۱
۰
plusresetminus
دوشنبه ۴ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۰۸
گلمر بحری، نامزد انتخابات سازمان نصر تهران در گفت‌وگوی اختصاصی با ایتنا:

سازمان باید خودش را تثبیت کند

شایسته سالار باشیم
ایتنا - بحری: «من فکر می‌کنم که هنوز برای اینکه حرف از این بزنیم که سازمان به یک تثبیتی رسیده و الآن ما باید راه تثبیت را ادامه بدهیم زود هست.»
گلمر بحری - مدیرعامل شرکت پارس آتنا دژ (پاد)
گلمر بحری - مدیرعامل شرکت پارس آتنا دژ (پاد)

کاندیدای زن انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام صنفی استان تهران درخصوص شرکت بانوان در انتخابات صنف به عنوان نامزد انتخابات کفت: «تمام بحث این است که بانوان و آقایان نکنیم، صنفی که اینقدر خانم دارد اینقدر مدیر خانم دارد طبیعتاً حضور یکی دو نفر خانم یا تعداد کمی نسبت به آقایان در صنف یک جور به معنی نادیده‌گرفتن است. »

گلمر بحری - مدیرعامل شرکت پارس آتنا دژ- در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا اظهار داشت:«متأسفانه یاد گرفتیم در هر صنفی که در ایران شکل می‌گیرد صنف، صنف آقایان باشد حرفی از خانم‌ها در آنجا زده نشود! برای همین عجیب می‌شود وقتی یک تعداد زیادی خانم ثبت نام می‌کنند برای این دوره، ولی فکر می‌کنم کلمه اینکه خانم‌ها زیاد هستند، آقایان زیاد هستند، را کم کنیم و این‌طور به قضیه نگاه کنیم که شایسته این است که کی‌باشد و کی نباشد، و مدیرانی که درخواست کردند کاندید بشوند چقدر شایستگی حضور در این جایگاه را دارند جدا از اینکه خانم هستند یا آقا هستند.»

وی در مورد عدم وجود فرهنگ شایسته سالاری افزود:«در جامعه‌ای که هنوز خیلی مردسالار است طبیعتاً یک مقاومت اولیه وجود دارد ولی فکر می‌کنم خوب هست که ما یاد بگیریم شایسته سالار باشیم به جای اینکه به مرد یا زن بودن افراد توجه کنیم.»

نامزد انتخابات هیئت مدیره سازمان نصر تهران پیرو بحث‌های اخیر در مورد مدیریت سازمان توسط یک زن گفت: «طبیعتاً یک مقاومت اولیه خواهیم داشت که امیدوارم افراد بروند به سمتی که شایستگی‌ها را بررسی کنند. چه فرقی می‌کند که یک خانم در این جایگاه است یا یک آقا وقتی انتخاب شده از طرف یک صنف و به او اعتماد شده. فکر می‌کنم ما این همه مدیر خانم داریم این همه کارمند خانم داریم حتماً از آن طرف قضیه این جایگاه وجود دارد که یک خانم بتونه جایگاه مدیریت را در صنف داشته باشد.»

مدیرعامل شرکت پاد علت و دلایل حضور خود در این دوره از انتخابات را برای خبرنگار ایتنا این‌گونه بیان داشت: «اولین دلیلی که در این دوره ثبت نام کردم این است روز آخر ثبت نام انتخابات که شد دیدم در لیست کاندیداها کسی در حوزه امنیت وجود ندارد. به دلیل اینکه این خلأ به شدت احساس می‌شد و به نظرم هر وقت که مثل دوره اول امنیتی‌ها کمرنگ بودند و تقریباً نبودند باعث شد که سیاست‌ها و دغدغه‌ها امنیت هیچ‌وقت دیده نشود، و تفاوت‌هایی ایجاد شد وقتی که در دوره دوم امنیتی‌ها حضور جدی پیدا کردند. این قضیه باعث شد که من به خاطر امنیتی‌ها روز آخر اعلام کردم، که می‌خواهم ثبت نام کنم که پس از تمدید ثبت نام چند نفر امنیتی دیگر نیز ثبت نام کردند.»

بحری ادامه داد:‌ «دلیل دوم اینکه ما خانوادتاً عادت کردیم که دغدغه در بیزینسمون به جز بیزینس داشته باشیم به نام صنف، که طبیعتاً برایمان اهمیت داشت. با آقای بحری خیلی صحبت کردیم که باشیم و نباشیم و چه کنیم، دیدیم که به هر حال هر چه که باشه دغدغه این صنف دغدغه‌ایست که برای ما هم مطرح است. این هم دلیل دومی بود که حضور پیدا کردم.»

گلمر بحری درباره استقلال یا عدم استقلالی از پدر خود اظهار داشت: «این حقیقت را هرگز کتمان نمی‌کنم که اگر گلمر بحری امروز در این جایگاه وجود دارد، حتماً بدون هیچ شک و شبهه‌ای وجود آقای بحری در این جایگاه صددرصد تأثیر بسیار جدی داشته و اصلاً نمی‌شود این را نادیده گرفت.اگر منظور از استقلال این است که آقای بحری تأثیری بر رویکردهای من ندارد، تاثیر در طرز فکر من ندراد یا اینکه این استقلال یعنی من طرز فکرهایم متفاوت است، باید بگویم مطمئناً ما همسو هستیم مطمئناً ما ساعت‌های بسیار زیادی را چه در گذشته چه در آینده راجع به مسائل صنف‌مان با هم گپ می‌زنیم، صحبت می‌کنیم و دغدغه‌هایمان را مطرح می‌کنیم.»

بحری در ادامه گفت: «مطمئناً اولین مشاور من در آینده هم آقای بحری خواهد بود. من دنبال این نیستم که گلمر بحری یک چیز جدایی از باقر بحری است. ولی خوب طبیعتا تلاش‌های خودم را هم به شخصه دارم که فردی که قابلیت‌های خودم را خودم در صنف اعلام می‌کنم و سعی کنم خودم در جایگاه خودم یک قدم برداشته باشم. کما اینکه قبلا زمینه کاری ما با همدیگر یک تفاوت‌هایی داشته آقای بحری اول سخت‌افزاری بودند به هر حال و من کلا با زمینه امنیت شروع کردم.»

این نامزد انتخابات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران درباره پیوستن به لیست یا گروه ائتلافی به خبرنگار ایتنا گفت: « بله درلیستی حاضر هستم و فکر می‌کنم که تشکیل گروه‌ها و سینرژی که در گروه‌ها وجود دارد باعث می‌شود که همه دغدغه‌ها یک‌جا دیده بشود. مخصوصاً وقتی گروه‌هایی می‌روند به سمت اینکه همه صنوف مختلف کامپیوتر را یک‌جا پوشش بدهند، طبیعتاً کمک می‌کنند به همه اعضای صنف که انتخابی که می‌کنند دغدغه همه دیده بشود، نه یک صنف خاص مثلاً سخت‌افزار، نرم‌افزار یا هر چیزی و وقتی که فکر بیش از یک نفر ادم پشت هدف‌های یک صنف هست و پشت برنامه‌ریزی‌های اولیه هست، طبیعتاً فکر کامل‌تری هست تا فکر یک نفر آدم. در نتیجه من هم در لیست هستم.»

وی در خصوص وضعیت حال و آینده سازمان اظهار کرد: «من فکر می‌کنم که هنوز برای اینکه حرف از این بزنیم که سازمان به یک تثبیتی رسیده و الآن ما باید راه تثبیت را ادامه بدهیم زود هست. سازمان رشدهای اولیه‌اش را داشته و در این مدت هم خوب پیش رفته به نسبت اندازه یک صنفی که وابسته به هیچ جیز مشخصی نبوده و باید روی پای خودش می‌ایستاد و خودش را ثابت می‌کرد.»

مدیرعامل پارس آتنا دژ ادامه داد: «فکر می‌کنم اولین قدم سازمان که در مسیر جدید هم باید بردارد و هیئت مدیره برای آن تلاش کند این است که خودش را ثابت بکند و خودش را تثبیت بکند و ارتباطشان را با دولت قوی کنند که مطمئناً اولین قدم همچنان این است که به دولت بگوییم خصوصی‌ها چه هستند، چه نیستند و چه ارزش‌هایی می‌توانند داشته باشند.»


گلمر بحری در پاسخ به سؤالی در مورد انتخاب شدن خود در هیئت مدیره گفت: «جدا از اینکه من رای می‌آورم یا نمی‌آورم به هر حال در این صنف و این سازمان حتماً فعال خواهم بود. همچنان فعالیتم را ادامه خواهم داد و اینکه در هیئت مدیره باشم یا نه شاید بتوانم تأثیرگذاری بیشتری داشته باشم و مطمئناً هر گروهی که انتخاب بشود تمام تلاشش را می‌کند که بیشترین اثرگذاری برای صنف داشته باشد. مهم اینست که هرکدام از ما چه در هیئت مدیره چه خارج از هیئت مدیره باید تلاش کنیم.»
کد مطلب: 19694
نام شما
آدرس ايميل شما


علی
feedback
سلام مهندس بحری
من دانشجوی فناوری اطلاعات در دوره لیسانس هستم اطلاعات کمی درباره معماری وب واستاندارد سازی اون میدونم خوشحال میشم کمکم کنید
ممنون
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ