ایتنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح "اینترنت چمدانی" دولت آمریکا برای جنگ سایبری علیه ایران را مصداق بارز سایبر تروریسم خواند و تاکید کرد که از نظر فنی مقابله با این پدیده امکانپذیر است و کشور ما آمادگی کامل برای مقابله با این موضوع را دارد.
به گزارش ایتنا به نقل از مهر، بر اساس اخبار منتشر شده دولت اوباما برای ایجاد اغتشاشات و براندازی حکومتهای مخالف خود از جمله ایران و به بهانه ایجاد آزادی بیان برای مردم در نظردارد با بکارگیری فناوریهای جدید اینترنتی امکان انجام عملیاتهای روانی را به وجود آورد.
دولت آمریکا مدعی شده در حال راه اندازی پروژه ای تحت عناوینی چون "اینترنت چمدانی" ، "اینترنت غیرقابل کشف " ، "اینترنت سایه " و "اینترنت نامرئی" است تا با برپایی شبکههای مستقل اینترنتی و تلفن همراه در داخل کشورهای دیگر که به صورت پنهان از مرزهای کشورها عبور داده میشود با دفترعملیاتی واقع در واشنگتن ارتباط ایجاد کرده و دست به یکسری عملیات روانی در راستای براندازی حکومتهای کشورهای مخالف خود بزند. رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به طرح "اینترنت چمدانی" دولت آمریکا از توانایی فنی ایران برای مقابله با این پدیده خبر داد و تاکید کرد: برخی از اقداماتی که توسط دولت آمریکا و کشورهای همپیمان آن صورت میگیرد به واقع مصادیق بارز سایبر تروریسم است چرا که این کشورها اظهار میکنند این اقدامات برای ایجاد ناهنجاریهای اجتماعی و دامن زدن به مفاسد اخلاقی و مسائلی از این دست در دیگر کشورها مخالف صورت میگیرد.
وی با اظهار تأسف از اقدام آمریکا برای دامن زدن به این تهاجمات فرهنگی تصریح کرد: اینکه در دنیای متمدن و پیشرفته امروز کشوری که خود ادعای پیشرفت هم دارد برای تشدید تهاجم فرهنگی دست به اینگونه اقدامات بزند بسیار جای تأسف دارد.
تقی پور از برنامه های گسترده ایران برای تولید محتوا در بخش ارتباطات به عنوان یکی از راههای مقابله با تهاجم سایبری آمریکا خبر داد و گفت: برنامه های گسترده ای در کشور برای تولید محتوا وجود دارد که یکی این از برنامه های اصلی در حوزه زیرساختهای ارتباطی، ایجاد شبکه ملی اطلاعات است.
وی افزود: خوشبختانه با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما و سایر دستگاههای اجرایی در کارگروه مدیریت فناوری اطلاعات، برنامه های وسیعی را برای تولید محتوای دیجیتال در کشور پیش بینی کردهایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه از نظر فنی مقابله با پدیده ای که تحت عنوان "اینترنت چمدانی" اعلام شده امکانپذیر است خاطرنشان کرد: پیش بینی میکنیم که با محتواهای مثبت و سازنده ای که در جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده و روز به روز نیز در حال توسعه است قطعاً شهروندان ما نیازی به استفاده از این شبکهها در آینده نخواهند داشت.
به گزارش ایتنا به نقل از مهر، دولت آمریکا ادعا کرده که اینترنت چمدانی با ویژگیهایی چون غیرقابل قطع بودن و غیرکنترل و نظارت بودن میتواند از هر مرزی عبور کرده و در اسرع وقت تبدیل به شبکه بی سیمی با پوشش منطقه نسبتاً وسیعی شده و سپس به شبکه اینترنت وصل شود. براین اساس این طرح میتواند شبکه های اینترنتی مستقل و جداگانه ای را در کشورهای دیگر برقرار کنند و به صورت پنهانی به این کشورها منتقل میشود.
این وب نامحسوس که آمریکا تاکنون دو میلیون دلار برای آن هزینه کرده است متکی بر فناوری شبکه بی سیم مش – mesh – است و دولت اوباما مدعی است این فناوری میتواند در وسایلی چون تلفن همراه یا رایانههای شخصی تغییراتی ایجاد کرده و بدون یک هاب متمرکز، دست به ایجاد یک وب بیسیم نامحسوس بزند.
به عبارتی فایلهای صوتی، تصویری یا ایمیلها را میتوان بدون هیچگونه واسطهای بین دو وسیله به صورت بیسیم و با دور زدن شبکه ارتباطی رسمی رد و بدل کرد.
این کار فکر نمیکنم امکان پذیر باشه. چون اینترنت چمدانی به صورت بیسیم هست و میبایست بازه فرکانس اون مسدود بشه که احتمالا با روشی شبیه به پارازیت اندازی ممکن خواهد بود.
تنها راه ممکن اینه که خود مسئولین زحمت بکشن و سرعت و کیفیت رو بالا ببرن تا کاربران به اینگوه روشها متمایل نشن.
مطمئن باشید اگه سرعت اینترنت چمدانی بالا باشه هر کاربری دوست خواهد داشت که از اون استفاده کنه
به نظر من جلوگیری از اینترنت چمدانی ممکن نیست دلیلشم واضح هست خرج میلیونی امریکا اگه بشه با یه پارازیت ساده جولوی این اینترنتو گرفت که امریکا دیوانه نیت که ملی خرج کنه
تنها راه مقابله با اینترنت چمدانی افزایش کیفیت اینتنت خودمونه
به شرطی که اینترنت ملی نشه اگ هبشه که ...
آقای وزیر شما برای بهتر شدن کیفیت و سرعت اینترنت چه اقدامی انجام دادید بهتر نشد که هیچ بدترم شد. مطمعن باشید که اگر فقط سرعت اینترنت چمدانی بیشتر از اینترنت ما باشه کاربرانی هم که حتی مقاصد سیاسی نداشته باشند برای مقاصد شخصی خودشان هم از اینترنت چمدانی استفاده میکنند. شما بهتره به جای اظهار نظر فکری بحال اینترنت ما بکنید هزینه های میلیاردی برای فیلتر کردن سایتها هم مواثر واقع نشد .
آقای وزیر نمیشه جلوی اینترنت چمدانی گرفت.
اگه شما تونستید اینهمه سال جلوی ماهواره را بگیرید،جلوی اینتنت چمدانی را هم میتونید بگیرید.
اگه ما از اینترنت چمدانی استفاده کنیم هم شما ازفیلتر کردن راحت میشید هم ما از دست این فیلتر و سرعت کم و قیمت بالا راحت میشیم.
تنها راه ممکن اینه که خود مسئولین زحمت بکشن و سرعت و کیفیت رو بالا ببرن تا کاربران به اینگوه روشها متمایل نشن.
مطمئن باشید اگه سرعت اینترنت چمدانی بالا باشه هر کاربری دوست خواهد داشت که از اون استفاده کنه