نقش یک برنامه آنتی ویروس محافظت از شما در برابر انواع مختلف ویروسها ، بدافزارها ، باج افزارها و حملات هکرها است. در دنیای امروز در اینترنت، ما از صدها وب سایت بازدید میکنیم، اما برخی از آنها ایمن نیستند. و نقش آنتیویروس هشدار دادن در اینگونه مواقع میباشد.
باید نرم افزار آنتی ویروس پرمیوم را روی رایانه شخصی خود نصب تا از خود در برابر این تهدیدات محافظت کنید. چندین نرم افزار آنتی ویروس وجود دارد. که در این بین برخی رایگان و برخی دیگر با پرداخت هزینه در دسترس است.بهتر است نسخه پرمیوم آنرا تهیه کنید.
بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر در سال 2021 برای ویندوز و مک
در این مقاله ، تعدادی از بهترین برنامههای آنتی ویروس را برای Windows و Mac PC لیست میکنیم. اکثر این آنتی ویروسها هم نسخه رایگان و هم نسخه پرمیوم دارند.
1. Quick Heal Antivirus
Quick Heal یکی از بهترین نرم افزارهای آنتی ویروس است که محافظت کامل از ویروس از جمله AntiSpyware ، AntiMalware و AntiRootkit را به شما ارائه می دهد. همچنین از ترافیکهای آلوده به ویروس نیز محافظت خواهید شد. نکته خوب در مورد آنتی ویروس Quick Heal این است که موجب کاهش سرعت کامپیوتر شما نخواهد شد. همچنین ، به طور مداوم در پس زمینه اجرا می شود و از کامپیوتر شما در برابر تهدیدات ناشناخته محافظت می کند.
2. F-Secure Anti-Virus
F-Secure Anti-Virus یک آنتی ویروس پیشرفته است که امنیت کامل را بدون کند کردن کامپیوترتان به شما ارائه میکند. به روزرسانی خودکار آن تضمین می کند که از شما در سریعترین زمان در برابر تهدیدهای جدید محافظت کند.
3. Bitdefender Antivirus Plus
Bitdefender Antivirus Plus یکی دیگر از آنتی ویروسهای برتر است که به شما امکان محافظت در زمان واقعی از ویندوز PC را میدهد. این نرم افزار دارای فناوریهای نوآورانه است که حتی آخرین تهدیدهای سایبری را پیش بینی ، پیشگیری ، شناسایی و اصلاح می کند.
4. Trend Micro Antivirus+ Security
Trend Micro Antivirus + Security به دلیل امنیت پیشرفته و حفظ حریم خصوصی در شبکههای اجتماعی، یکی از بهترین آنتی ویروسها در ایالات متحده آمریکا است. علاوه بر این، شما محافظت از سیستم بهینه را تجربه خواهید کرد.
آخرین نسخه Trend Micro Antivirus از شما در برابر Ransomware های جدید و موجود محافظت می کند.
5. Kaspersky Antivirus
Kaspersky Antivirus به شما حفاظت بلادرنگ(real-time) را ارائه میدهد. این آنتی ویروس به شما محافظت کامل در برابر باج افزارها ، رمزنگاری و سایر ویروسهای مضر مختلف را می دهد. همچنین به شما کمک میکند تا در برابر آلودگی به بدافزارهای crypto mining محافظت شوید. Kaspersky Antivirus سرعت رایانه شما را کاهش نمیدهد.
6. Panda Antivirus
آنتی ویروس پاندا به روشهای مختلف از شما محافظت کامل می کند. در برابر انواع مختلف بدافزار، ویروس، حملات هکری و هرگونه تهدید محافظت خواهید شد. با استفاده از این برنامه، میتوانید برای مدیریت استفاده از اینترنت فرزندانتان و دسترسی آنها به برنامههای مختلف استفاده کنید. همچنین ، می توانید برنامه های موبایل Panda Antivirus را برای حفاظت از دستگاههای Android و iOS خود نصب کنید.
7. Windows Defender
Windows Defender یک آنتی ویروس از پیش نصب شده در سیستم عامل ویندوز است. این آنتی ویروس یکی از معتبرترین آنتی ویروس هاست زیرا مایکروسافت آن را توسعه می دهد.
این برنامه دفاع مداوم و بلادرنگ در برابر تهدیدات مختلف مانند ویروسها، بدافزارها و جاسوس افزارها را به شما ارائه می دهد.
8. VoodooSoft VoodooShield
VoodooSoft VoodooShield یک آنتی ویروس freemium است که به این معنی است که می توانید هم بصورت رایگان و هم بصورت پولی از آن استفاده کنید. اگر نسخه پولی آن را خریداری کنید ، از رایانه شما به روشهای مختلف محافظت میشود و در نسخه رایگان ، آنتی ویروس امنیت محدودی را به شما ارائه میدهد. با این حال ، تنها نقطه ضعف VoodooShield این است که تنظیم آن کمی پیچیده است. بنابراین ، برای تنظیم برنامه ممکن است نیاز به انجام برخی فرآیندهای دستی داشته باشید.
9. Net Protector Antivirus
Net Protector آنتی ویروس مورد علاقه در هند است. که رابط کاربری بسیار آسانی دارد و به شما محافظت کامل در برابر ویروس ها و بدافزارها را ارائه میدهد. از ویروس گرفته تا باج افزار ، Net Protector Antivirus می تواند از رایانه شما در برابر هر نوع تهدید امنیتی محافظت کند.
10. ESET NOD32 Antivirus
آنتی ویروس ESET NOD32 یک سرویس آنتی ویروس پرمیوم است که هم برای سیستم عامل ویندوز و هم برای سیستم عامل مک در دسترس است. شما با امنیت کامل، رمزگذاری و مدیر رمز عبور و با امنیت چند لایه محافظت خواهید شد.
اینها بهترین آنتی ویروسهایی هستند که به شما کمک میکنند لپتاپ خود را از ویروسهای ناخواسته یا بدافزار محافظت کنید. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد. لطفاً آن را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا