ایتنا- آیا میدانستید ایدهپرداز ویندوز 7 یک خانم بوده؟ خانم جولی لارسن گرین ایدهپرداز ویندوز 7 که نسبت به ویندوزهای قبلی نسبتا موفقتر و همهگیرتر بوده.
مصاحبه با ''جولي لارسون گرين''، مدير پروژه ويندوز 7
هفت چگونه هفت شد؟
22 تير 1391 ساعت 14:00
ایتنا- آیا میدانستید ایدهپرداز ویندوز 7 یک خانم بوده؟ خانم جولی لارسن گرین ایدهپرداز ویندوز 7 که نسبت به ویندوزهای قبلی نسبتا موفقتر و همهگیرتر بوده.
خراسان - شرکت بزرگ و مطرح مايکروسافت در سال گذشته بارها اعلام کرده است که تنها راهي که به آن اميد دارد و براي گذر از شرايط نابسامان اقتصادي روي آن حساب کرده است، موفقيتي است که با ارائه ويندوز ۷ به دست آورده است.
همانطور که همه ميدانيم ويندوز ويستا با ظاهر گرافيکي زيبايش يک شکست بزرگ براي مايکروسافت به حساب ميآمد و پس از آن مايکروسافت تصميم داشت تا به هر طريقي که ميتواند اين شکست را با ارائه يک سيستمعامل قدرتمند و بدون عيب، جبران کند.
در چند ماه گذشته مايکروسافت طي يک مقاله رسمي وجود هر گونه اشکال و نقص امنيتي جدي را در ويندوز ۷ رد کرد و ايجاد ردپايي در يک نرمافزار را براي انتقال کدهاي آلوده توسط هکرها غير ممکن اعلام کرد. طبق آمار خود شرکت مايکروسافت در حال حاضر بيش از ۹۰ درصد رايانههاي شخصي در جهان از ويندوز استفاده ميکنند و به همين خاطر هم سيستمعامل ارائه شده توسط مايکروسافت بايد امنيت بسيار بالايي داشته باشد.
به گفته مسئولان بخش امنيتي آژانس امنيت ملي آمريکا تمامي هکرهايي که پس چند روز از ارائه ويندوزهاي ايکسپي و ويستا توانسته بودند، حفرههاي امنيتي اين دو سيستمعامل را پيدا کنند، هنوز نتوانستهاند که مشکل امنيتي جدي در ويندوز ۷ پيدا کنند.
به طور حتم براي شما هم بسيار جالب خواهد بود اگر بدانيد که ايدهپرداز ويندوز ۷ يک خانم بوده است.
اين خانم که جولي لارسن گرين (Julie Larson Green) نام دارد، مدير سابق بخش تجربه ويندوز مايکروسافت بوده است.
لارسن از موفقيت نسبي ويندوز ۷ نسبت به نسخههاي پيشينش به شدت خوشحال است چرا که ايده اوليه اين طرح را خودش داده است و اين موفقيت مايکروسافت را حاصل تلاش خود ميداند.
همسلما همين موفقيت باعث شده تا شرکت مايکروسافت به فکر ارائه ويندوز ۸ نيز بيفتد و موفقيت خود را کاملتر کند.
پايگاه telegraph.co.uk مصاحبهاي را با خانم لارسن انجام داده است که در ادامه آن را ميخوانيم.
• چرا بلافاصله بعد از ارائه ويستا، مايکروسافت تصميم به ساخت يک سيستمعامل ديگر گرفت؟
اين موضوع شايد به اين دليل انجام شد که مسئولان مايکروسافت براي اولين بار اين ترس را حس کردند که کاربران ديگر با خاطري آسوده سراغ ويندوز نروند. ويستا به دليل مشکلاتي که داشت با شکست مواجه شد و بايد اين شکست به سريعترين و بهترين شکل ممکن جبران ميشد.
• کمي در مورد خودتان و تحصيلاتتان بگوييد.
من دوره کارشناسيام را در دانشگاه واشنگتن در رشته مديريت کسب و کار گذراندهام و مدرک کارشناسي ارشد را هم در رشته مهندسي نرمافزار و از دانشگاه سياتل گرفتهام. اکنون هم علاوه بر کار در مايکروسافت به اتفاق همسرم در دانشگاه واشنگتن تدريس ميکنيم.
• از چه زماني به تيم کاري مايکروسافت ملحق شديد؟
من از سال ۱۹۹۳ به تيم کاري مايکروسافت پيوستم. در ابتدا مدير بخش مربوط به زبانهاي برنامهنويسي و ابزارهاي توسعه اين زبانها بودم.
من مدير پروژه Visual C++ بودم که براي سيستمعامل ويندوز ۳۲ بيتي طراحي شده بود. بعد از آن هم به بخشهاي مختلف سرک ميکشيدم.
به طور مثال مدير پروژه طراحي و پيادهسازي اينترنت اکسپلورر ۳ و ۴ و بسته نرمافزاري آفيس هم شدم. اما در زماني که ويستا به تازگي وارد بازار شده بود ما تحت فشار بسيار شديدي قرار گرفتيم و متوجه شديم که اشتباه کردهايم.
• شما در آن زمان چه ايدهاي براي ايجاد تغييرات مثبت داديد؟
در آن زمان من حس کردم نحوه کارکرد گروه دچار مشکل است. ما در شاخههاي متفاوتي مانند امنيت، شبکه و جستوجو به صورت جداگانه فعاليت ميکرديم. من بر اساس نرمافزاري که قرار بود توليد شود، افراد مرتبط را با هم در يک گروه قرار دادم. از اين رو شاهد بوديم که همه سازگارتر از گذشته با هم کار ميکنند و از اين طريق به آساني يک گروه با هم هماهنگ شد.
• در مورد آفيس چه اتفاقي افتاد؟
من در آفيس نوار ابزارها را به جاي منوها گذاشتم. در واقع ابتدا در رابطه با هر کاري اين گونه فکر ميکنم که هيچ اطلاعي از آن ندارم و با اين ديد به يک نرمافزار هم نگاه ميکنم تا به اين حس دست پيدا کنم که چه مدل از يک نرمافزار براي کاربر راحتتر خواهد بود.
• کار در زمينه سيستمعامل مشکل نبود؟
هر کاري ممکن است در نگاه اول سخت به نظر برسد. من بعد از شکست ويستا به اين فکر کردم شايد بسياري از مواردي را که ما باور داريم درست هستند، در واقع صحت نداشته باشند و با همين ديد شروع به مطالعه کردم و همانطور که شاهد هستيد تغييرات عمدهاي در کار صورت گرفته است.
• در پروژههاي آينده مايکروسافت هم همکاري خواهيد کرد؟
من به فناوريهاي نوين علاقه دارم و تا جايي که بتوانم تحولاتي سازنده ايجاد کنم با مايکروسافت همکاري خواهم کرد.
کد مطلب: 22794
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/interview/22794/هفت-چگونه