوزه IT است، گفت: قبلا بزرگراه‌ها، خطوط هوایی و آبی به عنوان ابزار ارتباط فیزیکی در جهت گسترش ارتباطات موثر بودند اما امروزه در حوزه ارتباط مجازی مجهز بودن به علم IT، ICT و دیگر علوم الکترونیکی امکان برقرای ارتباط را سریع و آسان کرده است.

مشاور ریاست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به اینکه معتقدم داشتن پهنای باند وسیع، جزو حقوق هر شهروندی در فضای مجازی است، تصریح کرد: پهنای باند وسیع شاید بتواند به عنوان یک اصل در قانون اساسی کشوری که می‌خواهد به علم روز دسترسی داشته باشد، ثبت شود؛ همچنین در جامعه ما که از فرهنگ ناب اسلام برخوردار است پهنای باند وسیع می‌تواند در جهت مقابله با تهاجم فرهنگی و توسعه و تبلیغ دین اسلام در جامعه بشری مدرن که به انواع ماهواره‌ها و شبکه‌های اجتماعی مجهز است، موثر باشد.

صادق‌زاده ادامه داد: cloud computing یا ابر کامپیوتری می‌تواند در یک فضای مجازی مورد استفاده قرار گیرد و نیاز به سرور ندارد و یک فضای مجازی به صورت ابر در نظر گرفته می‌شود و مردم با اشتراک گذاری اطلاعات ضمن حفظ حریم خصوصی و مسائل ایمنی از فضای مجازی بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه پتانسیل‌های خوبی در جهاد دانشگاهی گیلان وجود دارد، تصریح کرد: جهاد باید بتواند از منابع پژوهشی و علمی خود در جهت کسب درآمد کار کند که علاوه‌بر ظرافت خاصی که دارد، رقابت نیز وجود دارد.
کد مطلب: 30754
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
اگر شما کارشناسی کار می کردید الان می دونستید قراره به هر کاربر چقدر پهنای باند بدید!
sadegh
feedback
United States
روزی مریدان نزد شیخ رفتند و از او پرسیدند:
ای شیخ ! فیلترینگ بدتر است یا کم بودن پهنای باند؟

شیخ نگاه معنی‌ داری به آنها کرد و فرمود:
هیچکدام!

چیزی در اینترنت هست که از هر دوی اینها بدتر و اعصاب خردکن تر است!

مریدان با حیرت به شیخ نگریستند و فرمودند:
ای شیخ ! از فیلترینگ بدتر چیست؟

شیخ فرمود:
“مشاهده این لینک تنها برای اعضا سایت امکان پذیر است.
برای ثبت‌ نام اینجا کلیک کنید”

بعد از این سخن، مریدان نعره‌ها زدند
و خشتک بدریدندی

و لپ‌ تاپ‌ های خود را به زمین کوبیدندی،

فغان کشان به رشته کوهای آلپ پناه بردندی!!
hamed
feedback
همیشه خوب حرف می زنید.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام