کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

وضعیت تلفن‌های همراه در سال ۲۰۳۰

وضعیت تلفن‌های همراه دهمراه با تلفن‌های همراه؛ سوار بر ماشین زمانر سال ۲۰۳۰

سايت خبری ايتنا , 1 مرداد 1390 ساعت 14:42

ایتنا - تلفن‌های همراه روز به روز پیشرفته‌تر می‌شوند و طرح‌های مفهومی آنها بیشتر به حقیقت می‌پیوندند.






احتمالا ۲۰ سال بعد، یعنی در سال ۲۰۳۰ تلفن همراه جایگزین کیف پول، کلید و کامپیوتر خواهد بود و تنها گجت مهمی می‌شود که هر شخص به همراه دارد.

به گزارش ایتنا، تصور چنین روزی برای برخی وحشتناک است و برای برخی دیگر هیجان‌انگیز! اما همگرایی سالهاست اطراف ما وجود دارد و دستگاه‌ها هر روز بر قابلیت‌هایشان افزوده می‌شود و شبیه هم می‌شوند. تغییراتی که موبایل‌ها طی چند دهه آتی خواهند داشت عبارتند از:


رایانش ابری
سالهاست که در مورد رایانش ابری سخن پراکنی‌های زیادی وجود دارد. جهت اطلاع کسانی که با این سرویس آشنایی ندارند، رایانش ابری مکان امنی برای برنامه‌ها و اطلاعات است که از طریق هر دستگاهی که قابلیت اتصال به شبکه را داشته باشد در دسترس قرار می‌گیرد؛ چه این دستگاه تلفن همراه، لپ‌تاپ یا کامپیوتر شخصی باشد. اگر این اتفاق بیافتد، کاربر قادر خواهد بود به اسناد مهم کاری خود هنگامی که در خارج از اداره است از طریق هر دستگاهی دسترسی پیدا کند.


صفحه‌نمایش‌های منعطف
قابلیت خم شدن و انعطاف پذیری تلفن همراه از جنبه‌های هیجان‌انگیزی است که کاربران در سال‌های آتی با آنها روبه‌رو خواهند شد. با نگاهی به گوشی‌های مفهومی نوکیا Morph و ۸۸۸ همه چیز را متوجه خواهید شد.


پروژکتور
این طور پیش‌بینی می‌شود که ادغام پروژکتورها با تلفن همراه ممکن است متقارن با افول یا سیر نزولی لپ‌تاپ‌ها باشد. اما چطور چنین چیزی ممکن است؟ با رویکرد لپ‌تاپ گرایانه‌ای که تلفن‌های همراه پیش گرفته‌اند و روز به روز بر قدرتشان افزوده می‌شود، تنها تفاوتی که تلفن همراه با لپ‌تاپ دارد صفحه‌نمایش بزرگ است که بتوان پروژکتور را در آن ادغام کرد.


شبکه‌های نسل چهارم و پنجم
کم‌کم سروکله گوشی‌های نسل چهارم در بازار پیدا می‌شود؛ یعنی گوشی‌هایی که از شبکه ۴G پشتیبانی می‌کنند و قابلیت ارتباط سریع‌تر و پایدارتر از شبکه ۳G را فراهم می‌کند. اما این‌طور پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۰ شاهد راه‌اندازی شبکه ۵G یا نسل پنجم خواهیم بود.


فناوری NFC
فناوری NFC که این روزها زیاد جار و جنجال به پا کرده، نوعی فناوری است که استفاده‌های جالبی برای کار با شبکه‌های اجتماعی دارد. با استفاده از فناوری NFC تنها با یک ضربه کوچک موبایل خود به موبایل دیگر می‌توانید هزینه‌های خود را پرداخت کنید یا فایل یا کارت ویزیت خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.


مرگ دوربین‌های دیجیتال و SLR
این روزها تجربه تصویربرداری با موبایل بسیار تغییر کرده است. کافی است نگاهی به موبایل‌های دوربین‌دار گذشته تا کنون بیاندازید تا تحول را درک کنید. اکنون سوال این است که یک بازه زمانی ۱۰ ساله، زمانی که به دوربین‌های متوسط یا سطح پایین دیجیتال نیاز است، تلفن‌های همراه چگونه می‌توانند کار آنها را به خوبی انجام دهند؟ با وجود این، هنوز دوربین‌های SLR هم هستند که کاملا با موبایل‌ها در ستیز هستند، اما امروزه لوازم جانبی جدید و خارق‌العاده‌ای برای دوربین‌ها وجود دارند که باعث می‌شود لنزهای پرقدرت آینده در دوربین تلفن‌های همراه به خوبی دوربین‌های SLR باشند.

فناوری بی‌سیم
همه مردم قطعا فناوری بی‌سیم را دوست دارند و برای رسیدن به آن و خلاص شدن از شارژرهای سیم‌دار لحظه‌شماری می‌کنند. نظیر این فناوری را هم اکنون در شارژرهای بی‌سیمی که در بازار وجود دارد اما به تولید انبوه نرسیده است می‌توان دید.

فوکوس حسی
با لمس یک گوشی، کاربر می‌تواند صدای مخاطب را بشنود و صفحه‌نمایش را ببیند. اما بو و مزه چی؟ ممکن است کمی عجیب به نظر برسد؛ اما در مورد فناوری موبایل هیچ چیز عجیب نیست! اگر یک بار دیگر نگاهی به نوکیا Morph بیاندازید، خواهید دید که می‌تواند برخی عناصر شیمیایی مشخص در هوا را شناسایی کند و به کاربر بگوید که مصرف چیزی سالم است یا خیر.

موقعیت‌یابی
برنامه‌هایی نظیر foursquare به این دلیل ساخته شده‌اند که کاربران بر اساس نشانه‌هایی که می‌زنند، به راحتی ببینند دیگران کجا هستند و برنامه‌هایی مثل Nokia Find & Connect که چند ماه پیش معرفی شد مطمئنا وارد بازار خواهند شد.


دوستدار محیط زیست
یکی از گرایشات قطعی در آینده تلفن‌های همراه بی‌شک دوستدار محیط زیست بودن یا به اصطلاح سبز بودن است. نوکیا مثال خوبی از پیشگامی در زمینه تلاش‌های زیست‌محیطی و بسته‌بندی‌هایی است که ۱۰۰ درصد قابل بازیافت هستند. به طوری که ۲۶ گوشی از ۳۰ گوشی برترِ سبز از محصولات نوکیا هستند.


کد مطلب: 18876

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/18876/وضعیت-تلفن-های-همراه-دهمراه-سوار-ماشین-زمانر-سال-۲۰۳۰

ايتنا
  https://www.itna.ir