کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

اينترنت پرسرعت معيار اندازه‌گيري شاخص الكترونيكي نيست

خبرگزاری ايسنا , 24 اسفند 1390 ساعت 14:22

ایتنا- قيمت اينترنت در كشور ما به نسبت ساير كشورها حتي در منطقه گران است و شايد همين موضوعي دليل براي نبود استقبال كافي از سمت مردم بوده است.




با برداشته شدن محدوديت سرعت و عدم تغيير در قيمت سرويس‌هاي اينترنت مي‌توان شاهد گسترش ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت در كشور بود.

به گزارش ایتنا، حجت اميراحمدي - كارشناس - در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اين‌كه همه چيز الكترونيكي شدن به ارتباطات پرسرعت اينترنت مربوط نيست، اظهار كرد: متاسفانه فرهنگي غلط در كشور رايج شده كه برمبناي آن معيار اندازه‌گيري شاخص الكترونيكي را اينترنت پرسرعت تلقي مي‌كنيم.

وي گفت: تنها ۱۰ درصد از شاخص‌هاي تجارت الكترونيكي و الكترونيكي شدن را اينترنت پرسرعت و ضريب نفوذ آن تشكيل مي‌دهند در حالي كه مابقي به زيرساخت‌هاي ارتباطات، تجهيزات مورد بهره‌برداري در راستاي استفاده از تجارت الكترونيكي و فرهنگ ساختاري جامعه در استفاده از اين بستر و خدمات مربوط است.

اين كارشناس خاطرنشان كرد: متاسفانه ما در كشورمان برخي استانداردها را غلط تعريف كرده‌ايم و يا اصلا تعريف نكرده‌ايم كه اين موجب شده از رتبه‌بندي جهاني عقب بمانيم.

او ادامه داد: زماني كه ما در كشورمان درباره سرعت ۱۲۸Kbps و حتي اجازه از استفاده آن براي كاربران عمومي صحبت مي‌كنيم، كشوري ديگر درصدد ارائه سرويس‌هاي ۵۰mbps به كاربرانش بوده است و اين نشان مي‌دهد كه ما دير دست به كار شده‌ايم.

اميراحمدي درباره وضعيت كشورهاي اروپايي در حوزه مبادلات الكترونيكي گفت: كشورهاي اروپايي و آمريكايي در مرحله گذر از تست 4G هستند اما در كشور ما براي ارائه خدمات 3G، اپراتور مربوط به آن چندان حمايت نشد و شهرداري بعضا در بحث نصب تجهيزات با او هم گام نشد يا برخي نهادها به دنبال اين بودند كه اگر اين اپراتور كارش را ديرتر كار شروع كند، جريمه‌اش كنند، در حالي كه اين روش درستي نيست و مي‌تواند انگيزه و توان افراد را از بين ببرد.

اين كارشناس فناوري اطلاعات ابراز كرد: اميدواريم كه مجلس آينده به محدوديت اينترنت ۱۲۸ Kbps كاربران خانگي رسيدگي و بتواند دغدغه بسياري از كاربران را حل كند.

او در پايان گفت: قيمت اينترنت در كشور ما به نسبت ساير كشورها حتي در منطقه گران است و شايد همين موضوعي دليل براي نبود استقبال كافي از سمت مردم بوده است اما بايد مطمئن بود اگر ظرفيت بالاتر برود، محدوديت‌ها برداشته شود و البته قيمت‌ها تغيير زيادي نداشته باشند، مي‌توان به گسترش ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت در كشورمان اميدوار بود.
 


کد مطلب: 21588

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/interview/21588/اينترنت-پرسرعت-معيار-اندازه-گيري-شاخص-الكترونيكي

ايتنا
  https://www.itna.ir