«جابز يكي از بزرگترين نوآوران صنعت ما است.» اين جملهاي است كه پس از استعفاي جابز، پل آلن درباره او گفت. پل آلن يكي از مؤسسان مايكروسافت، رقيب هميشگي اپل است. او در دهه ۸۰ به دليلي شبيه جابز يعني مبارزه با بيماري سرطان از بيل گيتس و شركت مايكروسافت جدا شد.
به گزارش ایتنا از همكاران سيستم،جابز علاوه بر اينكه مانند بيل گيتس و پل آلن، نوآور بزرگ دنياي فناوري اطلاعات است، يك فرد رويايي و انقلابي در دنياي تكنولوژي به شمار ميآيد.
جابز در زمره افرادي است كه چندان علاقهاي به وسايل مصرفي ساده با مونتاژهاي فراوان نداشت. برعكس شيفته فناوريهاي پيچيده بود.
جابز پس از يك دوره جدايي با بازگشت دوبارهاش به اپل، از سال ۱۹۹۷ هدايت شركتي را عهده دار شد كه ديگر هيچكدام از متخصصان مالي بازار كوچكترين ارزشي برايش قائل نبودند. او مدير روزهاي سخت اپل بود.
حالا اپل، شركتي كه در كنار استفان وزنياك ۲۱ ساله نابغه ديگري در دنياي فناوري تأسيس شده بود، با ۳۵۰ ميليارد دلار سرمايه در بورس نيويورك حضوري قدرتمند دارد و اين روزها اگزون موبايل را هم پشت سر گذاشته و برترين شركت دنياست.
آمريكاييها جابز را ادامه دهنده راه اديسون و هنري فورد نوآوران بزرگ تاريخشان ميدانند. جابز تمام استعداد و نبوغ خود را به «سيليكون ولي» تقديم كرد. جابز به غرورش شهرت داشت و برخي از منتقدشان او را فردي اقتدارگرا ميناميدند.
هيچكس نميداند كه بيماري جابز كه نوع نادري از سرطان پانكراس است تا چه حد به او اجازه الهامبخشي دوباره به شركت اپل را خواهد داد. جابز عنوان رياست را حفظ خواهد كرد اما جانشين او تيم كوك است كه در دوران مرخصي استعلاجي جابز نيز به خوبي از پس مديريت اپل برآمد.
اما قطعاً پس از اين اپل جادو و افسون استيو جابز را كم خواهد داشت.
و ما هنوز ميتوانيم از مديري سپاسگزار باشيم كه ۸ سال با پنهان نگه داشتن بيمارياش اپل را به جايي رساند كه موفقيتهايش بادوام و جهاني شد و انقلابي در زندگي ميليونها نفر از مردم سراسر جهان به وجود آورد.
ديگر وقتش رسيده است.... لطفاً كلاه از سرتان برداريد!