هک شدن حساب اینستاگرام شما مطمئناً می تواند یک وضعیت ترسناک باشد. در اینجا نحوه محافظت از آن آورده شده است. هک شدن حساب اینستاگرام شما مطمئناً می تواند یک وضعیت ترسناک باشد، به خصوص اگر درآمد شما برای فروش و ایجاد سرنخ به آن بستگی داشته باشد.
بنابراین برای محافظت از اکانت اینستاگرام خود در برابر هک شدن چه کاری می توانید انجام دهید؟ خوب، بهترین دفاع یک حمله قوی است! ما 4 روش برای ایمن نگه داشتن حساب خود را به اشتراک میگذاریم.
چگونه از اکانت اینستاگرام خود در برابر هکرها محافظت کنیم؟
- یک رمز عبور قوی انتخاب کنید
- احراز هویت دو مرحله ای را روشن کنید
- مطمئن شوید که حساب ایمیل شما امن است
- دسترسی به برنامه های شخص ثالث مشکوک را لغو کنید
1: یک رمز عبور قوی انتخاب کنید
همانطور که کاربران بیشتر اکانت های اینستاگرام را ایجاد می کنند، تلاش های بیشتری برای هک و فیشینگ انجام می شود.
مقصر شماره یک؟ رمز عبور ضعیف
هنگامی که یک رمز عبور بالقوه دریافت کردید، آن را برای بررسی نهایی به How Secure Is My Password متصل کنید – این به شما می گوید که آیا رمز عبور شما به اندازه کافی قوی است که در برابر تلاش هک مقاومت کند.
نکته: همیشه مشروعیت ایمیلهایی را که دریافت میکنید بررسی کنید (نام فرستنده، آدرس ایمیل، آدرس اینترنتی که به آن پیوند داده میشود) و هرگز رمز عبور خود را به کسی که نمیشناسید یا به آن اعتماد ندارید برای محافظت از خود در برابر حملات احتمالی فیشینگ ندهید.
2: احراز هویت دو مرحلهای را روشن کنید
احراز هویت دو مرحله ای یک لایه دفاعی اضافی در برابر هکرها اضافه می کند. چگونه کار می کند؟ این یک فرآیند چند مرحله ای است که کاربران را ملزم می کند هویت خود را از طریق یک کد امنیتی تأیید کنند. به این ترتیب، اگر از یک دستگاه ناشناس وارد اینستاگرام شوید، از شما خواسته می شود که کد را وارد کرده و تایید کنید که شما هستید.
برای فعال کردن احراز هویت دو مرحلهای در اینستاگرام، به تنظیمات خود بروید و روی «تأیید هویت دو مرحلهای» ضربه بزنید. روی «Get Started» ضربه بزنید و دو گزینه برای انتخاب خواهید داشت: «“Authentication App (recommended)” و “Text Message”
1: برنامه احراز هویت
گزینه "Authentication App (توصیه می شود)" یک برنامه احراز هویت شخص ثالث است.
اگر قبلاً یک برنامه احراز هویت نصب کرده اید، اینستاگرام به طور خودکار برنامه را پیدا کرده و کدی را برای آن ارسال می کند. شما باید کد را بازیابی کنید، آن را در اینستاگرام وارد کنید و احراز هویت دو مرحله ای روشن می شود. اگر برنامه احراز هویت ندارید، اینستاگرام برنامهای را توصیه میکند که قبل از تکمیل فرآیند آن را دانلود کنید.
2: پیام متنی
اگر حساب شما شماره تلفن تایید شده ای ندارد، از شما خواسته می شود شماره تلفن را وارد کنید. هنگامی که شماره تلفن خود را وارد کردید، روی دکمه “Next”ضربه بزنید.
اکنون هنگامی که از یک دستگاه ناشناس وارد حساب اینستاگرام خود می شوید، از شما خواسته می شود یک کد امنیتی را که از طریق پیامک دریافت می کنید وارد کنید.
نکته: مراقب DM های مشکوک اینستاگرام باشید و هرگز اطلاعات شخصی خود را به اشتراک نگذارید. اینستاگرام اخیراً هشداری را از طریق اکانت @creators درباره افزایش تلاشهای فیشینگ اینستاگرام به اشتراک گذاشته است.
مرحله سوم: مطمئن شوید که حساب ایمیل شما امن است
فقط به آن فکر کنید، حساب اینستاگرام خود - و بسیاری دیگر! - به حساب ایمیل شما پیوند داده شده است. اگر کسی به یکی دسترسی داشته باشد، به همه دسترسی دارد. در یک نظرسنجی اخیر، 22 درصد از کاربران اینترنت می گویند حسابهای آنلاین آنها حداقل یک بار هک شده است، در حالی که 14 درصد گزارش کرده اند که بیش از یک بار هک شده اند.
بنابراین با در نظر گرفتن این موضوع، ایده خوبی است که ایمیل خود را با احراز هویت دو مرحله ای یا رمزگذاری ایمیل ایمن کنید. این بازدارندههای آسان میتوانند تا حد زیادی از حساب اینستاگرام شما در برابر دست هکرها محافظت کنند.
مرحله چهارم: دسترسی به برنامههای شخص ثالث مشکوک را لغو کنید
استفاده از اینستاگرام به عنوان یک حساب مجاز برای ورود به برنامه های شخص ثالث مانند سرویس های دوستیابی، بازی ها و ابزارهای ویرایش عکس. اما آیا میدانستید که حتی اگر هفتهها، ماهها یا حتی سالها از برنامههای شخص ثالث مذکور استفاده نکرده باشید، ممکن است به نمایه رسانههای اجتماعی و اطلاعات حساب شما دسترسی داشته باشند؟
و اگر پایگاه داده آنها مورد هدف قرار گیرد، جزئیات شما قابل درک است. به همین دلیل است که اینستاگرام پیشنهاد میکند «قبل از مجوز دادن به یک برنامه شخص ثالث فکر کنید». برای مدیریت برنامه های شخص ثالث، نمایه اینستاگرام خود را در رایانه دسکتاپ خود باز کنید، روی دکمه تنظیمات کلیک کنید و سپس روی «برنامه ها و وب سایت» کلیک کنید.
در اینجا فهرستی از برنامههایی را که مجوز دسترسی به آنها را دارید، پیدا خواهید کرد. اگر متوجه برنامههای مشکوک شدید، میتوانید به راحتی روی دکمه «لغو دسترسی» یا «مشاهده و ویرایش» کلیک کنید.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا