کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

اپراتور سوم موبایل در آستانه لغو پروانه

سايت خبری ايتنا , 24 خرداد 1390 ساعت 15:15

ایتنا- سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به دلیل تعویق در راه اندازی پروژه اپراتور سوم تلفن همراه کشور به شرکت تامین تله کام اخطار داد که به گفته معاون این سازمان این اخطار می‌تواند مشمول جریمه، کاهش مدت پروانه و یا حتی لغو پروانه فعالیت صادر شده برای این اپراتور شود.




به گزارش ایتنا به نقل از مهر، اردیبهشت ماه سال ۸۹ شرکت تامین تله کام وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی - شستا - موفق شد بدون سرمایه گذاری خارجی پروانه فعالیت اپراتور سوم موبایل ایران را از آن خود کند، که زمان لازم الاجرا شدن پروانه این اپراتور پس از دریافت گواهی عدم تداخل فرکانس از رگولاتوری و پرداخت مبلغ حق الامتیاز اولیه، ۳۱ مردادماه سال ۸۹ بود و براساس آن این اپراتور ۹ ماه فرصت داشت که بهره برداری تجاری از این شبکه را آغاز کند.


اما با وجودی که اپراتور سوم باید سیم‌کارت‌های خود را حداکثر تا اول خردادماه ۹۰ عرضه می‌کرد و نیز با وجودی که رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اول خردادماه در جمع خبرنگاران از آغاز واگذاری این سیم‌کارت‌ها به صورت تجاری و در تهران خبر داد اما تاکنون سیم‌کارتی از سوی تامین تله کام واگذار نشده است.


لطف الله سبوحی معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درمورد آخرین وضعیت اجرای پروژه نسل سوم موبایل در کشور و دلایل اجرایی نشدن آن در موعد مقرر اظهار داشت: به اپراتور سوم اخطار داده شده است که این اخطار می‌تواند براساس پروانه مشمول جریمه، کاهش مدت پروانه فعالیت و یاحتی لغو آن شود که این امر بستگی به شرایط موجود و توضیحات اپراتور مربوطه دارد.


وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود اپراتور سوم هیچ گونه تجهیزات نسل سوم - ۳G – را تاکنون وارد کشور نکرده و چگونه قرار بوده خردادماه سیم‌کارت‌های خود را عرضه عمومی کند اظهار داشت: ما طبق پروانه، فعالیت این اپراتور را نظارت خواهیم کرد و این اپراتور اعلام کرده که تاکنون ۴۰ سایت BTS را آماده کرده است.


معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به این سوال که آبا تاکنون برای تجهیزات اپراتور سوم گواهی تایید نمونه صادر شده است گفت: ما برای اپراتور‌ها تایید نمونه صادر نمی‌کنیم و این وندور‌ها هستند که زمانی‌که تجهیزاتی نصب و راه اندازی می‌کنند از رگولاتوری گواهی تایید نمونه – TA – می‌گیرند.


سبوحی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای تجهیزات نسل سوم TA صادر کرده است تاکید کرد که هنوز این اپراتور در این زمینه درخواستی به رگولاتوری نداده است.


وی خاطرنشان کرد: وندورهای مخابراتی براساس مجوزهایی که دارند تجهیزات وارد کشور می‌کنند و زمانی که این تجهیزات در شبکه نصب و راه اندازی شد نسبت به بررسی کیفیت آن و صدور گواهی تایید نمونه آن اقدام می‌شود.


این درحالی است که اوایل خردادماه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز واگذاری آزمایشی و محدود سیم‌کارت‌های اپراتور سوم خبر داد و اعلام کرد که عرضه عمومی این سیم‌کارت‌ها پس از طی مراحل تایید کیفیت آغاز خواهد شد.

به گزارش ایتنا به نقل از مهر، درحالیکه مسئولان وزارت ارتباطات به جای مسئولان تامین تله کام نسبت به اعلام خبر عرضه سیم‌کارت‌های نسل سوم در کشور اقدام کرده‌اند اما شواهد نشان می‌دهد که مشکلات مدیریتی در این اپراتور سبب شده تا عرضه این سیم‌کارت‌ها همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.


هفته گذشته روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی «شستا» اعلام کرد: «نظر به اینکه شرکت تأمین تله‌کام موفق به انجام اجرای پروژه اپراتور سوم در موعد مقرر نشد هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت تأمین تله کام تغییر می‌کند.» براین اساس و با تصمیم سرپرست وزارت رفاه و مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی ذبیح الله فیض آبادی مدیرعامل شرکت تامین تله کام برکنار و محمد‌علی یزدان‌جو مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی «شستا» به عنوان سرپرست، هدایت این شرکت را به عهده گرفت.


کد مطلب: 18465

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/18465/اپراتور-سوم-موبایل-آستانه-لغو-پروانه

ايتنا
  https://www.itna.ir