۷
۰
plusresetminus
يکشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۳۹

«پست الكترونيك ملي» آمد

ایتنا - کاربران ایرانی داخل کشور و حتی ایرانیان مقیم خارج نیز امکان استفاده از این سرویس ویژه را بدون محدودیت در حجم تبادل اطلاعات خواهند داشت.
«پست الكترونيك ملي» آمد

پروژه ملی پست الکترونیک شرکت پست با رویکرد ایجاد فضای امن و به دور از محدودیت تحریم‌های فعلی و آتی راه‌اندازی شده و آماده سرویس‌دهی به متقاضیان در ایران و حتی خارج از ایران است.

به گزارش ایتنا به نقل از خبرگزاری مهر، محمدناصر عامری مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک پارسیان که وظیفه اجرای پروژه ملی پست الکترونیک را از سوی کارفرمای این پروژه که شرکت پست است برعهده دارد در نشست خبری در مورد چگونگی اجرای این پروژه اظهار داشت: در این پروژه سعی شده هر ایرانی در هر کجای دنیا با عضویت در پرتال POST.IR ضمن بهره‌گیری از یک آدرس ایمن در فضای تبادل اطلاعات داخلی، نگرانی هک و کرک شدن اطلاعات شخصی خود را توسط ارائه دهندگان سرویس های پست الکترونیک مانند یاهو و گوگل از میان ببرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این طرح ظرفیت سرویس دهی به یک میلیون کاربر را دارد و در حال حاضر هم ۱۶ هزار نفر از این ایمیل ملی استفاده می‌کنند گفت: این پروژه ملی توسط کارشناسان و متخصصان شرکت صنایع الکترونیک پارسیان اجرا شده است.

عامری با اشاره به اینکه پروژه ملی پست الکترونیک شرکت پست جمهوری اسلامی ایران در شهریور ماه سال ۱۳۸۹ با تدوین طرح جامع استفاده ۵۰ میلیون کاربر در فاز اول آغاز شد اضافه کرد: طی برنامه زمان‌بندی تعیین شده از سوی کارفرما، همچنین با توجه به پیچیدگی‌ها و ظرافت‌های این پروژه به لحاظ مباحث امنیتی و تاکید شرکت پست بر پیاده‌سازی فضای امن تبادل اطلاعات در عین تسهیل در امر کاربری برای همه هموطنان ایرانی این پروژه بعد از ۸ ماه تلاش شبانه‌روزی به بهره‌برداری رسید.

وی گفت: این پروژه در ۶ مرحله شناخت، طراحی، پیاده‌سازی و نصب، پشتیبانی و آموزش تدوین شده که در حال حاضر پس از بررسی و آزمون‌های فنی و اجرایی، در مرحله کاربری توسط شرکت‌های تابعه پست بوده و با توجه به بستر ایجاد شده در این فاز امکان توسعه تا ۵۰ میلیون کاربر ایرانی را دارد.

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک پارسیان با بیان اینکه یکی از نگرانی‌های کاربران اینترنتی، مبحث امنیت فضای تبادل اطلاعات است ادامه داد: این بیم و نگرانی کاربران از دسترسی اطلاعات محرمانه توسط عوامل بیگانه در سایت‌های ارائه دهنده سرویس‌های پست الکترونیک از جمله yahoo و Google و چند ۱۰ سرویس دهنده دیگر، همچنین هک شدن، کرک شدن ، قطع ارتباط و یا سایر مشکلات ناشی از استفاده از ابزارهای غیربومی عامل اصلی اجرای پروژه ملی پست الکترونیک شرکت پست محسوب می‌شود.

به گفته وی با بهره‌برداری از این پروژه کاربران ایرانی داخل کشور و حتی ایرانیان مقیم خارج نیز امکان استفاده از این سرویس ویژه را بدون محدودیت در حجم تبادل اطلاعات خواهند داشت.

عامری اضافه کرد: شرکت صنایع الکترونیک پارسیان در جشنواره ملی فاوا موفق به اخذ لوح سپاس بعنوان تنها مجموعه منتخب در بخش پشتیبانی فنی پست شد و نشان موفقیت خود را از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کرد.

وی با بیان اینکه شرکت صنایع الکترونیک پارسیان در سال گذشته موفق به پیاده سازی پروژه "روتینگ" پروتکل پست جمهوری اسلامی ایران نیز شده افزود: این پروژه ملی برای تسهیل در امر تبادل اطلاعات بین ادارات کل پست استانی و دفاتر خدمات پستی در اقصی نقاط ایران برای تسریع در امر خدمات رسانی تعریف شده است.
کد مطلب: 18164
نام شما
آدرس ايميل شما


پیام
feedback
United States
چطور می تونم برای پست الکترونیک ملی ثبت نام کنم؟!
feedback
Iran, Islamic Republic of
به ب!ه یک «ملی» دیگر هم آمد!
مهرداد
feedback
Iran, Islamic Republic of
خیلی وقته راه اندازی شده ولی خیل خنده دار هست چون وقتی ثبت نام کردم یه شماره پیگیری بهم داده به هر مرکز پستی میرفتم میگفتن ما در جریان نیستیم چی هست به ما ربط داره؟
لا اقل شرکت پست می خواست راه اندازی کنه اول خدمات دهی اون رو باید فعال می کرد.
feedback
Iran, Islamic Republic of
http://email.post.ir/
مهدی
feedback
Iran, Islamic Republic of
منم مشتاقانه پست الکترونیک ملی می خوام! کجا باید برم تو صف بایستم؟!
علی
feedback
مگه عقلمون کمه بیام برای یه همچین سرویسی ثبت نام کنیم و تازه پولم بدیم!!!!
ها ها ها
محسن
feedback
Russian Federation
با عرض پوزش بايد عرض كنم اين كار شما خيلي خنده داره
از افرادي هم كه ميخوان پست الكترونيك ملي داشته باشند من سايت چاپار به آدرس WWW.CHMAIL.IR رو پيشنهاد ميدم
نه پول ميخواد نه لازمه به جايي مراجعه كني نه تمديد اعتبار لازم داره نه ...
به نظر من از Gmail هم بهتره
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ