به گزارش ایتنا به نقل از واحد برنامه نویسی
زبان uml آرین سیستم، هدف از زبان uml نشان دادن استاندارد برنامه توسط استفاده از روشهای شی گرا و انتخاب و ادغام بهترین عناصر می باشد.
طراحی و آموزش UML برای بسیاری از برنامه ها قابل اجرا است و از این رو ارائه آن برای طیف گسترده ای از سیستم ها و فعالیت ها مانند تجزیه و تحلیل، سیستم های توزیع شده، طراحی سیستم و استقرار می باشد و به طور تخصصی تر در توضیح Uml چیست
باید اینگونه بیان کرد که برای کمک به توسعه دهندگان سیستم و نرم افزار
زبان مدل سازی یکپارچه، یک زبان مدل سازی استاندارد و شامل مجموعه یکپارچه از انواع نمودار uml برای تعیین و تجسم ساخت
سیستم erp نرم افزاری است و بهترین روش مهندسی در مدلسازی سیستم های بزرگ و پیچیده است. به طور خلاصه زبان uml طراحی های گرافیکی و نموداری برای بیان فرآیندهای طراحی پروژه های نرم افزاری است. حال این سوال پیش می آید که چه کاری را برای شروع به راه اندازی پروژه مبتنی بر زبان uml باید انجام داد؟ ضمن آشنایی با اینکه uml چیست بهتر است 2 چیز را در بهره مندی از زبان uml در نظر بگیریم.
انتخاب یک روش مناسب: متدولوژی های زیادی وجود دارد که برای جمع آوری الزامات برنامه نویسی، مورد تعریف و استفاده قرار می گیرد و برنامه طراحی شده را را تجزیه و تحلیل می کند. به طور کلی از روش ها یا راه های متفاوت دیگری که وجود دارد و دلایل زیادی برای اینکه یک روش ممکن است برای پروژه خاص شما بهتر از دیگری باشد وجود دارد. برخی از نمودارهای uml برای برنامه های بزرگ سازمانی مناسب هستند، در حالی که ممکن است برای طراحی سیستم های کوچک برنامه دیگری با زبان uml طراحی شده باشد، پس باید یک روش مناسب uml را انتخاب کنید.
آموزش uml: با اینکه کتابهای زیادی در توصیف زبان uml وجود دارد، اما چگونگی استفاده از برنامه uml و تحلیل و نحوه روابط مدلسازی با قسمتهای مختلف سیستم شما یا چگونگی حرکت سیستم شما به دنیای واقعی و نحوه استفاده از آن به کمک مدلسازی uml، شما را در طراحی و پیاده سازی سیستمهای مختلف با توجه به پیچیدگی و توسعه مکرر الگوریتمها راهنمایی می کند.
برخی از ویژگی های زبان uml شامل موارد زیر است :
تسهیل ارتباط بین اعضاء پروژه
کاهش هزینههای مجدد در هنگام تغییرات طرح
تبدیل مدلهای زبان uml به کدهای برنامه نویسی دیگر و ...
انواع نمودار uml
استانداردهای زبان uml دارای 13 نوع مختلف نمودار uml برای بررسی و تحلیل بهتر نرم افزار می باشد. این نمودارها به دو گروه متمایز نمودارهای ساختاری و نمودارهای رفتاری یا تعامل تقسیم می شوند.
نمودار UML ساختاری
نمودار کلاس
نمودار بسته
نمودار شی
نمودار اجزاء
نمودار ساختار کامپوزیت
نمودار استقرار
نمودارهای UML رفتاری
نمودار فعالیت
نمودار توالی
استفاده از نمودار مورد
نمودار دولت
نمودار ارتباطی
نمودار نمایشی تعامل
نمودار زمان بندی
این مقاله توسط واحد برنامه نویسی
نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم آماده شده است و شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اینکه
uml چیست میتوانید به وبسایت شرکت آرین سیستم مراجعه و با کارشناسان آرین سیستم در ارتباط باشید.