با توجه به نفوذ ورمها وجاسوسافزارها به شبکه سیستمهای صنعتی کشور، تولید یک «ضد جاسوسافزار بومی» نه تنها امنیت اطلاعات شبکهها را تضمین میکند، بلکه با عرضه این محصول به کشورهایی که از نظرسیاست فناوری با ما همگون هستند میتوانیم بازار بزرگ و بکری را نصیب کشورمان کنیم.
به گزارش ستاد خبری الکامپ شانزدهم، مدیر نرمافزاری شرکت مهران رایانه با بیان این مطلب گفت: شرکتهای ایرانی نیز مانند برخی تولیدکنندگان محصولات امنیتی میتوانند با حمایتهای دولت درزمینه امنیت اطلاعات صاحبنظرباشند و نرمافزارهای امنیتی خودرا به کشورها چون سوریه، ونزوئلا، افغانستان و تاجیکستان که زمینه حضور ما در آنجا فراهم است صادر کنند.
حمیدرضا سعدی افزود: در واقع کشورهایی که با برخی محصولات امنیتی غربی مشکل دارند استقبال خوبی از نرمافزار ضدجاسوسافزاری تولید کشورمان خواهند کرد، به خصوص کشورهایی مانند تاجیکستان وافغانستان که ازامتیاز زبان، فرهنگ ومذهب در آنجا نیز برخوردارهستیم و به راحتی میتوانیم بازار امنیت این دو کشور را بدست آوریم، ضمن این که با توجه به نزدیکی اصول زبانی ما با کشورهای عرب زبان، زمینه حضور ما در این کشورها نیز بالقوه فراهم است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر سرمایه عظیمی در بازارامنیت اطلاعات کشور در گردش است، ولی چون این سرمایه هدایت نمی شود، سود آن به جیب شرکتهای خارجی سرازیر میشود.
این کارشناس امنیت اطلاعات ادامه داد: کاملا بدیهی است حمایت دولت از متخصصان صنعت نرمافزار کشور به خصوص نرمافزارهای امنیتی، ریسک سرمایهگذاری در این عرصه را کاهش میدهد و شرکتها با اعتماد بیشتری در این حوزه فعالیت خواهند کرد.
رییس هیئت مدیره شرکت مهران رایانه همچنین در توضیح «نرمافزار ضدجاسوسافزار بومی» گفت: جاسوسافزارها نرمافزارهایی هستند که برروی سیستم نصب میشوند و کنترل آن را به دست میگیرند، بنابراین قبل از اینکه بتوانند اطلاعات را خارج کنند باید توسط ضدجاسوسافزارها شناسایی و پاک شوند.
وی اضافه کرد: کشورهای پیشرفته برای جلوگیری از سرقت اطلاعات، زیرساختهای صنعتی بسیار قوی دارند، ما نیز برای حفاظت از امنیت ازاطلاعات کشورمان باید به امنیت اطلاعات اهمیت بیشتری بدهیم.
سعدی افزود: توانمندی آنتیویروسهای خارجی را نفی نمیکنیم، ولی در زمینه جاسوسافزارها قطعا نمیتوانیم به محصولات خارجی اعتماد کنیم.
وی درادامه، نمایشگاه الکامپ را به طور کلی فرصت خوبی برای معرفی دستاوردهای جدید شرکتها دانست و گفت: اما واقعیت این است که ساختار نمایشگاه بینالمللی تهران بر مبنای نیازهای دهه 50 طراحی شده و فضای فیزیکی و امکانات آن جوابگوی نیاز کنونی جامعه و دستاندرکاران صنایع نیست.
وی با بیان این مطلب که با توجه به فضای محدود نمایشگاه، ازدحام جمعیت مانع از بازدید کامل و مناسب از غرفهها میشود گفت: درحال حاضر یکی از مهمترین مشکلات نمایشگاه الکامپ، کمبود فضا است؛ شهری مانند تهران با 10 میلیون نفر جمعیت که عملا شهر کرج نیز به آن پیوسته است، نیازمند نمایشگاهی 5 برابر سبیت و جیتکس است.
رییس هیئت مدیره شرکت شرکت مهران رایانه افزود: بدلیل اهمیت نمایشگاه الکامپ، از شهرهای مختلف نیز برای بازدید از این نمایشگاه به تهران میآیند، اما فضای اختصاص یافته به هیچوجه کافی نیست، و همین به کیفیت و نحوه کار این نمایشگاه موثر لطمه میزند.
وی در پایان اضافه کرد: نمایشگاه الکامپ صرفا یک فرصت برای شرکتهاست که اگر از آن خوب بهرهبرداری کنند سود میکنند، در غیر این صورت تنها هزینه کردهاند.
گفتنی است؛ نمایشگاه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ از تاریخ 17 لغایت 20 آبان ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.