دسترسي به رايانه و اينترنت در خانوارهاي پرجمعيت بيشتر است
ايتنا - آمارها از ميزان ضريب نفوذ اينترنت در ايران متناقض است.
برخورداري از رايانه و دسترسي به اينترنت در خانوارهاي با جمعيت بيش از پنج نفر بيش از ساير خانوارها است.
به گزارش ايرنا از خبرگزاري جمهوري اسلامي،از تحليل سرشماري سال ۱۳۸۵ كه در سايت مركز آمار ايران انتشار يافته است ، هم اكنون بيشترين برخورداري از رايانه و دسترسي به اينترنت در استان تهران و كمترين در استان سيستان و بلوچستان است.
دسترسي به اينترنت بر حسب وضع فعاليت خانوار نشان ميدهد خانوارهايي كه داراي محصل هستند بيش از ساير خانوارها از رايانه و اينترنت استفاده ميكنند.
همچنين بيشترين دسترسي به اينترنت و برخورداري از رايانه در خانوارهايي است كه داراي ۲ نفر شاغل هستند. موضوع ياد شده رابطه مستقيمي با تعداد افراد باسواد در خانوار دارد.
اين گزارش به تفكيك وضعيت مالكيت واحد مسكوني ميافزايد: خانوارهايي كه داراي مالكيت اعيان هستند بيشتر از رايانه و اينترنت، برخوردار هستند.
خانوارهايي كه داراي سرپرست مرد هستند و همچنين شغل سرپرست خانوار قانونگذار، مقام عاليرتبه و مدير است بيش از ساير خانوارها به رايانه و اينترنت دسترسي دارند.
آمارها از ميزان ضريب نفوذ اينترنت در ايران متناقض است و در حاليكه 'رضا تقي پور ' وزير ارتباطات و اطلاعات فناوري ضريب نفوذ اينترنت در ايران را ۳۴ درصد اعلام كرده، ساير منابع اين نفوذ را از ۷ تا ۱۱درصد ميدانند.
هم اكنون ضريب نفوذ اينترنت در كشورهاي اتريش ۱۸.۸، استراليا ۲۲.۴، عربستان۰.۹ ، بلاروس ۰.۱، بلژيك ۲۳.۹، بلغارستان پنج، دانمارك ۳۴.۳، فرانسه ۲۳.۲، آلمان ۲۱.۲،هندوستان ۰.۲، ژاپن ۲۱.۱، تايوان ۱۹.۶ و سويس ۳۰.۹ است.
ضريب نفوذ اينترنت در كل جهان ۴.۷ درصد است. پايين بودن ضريب نفوذ اينترنت در جهان به دليل عدم دسترسي بسياري از كشورهاي در حال توسعه و فقير به اينترنت است.
ما خانواده کم جمعیتیم.
دسترسی به اینترنت بستگی به سرویس دهنده های آن کشور است
با این وضعی که ایران داره در ارایه اینترنت داره کمتر کسی از اینترنت استفاده میکنه.
دسترسی به اینترنت بستگی به سرویس دهنده های آن کشور است
با این وضعی که ایران داره در ارایه اینترنت داره کمتر کسی از اینترنت استفاده میکنه.