۱۴
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۴۸

جزئیاتی از فیلترینگ هوشمند

ایتنا- معاون وزیر ارتباطات از اجرای فیلترینگ هوشمند شبکه اینترنت با مدیریت یکپارچه و متناسب با شرایط کاربر خبر داد.
جزئیاتی از فیلترینگ هوشمند


به گزارش ایتنا از مهر، محمود خسروی در خصوص آخرین وضعیت اجرای فیلترینگ هوشمند در کشور گفت: هدفمند کردن فیلترینگ، احراز هویت کاربران در زمان دسترسی، استفاده از نرم افزارهای بومی شرکت های دانش بنیان و نیز تعیین دسترسی به اینترنت متناسب با شرایط کاربر از جمله برنامه های مدنظر برای مدیریت یکپارچه سامانه فیلترینگ کشور است.


وی با بیان اینکه اجرای این پروژه آغاز شده و کار بسیار زیادی را می طلبد، افزود: در پروژه فیلترینگ هوشمند ارتقای سیستم فعلی فیلترینگ هوشمند در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه در سیستم فیلترینگ هوشمند از تمامی ظرفیت های کشور استفاده خواهد شد، افزود: هم اکنون فراخوان بکارگیری طرح های مدنظر اعلام شده است و پس از ارزیابی های مورد نظر آن را برای تمامی طرح ها به کار خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه چنانچه طرح های مورد نظر کیفیت لازم را داشته باشند در این سیستم مورد استفاده قرار می گیرند، گفت: هم اکنون از دانشگاه ها و مراکز مختلف تحقیقاتی طرح هایی ارائه شده و فراخوان همچنان ادامه دارد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به طرح هایی که هم اکنون از سوی دانشگاه شهید بهشتی، موسسه تبیان و سایر مراکز علمی و پژوهشی برای این موضوع ارائه شده است گفت: تمامی این طرح ها آزمایش شده و در نهایت با یک مدیریت یکپارچه بر روی شبکه اینترنت اجرایی می شود در این طرح سطوح مختلف دسترسی دیده شده و قرار است این پروژه به صورت هدفمند اجرایی شود.

خسروی با بیان اینکه فیلترینگ برخلاف گذشته در لایه دسترسی کاربران اجرایی می شود، افزود: پیش از این فیلترینگ در دروازه بین المللی (گیت وی) صورت می گرفت اما هم اکنون براساس سطوح دسترسی و شرایط کاربران اعمال می شود. بنابراین شغل، سن و نیاز کاربر در این پروژه دیده خواهد شد.

به گفته خسروی این پروژه کاملا بومی بوده و به صورت داینامیک انجام می شود.

معاون وزیر ارتباطات احراز هویت کاربران در فضای اینترنت را نیز از جمله بخش های فیلترینگ هوشند عنوان کرد و گفت: همچنین درصدد تهیه نرم افزارهایی با همکاری شرکت های دانش بنیان هستیم که کنترل فضای اینترنتی را برای والدین فراهم کند. در همین حال ممکن است براساس این طرح بخواهیم فیلترینگ را در لایه دسترسی به شرکت های اینترنتی، شرکت های مخابراتی و اپراتورها بسپاریم.

وی تاکید کرد: هنوز طرح نهایی این پروژه ملی مشخص نشده است و تمامی این موارد پس از آزمایش در فاز اجرا قرار می گیرد.
کد مطلب: 33715
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
من میخوام جزئیات حتی بییشتری رو خدمتتون ارائه بدم. فیلترینگ هوشمند، شبکه ملی اطلاعات، احراز هویت کاربرها. اینها همه اجزاء یک طرح هستند. اولا شبکه ملی اطلاعات قراره دسترسی مستقیم ما به اینترنت رو قطع کنه و فقط خودش به اینترنت وصل باشه و دسترسی کاربرها نه به اینترنت بلکه به قسمتی از اینترنت، از طریق شبکه ملی اطلاعات میسر باشه. به عبارت دیگه این شبکه قراره واسطه بین کاربرها و شبکه اینترنت باشه و ما دیگه قرار نیست درگیر سایت های فیلتر شده و وی‌پی‌ان و عبور از فیلترینگ باشیم، چون فقط به یک محتوای سفید دسترسی خواهیم داشت و دسترسی به قسمت هایی که نامناسب تشخیص داده شده دیگه ممکن نخواهد بود. حتی روند جستجوی مطالب دچار تحول خواهد شد و جستجو قراره فقط در بین محتوای سفید انجام بگیره و به این ترتیب اصلا صفحه ای که فیلتر باشه در لیست نتایج جستجو ظاهر نمیشه که ما بخوایم با روشهای معمول دور زدن فیلترینگ اون رو باز کنیم. و اما در مورد احراز هویت. احراز هویت کاربرها در شبکه جهانی اینترنت به دلیل ماهیت این شبکه کاری عبث و بیهوده است، اما در یک شبکه ایزوله شده مثل شبکه ملی اطلاعات این امکان رو برای اوپراتورها و ادمین های این شبکه فراهم میاره که نه تنها برای هر شخص سطح دسترسی متفاوتی رو تعریف بکنند بلکه فعالیت های انلاین افراد رو کاملا زیر نظر بگیرند. بنابراین با شروع فعالیت این شبکه اولین اتفاقی که خواهد افتاد اینه که حریم خصوصی مفهوم خودش رو کاملا از دست خواهد داد. و محدودیت دسترسی نه تنها کمتر نخواهد شد که هزاران بار بیشتر خواهد شد. اما چون دیگه تهدیدی از جانب اینترنت، که اون موقع عملا دیگه وجود نداره، احساس نخواهند کرد اجازه خواهند داد که سرعت دسترسی به این محتوای سفید به طور چشمگیری افزایش پیدا بکنه.
علی
feedback
Romania
دوست عزیز.

الکی جو ندید.

همین الان هم تحت کنترلید. اونطوری فقط فیلترشکن ها از کار میفته
feedback
Iran, Islamic Republic of
چقدر قیافه ایشان ارام و ارامش بخش و ارام کننده است بچه ها مگه نه؟
خخخخخخخخخخ
feedback
Iran, Islamic Republic of
هیچی دیگه فاتحه اینترنت خودندست! احراز هویت، نمایش بر اساس نیاز کاربر! خدایا نجاتمون بده ... انگار قرار پا بزاریم تو مراکز حساس هسته ای !
feedback
Iran, Islamic Republic of
برنامه ای بازیی فیلمی چیزی اگه میخواید دانلود کنید رایت کنید رو سی دی. به زودی بی اینترنت میشیم.
feedback
Iran, Islamic Republic of
باید جلوی این افکار کج و معوج بایستیم.
نباید بگذاریم هر بلایی که خواستند سرمون در بیارن.

راستی به مردم کوبا هم صمیمانه تبریک می گم.
A
feedback
Iran, Islamic Republic of
اگر اینجوری بشه نتیجه اش معلومه ، اینترنت برای عموم یعنی هیچ و اختصاص به خواص پیدا خواهد کرد ، در نتیجه خیلی از مشاغل مرتبط با اینترنت بی کار می شن و در نهایت تعریف واژه اینترنت هم عوش میشه ، اینترنت یعنی شبکه داخلی و نه جهانی
A
feedback
Iran, Islamic Republic of
اگر اینجوری بشه نتیجه اش معلومه ، اینترنت برای عموم یعنی هیچ و اختصاص به خواص پیدا خواهد کرد ، در نتیجه خیلی از مشاغل مرتبط با اینترنت بی کار می شن و در نهایت تعریف واژه اینترنت هم عوش میشه ، اینترنت یعنی شبکه داخلی و نه جهانی
a
feedback
Iran, Islamic Republic of
این کار مثل این است که شما اتومبیل داشته باشید ولی فقط مجاز به رانندگی در حیاط منزل خود باشید.
هاتف
feedback
Iran, Islamic Republic of
ای کاش روز انتخابات یک مقدار بیشتر در رابطه با رای ام فکر می کردم..
در این حد توهین به مردم ایران ...
ایزوله کردن اینترنت و تشخیص کاربران و ...
انگار معذرت می خوام .. هفتاد میلیون دزد جانی روانی خلاف کار نشستن پشت اینترنت و هر آن ممکنه .....
چه گویم که نا گفتنم بهتر است...
امید
feedback
Iran, Islamic Republic of
شما متوجه نیستید که این قبیل برنامه ها برای اینترنت و فضای مجازی سیاست های بلند مدت کلیت نظام است و ربطی به این دولت و اون دولت نداره هرکسی هم که دولت رو در دست بگیره این سیاست ها اجرا میسه مثل اینکه یادتون رفته کلید شبکه ملی اطلاعات در زمان احمدی نژاد زده شد. پس فکر نکنید اگر جای روحانی شخص دیگری میامد این اتفاق نمیفتاد.
feedback
Iran, Islamic Republic of
ولی وقتی که آقای روحانی در کمپین انتخاباتی قرار داشت مواضع و نظراتش به گونه ای عنوان میشد که مخاطب نتیجه میگرفت که وضع اینترنت از هر نظر بهتر میشه در حالی که ظاهرا اجرای این طرح با سیاستهای اینترنتی اعلام شده ایشان در روزهای قبل از برگزاری انتخابات همسویی ندارد.
a
feedback
Iran, Islamic Republic of
اگر نگاهی کوتاه ولی دقیق به درآمدهای میلیاردی شرکتهایی که در سایر کشورها از اینترنت داشته بیاندازیم، آنگاه متوجه خواهیم شد که درآمد ما از نفت چقدر ناچیز است و چه حوب خواهد شد اگر با دیدی علمی به این پدیده قرن بنگریم، و متوجه توانایی کسب ثروتی عظیم که در بطن آن نهفته است خواهیم شد و اینکه تا چه حد این ثروت می تواند در رشد و رفاه مردم هر کشوری تاثیر گذار باشد ، امیدوارم هر عملی که می خواهد انجام شود با تامل و آینده نگری باشد ، نه اینکه ده ها سال بعد بگوییم اشتباه کردیم و راهکار چیز دیگری بود!
احسان چهری
feedback
Iran, Islamic Republic of
نهایت سرعت من 20 کیلوبایته!
میخوای چی رو فیلتر کنی عمو؟! O_O
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ