ايتنا - معاون فرهنگي سپاه: اخيرا نيز يكي از مسئولان سايبري ارتش اسرائيل اعلام كرد كه كامپيوترها و صفحه كليدها جديدترين سلاحهاي ما و توييتر و شبكههاي اجتماعي تازهترين منابع اطلاعاتي ما هستند.
معاون فرهنگي و اجتماعي سپاه با اشاره به بيانيه اخير سپاه درباره منتسب نبودن ارتش سايبري به اين سازمان گفت: در ساختار سپاه چيزي به عنوان ارتش يا سپاه سايبري نداريم، ولي در عمل ميليونها بسيجي به صورت خودجوش كار دهها ارتش سايبري در مقابله با دشمن انجام ميدهند.
به گزارش ایتنا از خبرگزاري دانشجويان ايران، حميدرضا مقدمفر در اولين نشست خبري خود پس از انتساب به عنوان معاون فرهنگي و اجتماعي سپاه تاكيد كرد: اگر روزي سپاه، ارتش سايبري را به صورت سازماندهي شده راهاندازي كند با افتخار اين مسئله را اعلام خوهيم كرد.
وي خاطرنشان كرد: سپاه در درون خود ميليونها نيروي بسيجي دارد كه تكليفگرا هستند و اگر احساس كنند كشور در معرض هرگونه تهديدي قرار دارد با آن مقابله ميكنند. امروز اگر بسيجيان احساس ميكنند جنگ سايبري عليه كشورشان وجود دارد به اين عرصه ورود پيدا ميكنند و دهها ارتش سايبري تشكيل ميدهند و امروز اين اتفاق افتاده است و سپاه هم به اين مسئله افتخار ميكند.
معاون فرهنگي و اجتماعي سپاه با اشاره به اهميت جنگ سايبري در دنياي امروز اظهار كرد: مهمترين ارتش آمريكا رسما ماموريت جنگ سايبري در دنيا را دارد و آنها اين مسئله را به وضوح بيان كردهاند و اسرائيل نيز بسياري از واحدهاي نظامي خود را به واحدهاي سايبري تبديل و رسما اعلام كرده كه هدف اولويتدار آنها ايران است. در راستاي همين جنگ سايبري دشمن است كه ويروس استاكسنت منتشر شد و اگر هوشمندي و دقت جوانان و دانشمندان ما نبود، اين ويروس ميتوانست نيروگاه بوشهر را از پاي دربياورد و باز هم در همين راستاست كه ويروس استارس منتشر شد.
مقدمفر اضافه كرد: امروز همه بر اين عقيده هستند كه جنگ سايبري ميتواند از جنگ سخت هم سختتر باشد و تجلي جنگ نرم دشمن نيز در حوادث پس از انتخابات بود كه آنها براي هك كردن برخي خبرگزاريها و سايتها تلاش زيادي كردند. اخيرا نيز يكي از مسئولان سايبري ارتش اسرائيل اعلام كرد كه كامپيوترها و صفحه كليدها جديدترين سلاحهاي ما و توييتر و شبكههاي اجتماعي تازهترين منابع اطلاعاتي ما هستند.