ايتنا - به گفته معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا، برخی از مسئولان عقیده دارند که نیازی به فیلتر کردن نیست و اشکالی ندارد که عموم مردم به فیس بوک دسترسی داشته باشند.
به گفته پليس فتا
ممكن است فيس بوك به زودي رفع فيلتر شود
13 تير 1390 ساعت 0:38
ايتنا - به گفته معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا، برخی از مسئولان عقیده دارند که نیازی به فیلتر کردن نیست و اشکالی ندارد که عموم مردم به فیس بوک دسترسی داشته باشند.
پلیس میگوید : «صرف عضویت و فعال بودن افراد در شبکههای اجتماعی مثل فیس بوک یا توییتر برای آنها جرمی به همراه ندارد.»
به گزارش ايتنا از پندار، سرهنگ دوم تورج کاظمی، معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا، به روزنامه روزگار گفته است که بر رعایت هر چه بیشتر ضریب امنیتی از سوی کاربران در فیس بوک تاکید دارد و ممکن است به زودی فیلترینگ فیس بوک برداشته شود.
او میگوید پلیس تاکنون به صورت مستقل درباره جرم بودن این موضوع سخنی به میان نیاورده است و حتي قانونگذار نیز در این باره تعریف مجرمانهای ندارد.
در جایی دیگر از این مصاحبه که در صفحه ۱۴ روزنامه یکشنبه ۱۲ تیرماه منتشر شده است از قول سرهنگ کاظمی آمده است که: «افرادی که وارد شبکههای مجازی شده و عضو آنها هستند، مجرم نیستند مگر عملی که بر اساس قوانین جرایم رایانهای و تعریف مراجع قضایی استناد به عمل مجرمانه باشد در غیر این صورت میتوان اعلام کرد که استفاده، عضویت یا هر گونه فعالیت در شبکههای اجتماعی، مغایر با قوانین جمهوری اسلامی نیست یا قابلیت پیگیری و برخورد از سوی مقامات قضایی را ندارد.
سرهنگ کاظمی، در پایان گفتوگو، در باره این که پس چرا فیس بوک فیلتر است این گونه سخن گفته است: «این موضوع بیش از هر چیز برمیگردد به نوع سیاستگذاری اعضای کمیسیون مصادیق فیلترینگ در کشور، که در پارهای از اوقات به دلیل حفظ امنیت شهروندان، افزایش تعداد شكایت از این سایتها و بیمبالاتی برخی از شهروندان که بدون رعایت اصول ایمنی به انتشار برخی اطلاعات میپردازند که نه فقط حکومتی و سیاسی بلکه در پارهای موارد شخصی است که خود شهروندان بعد از انتشار آن دچار آسیب میشوند. کمیته مصادیق فیلترینگ اقدام به فیلتر این سایتها میکند.»
احتمال رفع فيلتر از فيسبوك
معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا، ابراز امیدواری میکند که: «چه بسا در آینده به دلیل بالا رفتن فرهنگ جامعه در استفاده از این شبکهها شرایط به گونهای مهیا شود که مسئولان نیاز بدانند این سایتها از فیلتر خارج شوند. اگر چه تا امروز نیز برخی از مسئولان در این زمینه عقیده دارند که نیازی به فیلتر کردن نیست و اشکالی ندارد که عموم مردم به فیس بوک دسترسی داشته باشند. بحث فیلترینگ جدا از قوانین جرایم رایانهای است. فیلترینگ یک سیاست مقطعی و جداگانه است که بر اساس شرایط سیاسی اجتماعی کشور درباره آن تصمیمگیری میشود نه موازین قانونی کشور. بنابراین بعید نیست که در آینده به دلیل تغییر دیدگاه مسئولان، فیلتر برای برخی از سایتها ملغی شود.»
کد مطلب: 18690
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/18690/ممكن-فيس-بوك-زودي-رفع-فيلتر-شود