79 درصد از دانشجویانی که به مدت ۲۴ ساعت بدون ابزارهای ارتباطاتی زندگی کردند نشانههای قابل ملاحظهای از عدم تعادل و اعتیاد به فناوری را بروز دادند.
دانشجویان معتادان فناوری
خبرگزاری مهر , 21 فروردين 1390 ساعت 15:40
79 درصد از دانشجویانی که به مدت ۲۴ ساعت بدون ابزارهای ارتباطاتی زندگی کردند نشانههای قابل ملاحظهای از عدم تعادل و اعتیاد به فناوری را بروز دادند.
مرکز بین المللی رسانه و رسیدگی عمومی دانشگاه مریلند بر روی حدود هزار دانشجو بررسی کردند.
این محققان از حدود هزار دانشجوی بین ۱۷ تا ۲۳ سال که ملیتهای مختلف داشتند خواستند که ۲۴ ساعت بدون ابزارهای ارتباطاتی زندگی کنند.
به طوریکه این داوطلبان در تمام یک شبانه روز باید بدون رایانه، اینترنت، بازیهای ویدیویی، برنامههای تلویزیونی و تلفنهای همراه سر میکردند.
اضطراب در میان ۷۹ درصد معتادان به فناوری
نتایج این بررسیها نشان داد که ۷۹ درصد از دانشجویان علائمی از استرس و اضطراب، کسلی عمیق و گیجی را نشان دادند و ۲۳ درصد از دانشجویان آرژانتینی داوطلبانه خواستند که از آزمایش خارج شوند.
دانشجویان آمریکایی و چینی معتادترینها به فناوری
دانشجویانی که بالاترین سطح اعتیاد به فناوری را نشان دادند از آمریکا و چین بودند، درحالی که ۳۶ درصد از دانشجویان اوگاندایی از قطع ناگهانی اتصال خود با ابزارهای ارتباطاتی فواید مثبتی کسب کردند.
در دفترچه خاطرات این دانشجویان پس از این ۲۴ ساعت این جملات دیده شد:
"سکوت داشت مرا می کشت."
"حتی در خواب هم میدیدم که دارم چت میکنم و از اسکایپ و شبکههای اجتماعی استفاده میکنم."
"من قادر به ادامه ایزوله بودن نبودم."
"تنها چیزی که میخواستم این بود که تلفن همراه خود را بردارم و دوباره بخشی از نژاد انسان شوم."
براساس گزارش وب نیوز، نتایج این محققان نشان داد که چگونه ابزارهای مختلف موبایل امروزه حضور واقعی خود را در ماهیت زندگی روزانه جوانان نشان میدهند و نه تنها به یک عادت تبدیل شدهاند بلکه یک اکوسیستم مهم برای ادامه زندگی آنها هستند.
کد مطلب: 17626
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/17626/دانشجویان-معتادان-فناوری